-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Yok canım kanda çıkmayınca benim umudum kalmadı artık saldım valla bende gelmesini bekliyorum istemeyerek te olsa=) aynen takvimde öyle gösteriyo, çarsamba
Bu kadar ağrım olunca bide erken gebeliktede çıkmayınca biraz içim sey oldu
Ona bakarsan benimde sende umudum var hala=)
Aynen kuzuuKızlar sabahta yapmıştım test bide buna bakarmısınız yumurrlama var gibi sanki
=) ya aslında bu kadar ağrım olmasa bende baya ümitliydim aslında ne yalan söylimdeYok canım kanda çıkmayınca benim umudum kalmadı artık saldım valla bende gelmesini bekliyorum istemeyerek te olsa
Ama oladabilir canım sonuçta hiç belli olmaz regli gelmediği sürece o ağrıların hiç önemi yok biliyorsun=) ya aslında bu kadar ağrım olmasa bende baya ümitliydim aslında ne yalan söylimde
Diyorum yok dün gece ağrı uykudan uyandırdı oldu dedim yani o derece ama gelmedi
Ben zaten her ay böyle yapıyorum ördek gibi
Düşüne düşüne geciktiriyorum hep =)
aynen geç büyüyormuş bu arada akşam üstü yine yaptım koyulaşmışAlla alla ama tam koyulasma olmamıs sanki
Gerçi burda bazı baslıklarda var, bazen c çizgisi kadar koyu olmuyo falan diyolar bazı testlerde ama bana sanki zManı var gibi geldi
Yinede devam et sen
Belki geç yumurtluyosundur, bırakma testi
Evet canım pik olmuş değerlendir mutlakaKızlar sabahta yapmıştım test bide buna bakarmısınız yumurrlama var gibi sanki
Sağol canimm iyki yaptım akşamda ya :) yarın siliklesse bile ben yine yarında bilikte olaym demiAynen kuzuu
Sabahki bundan açıktı bak bu iyice koyulasmıs
Sen değerlendir bugünü
Yarın sabah yada aksamda muhtemelen silikleşir zaten =)
Hadi hayırlısı bakalım
Aynen canım allahım inşallah tutar dua edin lütfen:)Evet canım pik olmuş değerlendir mutlaka
İnşAllah canımAynen canım allahım inşallah tutar dua edin lütfen:)
Aynen öyle, silikleştikten sonra biz iki gün daha denedik sonra beklemeye basladık işte=)Sağol canimm iyki yaptım akşamda ya :) yarın siliklesse bile ben yine yarında bilikte olaym demi
Öyle tabi=) bakalım ya belkide olur ne bilim umudumu da kaybetmek istemiyorum bi yandanda bekleyelim bakalım =)Ama oladabilir canım sonuçta hiç belli olmaz regli gelmediği sürece o ağrıların hiç önemi yok biliyorsunkötüyü düşünelim kii yıkımı çok ağır olmasın tabi ama gönlümüz bebiş ten yana tabikiii
İnşAllah alacağız canım güzel haberleriniÖyle tabi=) bakalım ya belkide olur ne bilim umudumu da kaybetmek istemiyorum bi yandanda bekleyelim bakalım =)
O zaman ben bugün birde yarın deneyim.sizin bat ne zaman yoksa hamilelik varmiAynen öyle, silikleştikten sonra biz iki gün daha denedik sonra beklemeye basladık işte=)
İnşAllah temiz çıkar tüm sonuçlar canım eni sonu o bebek doğacakkkkben de yarin hormon testi sonuclarimi alacagim bakalim neler olacakbir de gecen ay rahim agzinda kanama vardi endometriosis olmus saniyorum bu ay gecti. Aylardir reglim cok agrili geciyordu ve oncesinde kahverengi lekelenme oluyordu.
Sonuclar da iyi cikarsa insallah onumuzdeki maca hazirim
moral bozmayalim
Yok hamilelik yok henüz keske olsa=)O zaman ben bugün birde yarın deneyim.sizin bat ne zaman yoksa hamilelik varmi
Hadi bakalım insallahh tertemis çıkar =)ben de yarin hormon testi sonuclarimi alacagim bakalim neler olacakbir de gecen ay rahim agzinda kanama vardi endometriosis olmus saniyorum bu ay gecti. Aylardir reglim cok agrili geciyordu ve oncesinde kahverengi lekelenme oluyordu.
Sonuclar da iyi cikarsa insallah onumuzdeki maca hazirim
moral bozmayalim
Evet dogacak o bebislerİnşAllah temiz çıkar tüm sonuçlar canım eni sonu o bebek doğacakkkk
Insallah canim cok sagol bakalim:)Hadi bakalım insallahh tertemis çıkar =)