Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabahta yapmıştım test bide buna bakarmısınız yumurrlama var gibi sanki

Eklentiler

• 20201207_195315.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 43
=) aynen takvimde öyle gösteriyo, çarsamba
Bu kadar ağrım olunca bide erken gebeliktede çıkmayınca biraz içim sey oldu
Ona bakarsan benimde sende umudum var hala=)
Yok canım kanda çıkmayınca benim umudum kalmadı artık saldım valla bende gelmesini bekliyorum istemeyerek te olsa

Yok canım kanda çıkmayınca benim umudum kalmadı artık saldım valla bende gelmesini bekliyorum istemeyerek te olsa
=) ya aslında bu kadar ağrım olmasa bende baya ümitliydim aslında ne yalan söylimde
Diyorum yok dün gece ağrı uykudan uyandırdı oldu dedim yani o derece ama gelmedi
Ben zaten her ay böyle yapıyorum ördek gibi
Düşüne düşüne geciktiriyorum hep =)

Ama oladabilir canım sonuçta hiç belli olmaz regli gelmediği sürece o ağrıların hiç önemi yok biliyorsun kötüyü düşünelim kii yıkımı çok ağır olmasın tabi ama gönlümüz bebiş ten yana tabikiii

aynen geç büyüyormuş bu arada akşam üstü yine yaptım koyulaşmış

Aynen kuzuu
Sabahki bundan açıktı bak bu iyice koyulasmıs
Sen değerlendir bugünü
Yarın sabah yada aksamda muhtemelen silikleşir zaten =)
Hadi hayırlısı bakalım
Sağol canimm iyki yaptım akşamda ya :) yarın siliklesse bile ben yine yarında bilikte olaym demi

Öyle tabi=) bakalım ya belkide olur ne bilim umudumu da kaybetmek istemiyorum bi yandanda bekleyelim bakalım =)

ben de yarin hormon testi sonuclarimi alacagim bakalim neler olacak bir de gecen ay rahim agzinda kanama vardi endometriosis olmus saniyorum bu ay gecti. Aylardir reglim cok agrili geciyordu ve oncesinde kahverengi lekelenme oluyordu.
Sonuclar da iyi cikarsa insallah onumuzdeki maca hazirim

moral bozmayalim

İnşAllah temiz çıkar tüm sonuçlar canım eni sonu o bebek doğacakkkk

Hadi bakalım insallahh tertemis çıkar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…