Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama 23.günum haftaya regl haftam
Alla alla ama tam koyulasma olmamıs sanki
Gerçi burda bazı baslıklarda var, bazen c çizgisi kadar koyu olmuyo falan diyolar bazı testlerde ama bana sanki zManı var gibi geldi
Yinede devam et sen
Belki geç yumurtluyosundur, bırakma testi

Heyecandan uyku uyuyamaz oldum canım yaptırdım ki sonucu bileyim artık umudum kalmasın çünkü kendime zarar veriyorum bu şekilde hayırlısı deyip önüme bakacağım artık
Güzel haberlerini alırız inşallah canım benim🙏🥰
Aylinlis sıkma canını ama bence gelecek ay bu kadar takmadan ilerlemenin bir yolunu bulalım. sanıyorum ancak o zaman bu işi çözeceğiz. ben de çok üzülüyorum ve hiç bebeğim olmayacak diye korkuyorum, öyle ulaşılmaz geliyor :KK43:
herkes kafaya takmadığım ay oldu oldu diyorsa bir de bunu deneyelim, nasıl başarırız bilmiyorum :KK16:
birbirimize hobilerimizden falan mı bahsetsek napsak :)

Kızlar bugün yaptım sizce daha cok varmı pik olmasına

Eklentiler

• IMG_20201207_134726.jpg
    IMG_20201207_134726.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 53
Aylinlis sıkma canını ama bence gelecek ay bu kadar takmadan ilerlemenin bir yolunu bulalım. sanıyorum ancak o zaman bu işi çözeceğiz. ben de çok üzülüyorum ve hiç bebeğim olmayacak diye korkuyorum, öyle ulaşılmaz geliyor :KK43:
herkes kafaya takmadığım ay oldu oldu diyorsa bir de bunu deneyelim, nasıl başarırız bilmiyorum :KK16:
birbirimize hobilerimizden falan mı bahsetsek napsak :)
Canım baya yıprattı bu süreç ölü toprağı atılmış gibiyim resmen ovülasyon koyu çıkıyor regli olmadım ama hamile de değilim şaka gibi 😂 artık ovülasyon da yapmamaya karar verdim ben bırakacağım kendi haline hayırlısı ne ise o olsun bakalım

Canım baya yıprattı bu süreç ölü toprağı atılmış gibiyim resmen ovülasyon koyu çıkıyor regli olmadım ama hamile de değilim şaka gibi 😂 artık ovülasyon da yapmamaya karar verdim ben bırakacağım kendi haline hayırlısı ne ise o olsun bakalım
bence de canım boşver o kadar aklımıza takmamamız lazım kendimizi üzüyoruz çok.

Bugün bende bi fenayım ya, hiç keyfim yok hiç
Şaka gibi kafamı kaldıramadım resmen sabahtan beri,
Bi yandan arada ağrı vuruyo

Aynen hayrolsun valla bende anlamadım, başım bi acayip bugün
Regli olduğumda oluyo aslında böyle, beni çok etkiliyo regli henüz olmadımda etkisi basladı heralde bakalım
Ovülasyon dan sonra 14 gün doğru ise benim günüm yarın seninki çarşamba canım o yüzden çağırma hiç şu münasebetsizi umudum var senden 😊🙏

Ovülasyon dan sonra 14 gün doğru ise benim günüm yarın seninki çarşamba canım o yüzden çağırma hiç şu münasebetsizi umudum var senden 😊🙏
=) aynen takvimde öyle gösteriyo, çarsamba
Bu kadar ağrım olunca bide erken gebeliktede çıkmayınca biraz içim sey oldu 😒
Ona bakarsan benimde sende umudum var hala=)

X