- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Gelmez inşallah canım belirtileri aynı sonuçtaGünaydın kızlarrr
Gece o kadar ağrım oldu ki beni uykudan uyandırdı resmen, kasıklarım acayip ağrıyo
Gelicek galiba regl
ben geçen ay adetten 1 gün önceki akşam erken gebelik testine ışık tuttuğumda bi çizgi görülür gibi oluyordu. 1 saat baktım ay gördükçe inanamıyorum falan ya hayal görüyordum ya da tamamen kurumayla alakalı çoook arkadalardaki çizgileriBende yok bişey yine
Ovulasyon da silik iyice erken gebelikte de çıkmadı bişey
I ııı bende hiç çıkmıyo fotoğrafı negatifleştirdimde herseyi yaptım =)ben geçen ay adetten 1 gün önceki akşam erken gebelik testine ışık tuttuğumda bi çizgi görülür gibi oluyordu. 1 saat baktım ay gördükçe inanamıyorum falan ya hayal görüyordum ya da tamamen kurumayla alakalı çoook arkadalardaki çizgileri
bana da olsa çıkardı gibi geliyor ama allahtan ümit kesilmez inşallah vardır bu ay
Ben sabah yine yaptım testi kocaman bir negatif canım olsa şimdiye çoktan çıkardı bence 13. Günüm bugün polikinlikte kan verdim negatif regli olmayı bekleyeceğim artık çünkü stres yaptıkça regliyi de kendim geciktiriyorum gibi geliyor bu ay benim için tükendi yani senin güzel haberlerini alırız inşallahhI ııı bende hiç çıkmıyo fotoğrafı negatifleştirdimde herseyi yaptım =)
Ya belki çıkmas regl geçtikten sonra çıkar varsaa yinede ümitsiz olmımmm
Bugün mü kan verdin o mu negatif çıktı kuzuuBen sabah yine yaptım testi kocaman bir negatif canım olsa şimdiye çoktan çıkardı bence 13. Günüm bugün polikinlikte kan verdim negatif regli olmayı bekleyeceğim artık çünkü stres yaptıkça regliyi de kendim geciktiriyorum gibi geliyor bu ay benim için tükendi yani senin güzel haberlerini alırız inşallahh
Heyecandan uyku uyuyamaz oldum canım yaptırdım ki sonucu bileyim artık umudum kalmasın çünkü kendime zarar veriyorum bu şekilde hayırlısı deyip önüme bakacağım artıkBugün mü kan verdin o mu negatif çıktı kuzuu
Muhtemelen kanda çıkardı doğru kaset testte çıkmasa bile
Hayırlısı diyelim o zaman
Benimde deli ağrım var bugün, 9 u günü bakalım olcak mı yoksa bende mi geciktircem stresten her zaman yaptığım sey benimde =)
Aynne hayırlısı diiip önümüzdeki aya full konsantre olalım o zamanHeyecandan uyku uyuyamaz oldum canım yaptırdım ki sonucu bileyim artık umudum kalmasın çünkü kendime zarar veriyorum bu şekilde hayırlısı deyip önüme bakacağım artık
Güzel haberlerini alırız inşallah canım benim
Aynen yine koyulasmıs =)Az önce görunmedi galiba en alttaki bugünün
Eki Görüntüle 2734703
Ama 23.günum haftaya regl haftamAynen yine koyulasmıs =)
Bakalım bikaç güne dahada koyulasır suanlık tam c çizgisi kadar koyu değill
Başkasının testine gelince anliyorum yumurtlama gunun gelmis yarin 1 tik daha koyu olabilirKızlar bende varmi yumurtlama
Aynen yarın bi tık daha koyu çıkarKızlar bende varmi yumurtlama