Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrr
Gece o kadar ağrım oldu ki beni uykudan uyandırdı resmen, kasıklarım acayip ağrıyo
Gelicek galiba regl😒

Bende yok bişey yine😒
Ovulasyon da silik iyice erken gebelikte de çıkmadı bişey 😒

Eklentiler

• IMG_20201207_111326.jpg
    IMG_20201207_111326.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 39
Bi yandan diyorumm adete 2 gün kaldı olsa testte kesin çıkardı erken gebelik testi, bi yandan ee çıkmayanlarda var diyorum =) 😒
Deli oldum anlıcanız😁

Bende yok bişey yine😒
Ovulasyon da silik iyice erken gebelikte de çıkmadı bişey 😒
ben geçen ay adetten 1 gün önceki akşam erken gebelik testine ışık tuttuğumda bi çizgi görülür gibi oluyordu. 1 saat baktım ay gördükçe inanamıyorum falan ya hayal görüyordum ya da tamamen kurumayla alakalı çoook arkadalardaki çizgileri :sus:

bana da olsa çıkardı gibi geliyor ama allahtan ümit kesilmez inşallah vardır bu ay :KK54:

ben geçen ay adetten 1 gün önceki akşam erken gebelik testine ışık tuttuğumda bi çizgi görülür gibi oluyordu. 1 saat baktım ay gördükçe inanamıyorum falan ya hayal görüyordum ya da tamamen kurumayla alakalı çoook arkadalardaki çizgileri :sus:

bana da olsa çıkardı gibi geliyor ama allahtan ümit kesilmez inşallah vardır bu ay :KK54:
I ııı bende hiç çıkmıyo fotoğrafı negatifleştirdimde herseyi yaptım =)
Ya belki çıkmas regl geçtikten sonra çıkar varsaa yinede ümitsiz olmımmm

I ııı bende hiç çıkmıyo fotoğrafı negatifleştirdimde herseyi yaptım =)
Ya belki çıkmas regl geçtikten sonra çıkar varsaa yinede ümitsiz olmımmm
Ben sabah yine yaptım testi kocaman bir negatif canım olsa şimdiye çoktan çıkardı bence 13. Günüm bugün polikinlikte kan verdim negatif regli olmayı bekleyeceğim artık çünkü stres yaptıkça regliyi de kendim geciktiriyorum gibi geliyor bu ay benim için tükendi yani senin güzel haberlerini alırız inşallahh

Ben sabah yine yaptım testi kocaman bir negatif canım olsa şimdiye çoktan çıkardı bence 13. Günüm bugün polikinlikte kan verdim negatif regli olmayı bekleyeceğim artık çünkü stres yaptıkça regliyi de kendim geciktiriyorum gibi geliyor bu ay benim için tükendi yani senin güzel haberlerini alırız inşallahh
Bugün mü kan verdin o mu negatif çıktı kuzuu
Muhtemelen kanda çıkardı doğru kaset testte çıkmasa bile🤔
Hayırlısı diyelim o zaman😘
Benimde deli ağrım var bugün, 9 u günü bakalım olcak mı yoksa bende mi geciktircem stresten her zaman yaptığım sey benimde =)

Bugün mü kan verdin o mu negatif çıktı kuzuu
Muhtemelen kanda çıkardı doğru kaset testte çıkmasa bile🤔
Hayırlısı diyelim o zaman😘
Benimde deli ağrım var bugün, 9 u günü bakalım olcak mı yoksa bende mi geciktircem stresten her zaman yaptığım sey benimde =)
Heyecandan uyku uyuyamaz oldum canım yaptırdım ki sonucu bileyim artık umudum kalmasın çünkü kendime zarar veriyorum bu şekilde hayırlısı deyip önüme bakacağım artık
Güzel haberlerini alırız inşallah canım benim🙏🥰

Heyecandan uyku uyuyamaz oldum canım yaptırdım ki sonucu bileyim artık umudum kalmasın çünkü kendime zarar veriyorum bu şekilde hayırlısı deyip önüme bakacağım artık
Güzel haberlerini alırız inşallah canım benim🙏🥰
Aynne hayırlısı diiip önümüzdeki aya full konsantre olalım o zaman 😘
Reglilerimizden sonra baslarıs yine ovulasyonlara=)

X