- 6 Aralık 2020
- 47
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
TMM canım yarın tekrar yapıcam atarım yorumlarsınız,Aynen aynen oluyo hatta benim buraya atmadan bi gün önce 24 yada 25 i olması lazım tahmini yumurtlama günümden bigün önce falan işte o kadar silikti ki dedim bu bigünde hayatta koyulasmas
Ama ertesi gün kopkoyu çıktı bende sasırdım
Böyle anlık pik olduğu zamanlar oluyo
Bırakma sakın test yapmayı
2 saat yeterli diyo heer yerdeTMM canım yarın tekrar yapıcam atarım yorumlarsınız,
4 saat mi yoksa 2 saat mi sıvıyı kesmk gerekiyor canım
Ben bugün yapmıstım olmadı yarında yaparım bendeSabaha kadar gelmezse bi gebelik testi daha yapacam artık yaa gelene kadar umudumuz var
Bende en az 20 tane erken gebelik testi var biliyo musunuzSaka maka regliniz gelmeyecek mi acaba kizlar ☺ tabi insan umitleniyor ama uzulmemek icin her ihtimali dusunup beklemeye devam
Ben supheye mahal birakmadan kirmizi kart gorup oyun disi kaldim
aylinlis evde kac tane stok var oyle
Aman allahim muthisBende en az 20 tane erken gebelik testi var biliyo musunuz
Kardeşim eczanede çalısıyo, eşantiyon gelmiş hepsini bana verdi
Ben bi önceki regl zamanı gelmeden en az on tane harcamıstım, on güün önceden yapmaya basladığım için bedava oluncaaAman allahim muthisher defasinda bosu bosuna testleri ziyan ettin diye kendime kiziyorum ne guzel sende bir suru var :)
Bende bir tane kaset test var sadece yarın alırım artık bende regli gelmezseeBende en az 20 tane erken gebelik testi var biliyo musunuz
Kardeşim eczanede çalısıyo, eşantiyon gelmiş hepsini bana verdi
Insallah bi tane daha kullanirsin baska gerek kalmazBen bi önceki regl zamanı gelmeden en az on tane harcamıstım, on güün önceden yapmaya basladığım için bedava oluncaa
Şimdi ama iki tane kullandım daha rekor benim için
Ay insallah yaaaInsallah bi tane daha kullanirsin baska gerek kalmaz
İnsallah gelmessss ya =)Bende bir tane kaset test var sadece yarın alırım artık bende regli gelmezsee
Bende canım normal günüm bugündü zaten gelmeyince bi heves geldi bide geçen gördüğüm rüya çok etkiledi beni yaaa sabah olsun da alalım artık güzel haberleriİnsallah gelmessss ya =)
Valla zaman yaklastı gelen giden yok iyice ümitlendim bende=)
Cok sagol canimAy insallah yaaasonra elimdekileri sana kargolarım bi iki sanada uğurlu gelir belki
Ilk idrarla bi bak istersen aylinlis yarin da gelmezse zaten kuskulaniriz iyice, insallah iyi haberler gelirBende canım normal günüm bugündü zaten gelmeyince bi heves geldi bide geçen gördüğüm rüya çok etkiledi beni yaaa sabah olsun da alalım artık güzel haberleri
İnsallah ya, allahım nasip etsin hepimizeBende canım normal günüm bugündü zaten gelmeyince bi heves geldi bide geçen gördüğüm rüya çok etkiledi beni yaaa sabah olsun da alalım artık güzel haberleri
Canım günde 1 kere yeterli ama Bn 2 tane yapıyorum siz de gebelik testi yapıyorsunuz heralde bnde catlamayı gördüğüm andan itibaren baslarım gebelik testineAynen aynen oluyo hatta benim buraya atmadan bi gün önce 24 yada 25 i olması lazım tahmini yumurtlama günümden bigün önce falan işte o kadar silikti ki dedim bu bigünde hayatta koyulasmas
Ama ertesi gün kopkoyu çıktı bende sasırdım
Böyle anlık pik olduğu zamanlar oluyo
Bırakma sakın test yapmayı
Aynen canım geceden olmazsa sabah ilk idrar ile bakacağım hemenIlk idrarla bi bak istersen aylinlis yarin da gelmezse zaten kuskulaniriz iyice, insallah iyi haberler gelir
Merak etmeyin yumurta catladiktan sonra en az 24 saat geciyor, aslinda bizler biraz panik yapiyoruz. Spermler 3 gun civari yasadigi icin (hatta 5) yumurtayla bu gunlerden 1-2 gun onceki iliskiler de ihtimaller dahilinde. Biz iyice denk getirmeye calisiyoruzCanım günde 1 kere yeterli ama Bn 2 tane yapıyorum siz de gebelik testi yapıyorsunuz heralde bnde catlamayı gördüğüm andan itibaren baslarım gebelik testine
Enson akşam 8 de yaptım yarın saat kaçta yapıyım piki kaçıracam diye korkuyorum ama aklım alarm kurup gece yapmak geciyor
Yok ya o kadar stres yapma =)Canım günde 1 kere yeterli ama Bn 2 tane yapıyorum siz de gebelik testi yapıyorsunuz heralde bnde catlamayı gördüğüm andan itibaren baslarım gebelik testine
Enson akşam 8 de yaptım yarın saat kaçta yapıyım piki kaçıracam diye korkuyorum ama aklım alarm kurup gece yapmak geciyor
Merak etmeyin yumurta catladiktan sonra en az 24 saat geciyor, aslinda bizler biraz panik yapiyoruz. Spermler 3 gun civari yasadigi icin (hatta 5) yumurtayla bu gunlerden 1-2 gun onceki iliskiler de ihtimaller dahilinde. Biz iyice denk getirmeye calisiyoruzpeak ve catladigi gunu takip etseniz yeterli. Bol sans.
5 mi dr bana 48 saat demişti 5 se süperHayda gecmis olsun
banu ciftciyi kadin dogum uzmani duymussunuzfur hicbir sebep yokken hamile kalmamak uzerine yayin yapmis. Biraz uzun konusma sekli hosuna gidiyor dinledim O yuzden. Ovulasyon testlerini programlarini cope attin rahat olun diyor, psikolojik blokajlar kotu etkiliyor sperm 5 gun yasiyor 1 gun de yumurtlama o bantta iliskiye girseniz zaten sansiniz var diyor. Bilmedigimiz bisey degil ama gercekten salmak lazim belki de