- Konu Sahibi M-Mavera2048
Dun banu ciftci oyle soyledi spermlerin yasam suresi hakkinda. Yumurta ise maksimum 48 saat yasiyor.5 mi dr bana 48 saat demişti 5 se süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun banu ciftci oyle soyledi spermlerin yasam suresi hakkinda. Yumurta ise maksimum 48 saat yasiyor.5 mi dr bana 48 saat demişti 5 se süper
TMM canım artık günde 1 kere yapıcam İnş yarın 2 de yapıp atarım canımYok ya o kadar stres yapma =)
Ben pik olduğu günün aksamı yapmıstım tekrar acaba siliklestimi diye haricinde hep bi tane yaptım =)
Joynssun dediği gibi bu arada =)
Bu aralar gün aşırı değerlendirmeye bak madem günler yakın her türlü denk gelir=)
Hayırlısı bakalım o zaman=)TMM canım artık günde 1 kere yapıcam İnş yarın 2 de yapıp atarım canım
çok iyi inş olur bu ayDun banu ciftci oyle soyledi spermlerin yasam suresi hakkinda. Yumurta ise maksimum 48 saat yasiyor.
Sağlıklı spermlerin yaşam süresi 48 saatten daha fazla olabiliyor 3 4 güne çıkabiliyor belki 55 mi dr bana 48 saat demişti 5 se süper
Insallah hepimizin dilegi bu siz ne kadardir deniyorsunuz?çok iyi inş olur bu ay
6 yıl aradan sonra( çok geç kaldım) yeni başladım denemeye 3. ayım buInsallah hepimizin dilegi bu siz ne kadardir deniyorsunuz?
Ikinci bebis o zaman gec degil neden olsun saglikla gelir insallah6 yıl aradan sonra( çok geç kaldım) yeni başladım denemeye 3. ayım bu
amin inşallah hepimize. Evet 2. kızm 1.sınıf oldu işe güce daldık kardeş yapmak aklımıza gelmedi taa ki bu pandemi döneminde onun bize ''off çok sıkılıyorum keşke kardeşim olsaydı arkadaşlarımın var benim yok'' diyene kadar bu yakınma aklımı başıma getirdi nasip olur inşallahIkinci bebis o zaman gec degil neden olsun saglikla gelir insallah
İnsallahh =) yaş anlamında sıkıntı yoksa yaş aralığıda çok geç sayılmaz bence kızınızla=)amin inşallah hepimize. Evet 2. kızm 1.sınıf oldu işe güce daldık kardeş yapmak aklımıza gelmedi taa ki bu pandemi döneminde onun bize ''off çok sıkılıyorum keşke kardeşim olsaydı arkadaşlarımın var benim yok'' diyene kadar bu yakınma aklımı başıma getirdi nasip olur inşallah
olur inşallah geç değil benim de kardeşimle aramda 7 yaş var hem abla hem anne gibi :)amin inşallah hepimize. Evet 2. kızm 1.sınıf oldu işe güce daldık kardeş yapmak aklımıza gelmedi taa ki bu pandemi döneminde onun bize ''off çok sıkılıyorum keşke kardeşim olsaydı arkadaşlarımın var benim yok'' diyene kadar bu yakınma aklımı başıma getirdi nasip olur inşallah
var var maalesef yaş da var 35imİnsallahh =) yaş anlamında sıkıntı yoksa yaş aralığıda çok geç sayılmaz bence kızınızla=)
İnsallahh bi kardeş gelirr diyelim o zaman
ne güzel daha da gecikmeden olur inşallah, isteyen herkese de nasip olsunolur inşallah geç değil benim de kardeşimle aramda 7 yaş var hem abla hem anne gibi :)
Biz 30 olduk daha birinciyi yapamadık =)))var var maalesef yaş da var 35im
Allahım size de bir an evvel nasip etsin inşallah ama tavsiyem yaş geçmeden arayı uzatmayın 2 yaş bitince çalışmalara başlayınBiz 30 olduk daha birinciyi yapamadık =)))
Aralarında yaş farkı olcak suan abla olcak minik ilerde kardeşine anne gibi bile olur merak etmeyin=)
Hayırlısıyla nasip olur tez vakitte insallah
Aynen bizim için zaten çok vakit yok yani kendim için diimAllahım size de bir an evvel nasip etsin inşallah ama tavsiyem yaş geçmeden arayı uzatmayın 2 yaş bitince çalışmalara başlayın
Ah bir an evvel ilki yapabilsek de keske 2 hidrojen bir oksijen al sana su gibi de degil ki bir suru dinamigi var sabirsizlaniyorum valla nasil olacak boyleAynen bizim için zaten çok vakit yok yani kendim için diim
30 yasındayım suan bi senedir deniyorus henüz olmadı =)
O olunca dediğiniz gibi iki sene sonra baslasam 35 lerde iki küçük bebişim olur
Allahım nasıl nasip edicek onuda bilmiyorum ki hiç, ben evlenmeden bu planları yapmıstım çocukla ilgili ama ilk çocuktam yedik golü=) öyle olanla programla olmuyomuş gördük=)
Hayırlı olan vakitte sağlıklı bebekler nasip eder rabbim insallah bizlere ve isteyen herkese gerçekten
Valla prosedürde bi sperm bi yumurtaAh bir an evvel ilki yapabilsek de keske 2 hidrojen bir oksijen al sana su gibi de degil ki bir suru dinamigi var sabirsizlaniyorum valla nasil olacak boyle
Bu ay olumlu dusuncelere basliyorumValla prosedürde bi sperm bi yumurta
Diyorum ya ben üniversitede biyoloji okudum
Şaşıp kalıyoduk o denk gelişlere=)
Şimdi basit bişeymiş gibi olmadıda olmadı diye Tutturuyorus=)