Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahaha aynı durumdayım bende bir kere izin verdim koyulaşma oldu ya bi ara halden anlasın canım onlarda yaniiii
Valla sorma ilk defa bu kadar dayandı rekoru oho diyo sen daha ihtimal varken böyle yapıyosan hamile olsan beni yata almazsın biz bi daha mı düşünsek cocuk işini diyo dün aksam uf napim aynen halden anlasınlar valla hiç sey yapamam =)

Konusmalariniza koptum
aylinlis ovulasyon testi neden koyulasiyor o gercekten garip. Keske bebek olsa ama kotusunu umalim iyisi surpriz olsun :)

=) aynen kafadan atmadan olmıcak bu belli =)
Özellikle benim, herseye baktırdık bişey yok işte bırak bi oluruna demek zamanı var dimi
Ama yok yine sabah kalkar kalkmaz tuvalete koştum gelen giden var mı diye
O zaman bu ay zihnini temizlemeye bak maveracim zihninde bir yerlerde cocuk istememe dusuncesi, korkular var mi...mmhmhmhh seklinde rahatlayalim

sorun yokken cocugu olmayan ciftlere eger cok israrcilarsa asilama ve ilac oneriyormus ama onun da olma ihtimali %15-16 ymis. Hicbir sey Yapmasak %12 ymis.

Valla bi atabilsem birazda boşluktan benim ya evdeyim çalısmıyorum bayadır bunu düşünüp duruyorum o yüzden =)))
Aşılamayı duymustum evet sorun olmayan çiftlere uyguladıklarını, açıkcası şimdilik hiç o toplara girmek istemiyorum kendi kendine bi olsa velet
Biraz belki ortalık sakinleşince su virüs muhabbeti biraz durulunca olmadı o zamanlar bi bakarıs diye düşünüyorum
Yani suan öyle düşünüyorum, dk başı fikrim değişiyo çünkü suan şu dk diim

Zaten beklemekle yapmak ayni ihtimalmis, ben bazen olmayacak gidip direkt biseyler yaptiralim diye darlaniyorum da

benim de islerim cok yogun ama hic merak etme kafaya takacak zaman bulabiliyorum hahah

hayirlisi olsun bakalim

Zaten beklemekle yapmak ayni ihtimalmis, ben bazen olmayacak gidip direkt biseyler yaptiralim diye darlaniyorum da

benim de islerim cok yogun ama hic merak etme kafaya takacak zaman bulabiliyorum hahah

hayirlisi olsun bakalim
Aynen hayırlısı ya =)
Bizde eşimle acaba direkt tüp bebek mi denesek diye düşündük aslında
İkiz gebelik sansıda yüksek oluyo ya
Eşim dedi madem bu kadar çok istiyosun kafaya takıyosun üzüyosun kendini deneyelim direkt tüp bebek, banada mantıklı geldi bi an
Tüp bebekle alakalı kısma bi baslık açtım
Durumu anlatıp işte sizce mantıklı mı falan diye sordum tüp bebek deneyen arkadaslara
Denemeyenler benim gibi atladı mantıklı diye
Ama gerçekten sürecin içinde olanlar çok daha mantıklı yaklastı ve ne kadar zor olduğunu anlattılar o hormon tedavilerinin bekleme süreçlerinin
Hatta yüzde bir ihtimal doğal yolla olcağını bilsem yine onun için uğrasırdım girmezdim hiç bu yola diyen bi arkadas oldu
Sonra doktoruma danıstım
Oda aynı seyi dedi
Tüp bebek süreci hiç kolay bi süreç değil dedi suan bi engel yokken kendini o strese hiç sokma en fazla yumurta takibi vs öneririm sana dedi
Vazgeçtim bende o yüzden

Bencede canım bi sorun gözükmüyor zaten vakti geldiğinde gelecek bebiş düşünme hiç tüp bebek şuan

Konusmalariniza koptum
aylinlis ovulasyon testi neden koyulasiyor o gercekten garip. Keske bebek olsa ama kotusunu umalim iyisi surpriz olsun :)
Aynen canımmm içimde bi umut oluştu ama yinede kötüsüne hazırlıyorum kendimi idrar da çift çizgi görmeden kan vermeyi yasakladım zaten kendime kuzu kuzu bekliyorum artık regli mi gelir bebek mi göreceğiz

Bayada uzun yazmısım ama =) yani işin özeti aslında biz bi mucizenin gerçekleşmesini bekliyoruz ama sanki sıradan bi olaymıs gibi olmadı diye üzülüyoruz =)
Bide ben biyoloji okudum üstelik, üreme sisteminin dibine kadar gördüm ve bu gebelik olaylarının gerçeklesmesi için olması gerek seyleri görünce ağzımız açık dinliyoduk dersi=)
Yani öyle mucizevi bişey ki aslında
Ama biz sabırsızlık yapıyoruz biraz işte bakma=)

Aynen bendee çünkü eğer pozitif olursa bi sürpriz ile söylemeyi düşünüyorum tabi yapabilirsem
Ay bende
iki doğum günü geçirdik eblilik boyunca=) geçen ağustosta ilk evlilik yıl dönümümüzdü hepsinde niyetlendim olsa ne güzel süpris olur diye tutmadı asına tükürdüğüm
Bakalım olursa bende süprisli söylemek istiyorum bişey düşünmedim ama

Bende düşünmedim önce çift çizgiyi bi görelim de buluruz elbet bişeyler canım regli gelene umut var

Vay arkadas seninki öyle çıkınca bende bi acaba dedim, neyse bakalımm surda kaç gün kaldı zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…