- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Valla sormaHahahahaha aynı durumdayım bende bir kere izin verdim koyulaşma oldu ya bi arahalden anlasın canım onlarda yaniiii
O zaman bu ay zihnini temizlemeye bak maveracim=) aynen kafadan atmadan olmıcak bu belli =)
Özellikle benim, herseye baktırdık bişey yok işte bırak bi oluruna demek zamanı var dimi
Ama yok yine sabah kalkar kalkmaz tuvalete koştum gelen giden var mı diye
Valla bi atabilsem birazda boşluktan benim ya evdeyim çalısmıyorum bayadır bunu düşünüp duruyorum o yüzden =)))O zaman bu ay zihnini temizlemeye bak maveracimzihninde bir yerlerde cocuk istememe dusuncesi, korkular var mi...mmhmhmhh seklinde rahatlayalim
sorun yokken cocugu olmayan ciftlere eger cok israrcilarsa asilama ve ilac oneriyormus ama onun da olma ihtimali %15-16 ymis. Hicbir sey Yapmasak %12 ymis.
Zaten beklemekle yapmak ayni ihtimalmis, ben bazen olmayacak gidip direkt biseyler yaptiralim diye darlaniyorum daValla bi atabilsem birazda boşluktan benim ya evdeyim çalısmıyorum bayadır bunu düşünüp duruyorum o yüzden =)))
Aşılamayı duymustum evet sorun olmayan çiftlere uyguladıklarını, açıkcası şimdilik hiç o toplara girmek istemiyorum kendi kendine bi olsa velet
Biraz belki ortalık sakinleşince su virüs muhabbeti biraz durulunca olmadı o zamanlar bi bakarıs diye düşünüyorum
Yani suan öyle düşünüyorum, dk başı fikrim değişiyo çünkü suan şu dk diim
Aynen hayırlısı ya =)Zaten beklemekle yapmak ayni ihtimalmis, ben bazen olmayacak gidip direkt biseyler yaptiralim diye darlaniyorum da
benim de islerim cok yogun ama hic merak etme kafaya takacak zaman bulabiliyorum hahah
hayirlisi olsun bakalim
Bencede canım bi sorun gözükmüyor zaten vakti geldiğinde gelecek bebiş düşünme hiç tüp bebek şuanAynen hayırlısı ya =)
Bizde eşimle acaba direkt tüp bebek mi denesek diye düşündük aslında
İkiz gebelik sansıda yüksek oluyo ya
Eşim dedi madem bu kadar çok istiyosun kafaya takıyosun üzüyosun kendini deneyelim direkt tüp bebek, banada mantıklı geldi bi an
Tüp bebekle alakalı kısma bi baslık açtım
Durumu anlatıp işte sizce mantıklı mı falan diye sordum tüp bebek deneyen arkadaslara
Denemeyenler benim gibi atladı mantıklı diye
Ama gerçekten sürecin içinde olanlar çok daha mantıklı yaklastı ve ne kadar zor olduğunu anlattılar o hormon tedavilerinin bekleme süreçlerinin
Hatta yüzde bir ihtimal doğal yolla olcağını bilsem yine onun için uğrasırdım girmezdim hiç bu yola diyen bi arkadas oldu
Sonra doktoruma danıstım
Oda aynı seyi dedi
Tüp bebek süreci hiç kolay bi süreç değil dedi suan bi engel yokken kendini o strese hiç sokma en fazla yumurta takibi vs öneririm sana dedi
Vazgeçtim bende o yüzden
Aynen canımmm içimde bi umut oluştu ama yinede kötüsüne hazırlıyorum kendimi idrar da çift çizgi görmeden kan vermeyi yasakladım zaten kendime kuzu kuzu bekliyorum artık regli mi gelir bebek mi göreceğizKonusmalariniza koptum
aylinlis ovulasyon testi neden koyulasiyor o gercekten garip. Keske bebek olsa ama kotusunu umalim iyisi surpriz olsun :)
Aynen bekliyoruz bakalımm =) zaten kocamdan önce buraya atarım çift çizgili testi eminimBencede canım bi sorun gözükmüyor zaten vakti geldiğinde gelecek bebiş düşünme hiç tüp bebek şuan
Aynen bendee çünkü eğer pozitif olursa bi sürpriz ile söylemeyi düşünüyorum tabi yapabilirsemAynen bekliyoruz bakalımm =) zaten kocamdan önce buraya atarım çift çizgili testi eminim
Ay bendeAynen bendee çünkü eğer pozitif olursa bi sürpriz ile söylemeyi düşünüyorum tabi yapabilirsem
Bende düşünmedim önce çift çizgiyi bi görelim de buluruz elbet bişeyler canımAy bende
iki doğum günü geçirdik eblilik boyunca=) geçen ağustosta ilk evlilik yıl dönümümüzdü hepsinde niyetlendim olsa ne güzel süpris olur diye tutmadı asına tükürdüğüm
Bakalım olursa bende süprisli söylemek istiyorum bişey düşünmedim ama
AynenBende düşünmedim önce çift çizgiyi bi görelim de buluruz elbet bişeyler canımregli gelene umut var
Yap yap bekliyorum canımmAynendur ovulasyon yapcam şimdi bakalımm ne çıkcam
Ya yine silikleşmiş bu benimkii baksanaYap yap bekliyorum canımm
Önemli olan regli günü koyu olması diyorlar ama canım belki de koyulaşır birden regli gününde ya da herkeste koyulaşma da olmuyor diyorlar dur bakalım umudumuzu kaybetmiyoruz regli başlamadığı sürece ümit varYa yine silikleşmiş bu benimkii baksana
Vay arkadas seninki öyle çıkınca bende bi acaba dedim, neyse bakalımm surda kaç gün kaldı zaten canımÖnemli olan regli günü koyu olması diyorlar ama canım belki de koyulaşır birden regli gününde ya da herkeste koyulaşma da olmuyor diyorlar dur bakalım umudumuzu kaybetmiyoruz regli başlamadığı sürece ümit var
Aynen tatlımm bekleyişe devammVay arkadas seninki öyle çıkınca bende bi acaba dedim, neyse bakalımm surda kaç gün kaldı zaten canım
Aynen =) bakalım bekliyoruzAynen tatlımm bekleyişe devamm