Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur valla oda olabilir =)
Aslında biz farklı bi rahatsızlkk için polenli falan bi karısım almıstık ballı polenli kayınpederime ama çok keskin olduğu için kullanamadı
Onu mu kulladırsam ki 😁
Polende nadir de olsa alerji riski oluyormus ve temiz olmasi laizmmis endustriyel degil. Ona gore temiz bi urun bakicam

sizin evde de hazirda varsa ne iyi kime niyet kime kismet 😁

bugunluk keciboynuzu icirdim bende koca bebegime hehe 😁

Polende nadir de olsa alerji riski oluyormus ve temiz olmasi laizmmis endustriyel degil. Ona gore temiz bi urun bakicam

sizin evde de hazirda varsa ne iyi kime niyet kime kismet 😁

bugunluk keciboynuzu icirdim bende koca bebegime hehe 😁
Hadi bakalım 😁😁 bizimkide sigarayı azaltıp spora baslıcakmıs nerden estiyse😁😁

Aynen benimki de öyle canım bide ilginçtir çarpıntım var yatıyorum baya baya hasta bi şekilde 😂
Hayda gecmis olsun 🤔

banu ciftciyi kadin dogum uzmani duymussunuzfur hicbir sebep yokken hamile kalmamak uzerine yayin yapmis. Biraz uzun konusma sekli hosuna gidiyor dinledim O yuzden. Ovulasyon testlerini programlarini cope attin rahat olun diyor, psikolojik blokajlar kotu etkiliyor sperm 5 gun yasiyor 1 gun de yumurtlama o bantta iliskiye girseniz zaten sansiniz var diyor. Bilmedigimiz bisey degil ama gercekten salmak lazim belki de 😁

Hayda gecmis olsun 🤔

banu ciftciyi kadin dogum uzmani duymussunuzfur hicbir sebep yokken hamile kalmamak uzerine yayin yapmis. Biraz uzun konusma sekli hosuna gidiyor dinledim O yuzden. Ovulasyon testlerini programlarini cope attin rahat olun diyor, psikolojik blokajlar kotu etkiliyor sperm 5 gun yasiyor 1 gun de yumurtlama o bantta iliskiye girseniz zaten sansiniz var diyor. Bilmedigimiz bisey degil ama gercekten salmak lazim belki de 😁
=) aynen kafadan atmadan olmıcak bu belli =)
Özellikle benim, herseye baktırdık bişey yok işte bırak bi oluruna demek zamanı var dimi
Ama yok yine sabah kalkar kalkmaz tuvalete koştum gelen giden var mı diye😁😁

Hayda gecmis olsun 🤔

Günaydınn aynen canım duymuştum aslında doğru ama regli olunca kafadan atıyoruz diyoruz yumurtlamayı takipte etsek hissetsekte yine o beklenti içine giriyoruz oldu mu acaba aa şuram sızladı bebek mi acaba diye 😂 yani en azından ben öyleyim 😂😂

=) aynen kafadan atmadan olmıcak bu belli =)
Özellikle benim, herseye baktırdık bişey yok işte bırak bi oluruna demek zamanı var dimi
Ama yok yine sabah kalkar kalkmaz tuvalete koştum gelen giden var mı diye😁😁
Var mı gelen giden canım bende şuanlık ortalık süt liman😂😂 ovülasyon yine koyu anlamadım gebelik yaptım ama bişey yok psikolojik olarak sanırım arada ben görüyor gibi oluyorum sadece😂😂

Eklentiler

• IMG_20201206_092845.jpg
    IMG_20201206_092845.jpg
    238,6 KB · Görüntüleme: 70
Var mı gelen giden canım bende şuanlık ortalık süt liman😂😂 ovülasyon yine koyu anlamadım gebelik yaptım ama bişey yok psikolojik olarak sanırım arada ben görüyor gibi oluyorum sadece😂😂
Yok artık bu ne kadar koyu çıkmıs be =)
Seninkinde bi iş var ama ben anlamadım yumurtlucan mı hamile misin nesinn😁
Ağrım var çok ama gelen giden bişey yok=)
Yeni çay içtim iki koca kupa bende yapardım ovulasyon, iki saat beklimde bende denim bakim benimki nası😁

Yok artık bu ne kadar koyu çıkmıs be =)
Seninkinde bi iş var ama ben anlamadım yumurtlucan mı hamile misin nesinn😁
Ağrım var çok ama gelen giden bişey yok=)
Yeni çay içtim iki koca kupa bende yapardım ovulasyon, iki saat beklimde bende denim bakim benimki nası😁
Anlamadım ki bende canım pik gibi resmen 😂😂 heralde regli gelmeden bi yumurta daha atayım dedi çünkü ağrı arttı gibi kasıklarım da anlamadım bende yap sende merakla bekliyorummm🥰 bak yaptığım gebelik testini de yollayım tertemiz 😂😂

Eklentiler

• IMG_20201206_092940.jpg
    IMG_20201206_092940.jpg
    192,3 KB · Görüntüleme: 73
Anlamadım ki bende canım pik gibi resmen 😂😂 heralde regli gelmeden bi yumurta daha atayım dedi çünkü ağrı arttı gibi kasıklarım da anlamadım bende yap sende merakla bekliyorummm🥰 bak yaptığım gebelik testini de yollayım tertemiz 😂😂
Aynen gebelikte bişey çıkmamıs ama ovulasyon resmen pike doğru gidiyo çok ilginç=))
Yapcam 12 1 gibi doluyo vakit, sıvı almayı bıraktım işte =)
Merak ettim valla bende benimki nasıı çıkcak=)
Ağrın falan var mı ya regl ağrısı gibi 🤔

Aynen gebelikte bişey çıkmamıs ama ovulasyon resmen pike doğru gidiyo çok ilginç=))
Yapcam 12 1 gibi doluyo vakit, sıvı almayı bıraktım işte =)
Merak ettim valla bende benimki nasıı çıkcak=)
Ağrın falan var mı ya regl ağrısı gibi 🤔
Var canım ya olacakmışım gibi sızlama var kasıklarım da benim bekliyorum bakalım 😑

Var canım ya olacakmışım gibi sızlama var kasıklarım da benim bekliyorum bakalım 😑
Benimde var baya baya hemde
Ama olsun herkes yazıp yazıp duruyo regl belirtisyle hamilelik belirtileri aynı ağrılar oluyo falan diye😁
Tam gelmeden kırmızılar umudumuzu kaybetmeyelim=)
Bende yumurtlama gününden beri adama bişey yaptırtmyorum, tuttuysa şimdi bide bişey olur falan diye🤭
Beni kesicek artık bu aksam bide regl girerse araya😁😁😁

Benimde var baya baya hemde
Ama olsun herkes yazıp yazıp duruyo regl belirtisyle hamilelik belirtileri aynı ağrılar oluyo falan diye😁
Tam gelmeden kırmızılar umudumuzu kaybetmeyelim=)
Bende yumurtlama gününden beri adama bişey yaptırtmyorum, tuttuysa şimdi bide bişey olur falan diye🤭
Beni kesicek artık bu aksam bide regl girerse araya😁😁😁
Hahahahaha aynı durumdayım bende bir kere izin verdim koyulaşma oldu ya bi ara 😂😂 halden anlasın canım onlarda yaniiii😂😂

X