-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.601
Sabah ilk idrarla baktın hep değil mi? Erken bakınca da çıkmayabiliyor. Bu düzenli değerlendirmeler yeni başladı, bu süreçte şans daha yüksek şöyle birkaç ay takip et bakalım olacak inşallahGeliyor yaklaşmakta olan malum günbugün adet olmam lazım sancısı 1 hafta önceden başladı 6 ya da 7 kezde test yaptım gecikme olmadan yapmayacağım diyorum dayanamıyorum artık farklı eczanelere gidiyor 3er 5er test alıyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama tık yok bu ay adet bitiminden sonra hemen hemen her günü ya da 2 günde 1 değerlendirdim ne yapayım nasıl edeyim bende bilmiyorum
Bu aydanda umut yok maalesef adet oldum bugün bakalım yumurtalık tabiki Dr kontrolünde daha sağlıklı olur diye düşünüyorum bu ayda deneyeceğim önümüzdeki ay artık takibe başlayacağım olmadı dua et benim için hamişsin kimin duası kabul olur bilemeyizSabah ilk idrarla baktın hep değil mi? Erken bakınca da çıkmayabiliyor. Bu düzenli değerlendirmeler yeni başladı, bu süreçte şans daha yüksek şöyle birkaç ay takip et bakalım olacak inşallahOlmazsa doktorun dediği gibi ilerlersiniz, yumurta takibi yaparsınız o zaman baya efektif olur
bence de doktor kontrolü yerinde olur. elbette gönülden diliyorum bebek haberini almayı senden ve gruptaki tüm kızlardanBu aydanda umut yok maalesef adet oldum bugün bakalım yumurtalık tabiki Dr kontrolünde daha sağlıklı olur diye düşünüyorum bu ayda deneyeceğim önümüzdeki ay artık takibe başlayacağım olmadı dua et benim için hamişsin kimin duası kabul olur bilemeyiz
İnşaallah cnm Allah razı olsunbence de doktor kontrolü yerinde olur. elbette gönülden diliyorum bebek haberini almayı senden ve gruptaki tüm kızlardan
İyiyim canım şükür bir ara verdim kendime zor bir dönem geçirdim. Şimdi ise tekrardan tüp bebek merkezlerini araştırıyorum. Sen napıyorsun nasılsınM-Mavera2048 A Aylinli @Songulshn E ezmoce53 Zeze1919 @caglaaaaaa
merhabalar kızlar, umarım herkes iyidir.
Zezecim insallah her sey gonlunuze gore olur kolayca hayirlisiylaİyiyim canım şükür bir ara verdim kendime zor bir dönem geçirdim. Şimdi ise tekrardan tüp bebek merkezlerini araştırıyorum. Sen napıyorsun nasılsın
Ay gittin gelmicen sandım maveraKızlarrrrr, nasılsınız
Yazamadım ne zamandırr
Bebişler gelcek sizin yakında az kaldı ben daha ohoo=)
İyisinizdir insallahh, sizde bebişlerde
Bizde bi süre aradan sonra doktora gittik bu ay malum eşimi zor toparladım suan iyiyis çok şükür=)
Doktorum tekrar hormon ve spermiyogram testlerimizi tekrarladı
Yine bi sorun yok
Bi yumurta takibi yapalım ona göre ilerleyelim dedi
Bende bu ay o meşhur klomene baslamıs oldum
Doktorumum dediğine göre üç ay içinde sonuç alma ihtimalimiz yüzde 80 miş miş =)))
Umarımm artık bende surda güzel haberler veririmm
Gelemedim kuzu bi türlü ya bende sizi merak ettim hep=)Ay gittin gelmicen sandım mavera
Hoşgeldin canım merak ediyordum seni
Kolay değil tabi ki eşin için ne diyelim umarım daha da iyi olur zamanla.
Testlerde sorun olmaması güzel yumurta çatlayana kadar darla istersen doktoru bu sefer takip etsin
En en en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
Çok iyi canım bu sefer şansa kalmasın bambambam taktiklerle pozitif olsun inşallahGelemedim kuzu bi türlü ya bende sizi merak ettim hep=)
Bu sefer daha kontollü gidices tam takip
Yarın ilacım biticek
İlaçtan iki gün sonra tam büyüme oluyomus, büyürse bakalım tabi=)
Cuma kontole çağırdı, eğer büyümüşsse çatlatma iğnrsi yaparıs hiç riske atmayıs dedi =)
Umarım güzel kaliteli sağlıklı mis gibi Bi yumurta olurr cumaya kadarda bizde değerlendiriris
Silik cizgi gozukuyor ovulasyondan 10 gun sonra iyice belirginlesir varsa. Testi bugün tekrar ettiniz mi? Koyulasma var mi?Kizlar bu testlerle ilgili ne düsünüyosunuz adetime 4-5 gün var ovulasyon 27.28 mayisti ?
Yaaa hayırlı olsun bebiş geliyorrCanimmm bunlari yaptim yesil olan bu ovulasyonla gelen Innovita gebelik testi ,mavide siradan Rossmndan aldim o test en sondakide bugne ait ovulasyon bu testleri oglen yaptim yanilma olmaz dimi bugün 12 yada 13.gün olmali
Dune gore koyulasmis gibi testler. Isterseniz kan verip emin olunCanimmm bunlari yaptim yesil olan bu ovulasyonla gelen Innovita gebelik testi ,mavide siradan Rossmndan aldim o test en sondakide bugne ait ovulasyon bu testleri oglen yaptim yanilma olmaz dimi bugün 12 yada 13.gün olmali
Saoll canilmm dün verdimde bu sabah 9 da aricam ögrenicemDune gore koyulasmis gibi testler. Isterseniz kan verip emin olunUmarim her sey dilediginiz gibi ilerler
En sondaki değil mi? bence fark var ama kuruduğu için yanılma payını ekleyim. kan testi çıkacak zaten birazdan umarım iyi haberdir tescillenir :)Saoll canilmm dün verdimde bu sabah 9 da aricam ögrenicembuda bu sabaha ait koyulasma devam ediyormu ? Bana yerinde sayiyor gibi geldi
Kuzumm dün yumurtlamanin 11.yada 12. Günüydü sonuc 28 cikmis normalmiEn sondaki değil mi? bence fark var ama kuruduğu için yanılma payını ekleyim. kan testi çıkacak zaten birazdan umarım iyi haberdir tescillenir :)
Normal daha cok yeni bir gebelik. Benim adet gunu 40 di. Bundan sonra ikiye katlayarak artar insallah.Kuzumm dün yumurtlamanin 11.yada 12. Günüydü sonuc 28 cikmis normalmi
Benim bu mesajını görmemiş olmamKızlarrrrr, nasılsınız
Yazamadım ne zamandırr
Bebişler gelcek sizin yakında az kaldı ben daha ohoo=)
İyisinizdir insallahh, sizde bebişlerde
Bizde bi süre aradan sonra doktora gittik bu ay malum eşimi zor toparladım suan iyiyis çok şükür=)
Doktorum tekrar hormon ve spermiyogram testlerimizi tekrarladı
Yine bi sorun yok
Bi yumurta takibi yapalım ona göre ilerleyelim dedi
Bende bu ay o meşhur klomene baslamıs oldum
Doktorumum dediğine göre üç ay içinde sonuç alma ihtimalimiz yüzde 80 miş miş =)))
Umarımm artık bende surda güzel haberler veririmm