- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.641
Evet evet şimdi yemicem artık, rahim duvarını kalınlastırıyomus suanda zaten hazır durumdaCanım ben öncesinde yedim ama tutunmadan sonra önermiyorlarmış bebeğin tutunmasını ananas olumsuz etkiliyor dediler bana o yüzden kestim direk yemeyi sende bi sor ona göre ye yanlış yönlendirmek istemem çünkü bence ananası çıkar hayatından ama
Çok sıcak suda duş alma istersen ılık su olsunİnsallahhyok yormam biraz ayaklar havada dursun vs öyleli seylee yaparım işte sonrada biraz yatarım
Ananas ve avakadoyu ben senden görmüştüm galiba dimi bu ay bol bol yedim =)
Doktor rahim duvarının böyle hazırlanmasında onunda etkisi var dedi =)
Tamam onada dikkat ederim =)Çok sıcak suda duş alma istersen ılık su olsun
Bizimkiler de el birliğiyle oldu sıra şimdi nazlı bebişimizdeTamam onada dikkat ederim =)
El birliğiyle yapcas bu bebişi
Güzel heyecan bunlarda canım sonu çok güzel olacak inşallahEvet evet şimdi yemicem artık, rahim duvarını kalınlastırıyomus suanda zaten hazır durumda
Doktor normal rutin beslenmene dikkat et sadece bol su öneriyorum dedi
Bakalım artık nasipse olcak bi türlü=)
Sizin heyecanlarınız farklı benim farklı =)
ÇağlaaaaSelam arkadaşlarım nasılsınız ? :)
Uzun bir süre ara verdim foruma ve sosyal medyaya, iş stresinden dolayı.
Yıl sonu yaklaşıyor. Biraz daha rahat gibiyim bu dönemde. Ancak kendime geliyorum..
Hepiniz hep aklımdaydınız. Hiç fırsatım olmadı gönderileri okumaya.
Merak ediyorum neler yapıyorsunuz. Ne alemdesiniz :)
Doğumlarınız gerçekleşmiştir A Aylinli ve J joynss bebişleriniz umarım çok saglıklıdır
Sende durumlar nedirM-Mavera2048 ? İnşallah her şey yolundadır...
Ben ara verdiğim sürece yeniden başlıyorum. Biraz forumu okuyup yine kafamı karıştırayım istedim.
Selam caglacim hosgeldin yenidenSelam arkadaşlarım nasılsınız ? :)
Yıl sonu yaklaşıyor. Biraz daha rahat gibiyim bu dönemde. Ancak kendime geliyorum..
Doğumlarınız gerçekleşmiştir A Aylinli ve J joynss bebişleriniz umarım çok saglıklıdır
Ben ara verdiğim sürece yeniden başlıyorum. Biraz forumu okuyup yine kafamı karıştırayım istedim.
Canımm evet bende doğum yaptım bugün yarı kırkımız çıktı şükürSelam arkadaşlarım nasılsınız ? :)
İnşAllah gerek duymadan bu ay güzel haberi vereceksin canımÇağlaaaa
Ben iyim senn nasılsınnn
Epeydirr konusmadık doğru
A Aylinli ve J joynss doğummm yaptı
Ben hala yerimde sayıyorum
Bu arada iki kez yumurta takibi yaptık ama yine olmadı
Bu ayda yine femara diye yumurta geliştirici bi ilaç kullanıcam
Eğer yine sonuç elde edemessek sanırım aşılama tüp bişeyler denices artık 2 sene oldu
Sen naptın nasılsın=)
İnsallahİnşAllah gerek duymadan bu ay güzel haberi vereceksin canım
Hayır canım herşeyin bir vakti zamanı var senin meleğin de o günü bekliyor. Allah bilir tabi herşeyi ama kötü bişey yaşamandansa bekletip güzelleştirdiğine inanıyorum benİnsallah
Ama sanki ümidimi kaybediyorum yavaş yavaş
Öyle tabi kuzudaHayır canım herşeyin bir vakti zamanı var senin meleğin de o günü bekliyor. Allah bilir tabi herşeyi ama kötü bişey yaşamandansa bekletip güzelleştirdiğine inanıyorum ben
İnşAllah canım benimm inan hep dualarımdasın inşallah senden o güzel haberi alacağızÖyle tabi kuzuda
Koskoca 2 sene
Umarım daha fazla üzülüp pes etmeden gelir benimde nazlı bebişim
İnsallah kuzuİnşAllah canım benimm inan hep dualarımdasın inşallah senden o güzel haberi alacağız
Çağlaaaa
Ben iyim senn nasılsınnn
Eğer yine sonuç elde edemessek sanırım aşılama tüp bişeyler denices artık 2 sene oldu
Sen naptın nasılsın=)
Selam caglacim hosgeldin yeniden
Cok sukur bebisimiz 5 gun once dogdu alismaya calisiyoruz. Umarim en dogru hayirli zamanda sizden de guzel haberler bekliyoruz
Canımm evet bende doğum yaptım bugün yarı kırkımız çıktı şükürsen nasılsın neler yapıyorsun
Guzel dileklerin icin tesekkurler caglacim. En kisa zamanda hayirlisiyla sizden de guzel haberler aliriz umarim, vardir onun da bir vakti zamaniCanımm valla iyi olmana çok sevindim.
ben de ara verdim valla arttık sıkılıp bir süre olmuyor diye. İş stresi de cabası ..
Anca kendime yeni zaman ayırmaya basladım. Bu dönemde biz de korunmamaya devam ettik ama, gelen giden yok.
İnşallah ikimiz için de hayırlısı ve saglıklısı ne zamansa o zaman olsun
Hoş bulduumm.. Valla hepinizden haber aldığımda çok sevindim. En son haziranda yazıstıgınızı görünce dün aksam çok üzülmüştüm.
Bebişin ismi ne?
Alışırsınız birbirinize en kısa zamanda
Valla 5 günlük bebiş ile buralara bakıp bir de bana cevap vermen bile çok iyiNazar degmesin..
Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin. Analı babalı inş.
Canımmm valla senın adına da çok sevındım,Siz bebişin ismini ne koydunuz? Allah sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Valla peş peşe doğurdunuz ne güzel Darısı Mavera ve benim başıma inşallah. Cevap vermene çok sevindim.
Canim sabirsizlanmakta cok haklisin, vakti zamani gelince elbet gelecek minisimizÇağlaaaa
Ben iyim senn nasılsınnn
Sen naptın nasılsın=)
İnsallah kuzuCanim sabirsizlanmakta cok haklisin, vakti zamani gelince elbet gelecek minisimizben olsam ben de belki asilama denemeyi dusunurdum ya da farkli bir doktora daha giderdim bazen birinin gormedigini baska doktor goruyor. Iyi haberlerini heyecanla bekliyorum