Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet şimdi yemicem artık, rahim duvarını kalınlastırıyomus suanda zaten hazır durumda
Doktor normal rutin beslenmene dikkat et sadece bol su öneriyorum dedi
Bakalım artık nasipse olcak bi türlü=)

Sizin heyecanlarınız farklı benim farklı =)

Çok sıcak suda duş alma istersen ılık su olsun

Güzel heyecan bunlarda canım sonu çok güzel olacak inşallah

Selam arkadaşlarım nasılsınız ? :)
Uzun bir süre ara verdim foruma ve sosyal medyaya, iş stresinden dolayı.
Yıl sonu yaklaşıyor. Biraz daha rahat gibiyim bu dönemde. Ancak kendime geliyorum..
Hepiniz hep aklımdaydınız. Hiç fırsatım olmadı gönderileri okumaya.
Merak ediyorum neler yapıyorsunuz. Ne alemdesiniz :)
Doğumlarınız gerçekleşmiştir A Aylinli ve J joynss bebişleriniz umarım çok saglıklıdır

Sende durumlar nedir M-Mavera2048 ? İnşallah her şey yolundadır...
Ben ara verdiğim sürece yeniden başlıyorum. Biraz forumu okuyup yine kafamı karıştırayım istedim.

Çağlaaaa
Ben iyim senn nasılsınnn
Epeydirr konusmadık doğru
A Aylinli ve J joynss doğummm yaptı
Ben hala yerimde sayıyorum
Bu arada iki kez yumurta takibi yaptık ama yine olmadı
Bu ayda yine femara diye yumurta geliştirici bi ilaç kullanıcam
Eğer yine sonuç elde edemessek sanırım aşılama tüp bişeyler denices artık 2 sene oldu

Sen naptın nasılsın=)

Selam caglacim hosgeldin yeniden
Cok sukur bebisimiz 5 gun once dogdu alismaya calisiyoruz. Umarim en dogru hayirli zamanda sizden de guzel haberler bekliyoruz

Canımm evet bende doğum yaptım bugün yarı kırkımız çıktı şükür sen nasılsın neler yapıyorsun

İnşAllah gerek duymadan bu ay güzel haberi vereceksin canım

Merhana kızlar benim testimi de yorumlarmısınız

Eklentiler

• 59676140-81F3-458A-9E28-C48C43FE1DDC.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 31
Hayır canım herşeyin bir vakti zamanı var senin meleğin de o günü bekliyor. Allah bilir tabi herşeyi ama kötü bişey yaşamandansa bekletip güzelleştirdiğine inanıyorum ben
Öyle tabi kuzuda
Koskoca 2 sene
Umarım daha fazla üzülüp pes etmeden gelir benimde nazlı bebişim

Canımm valla iyi olmana çok sevindim.

ben de ara verdim valla arttık sıkılıp bir süre olmuyor diye. İş stresi de cabası ..
Anca kendime yeni zaman ayırmaya basladım. Bu dönemde biz de korunmamaya devam ettik ama, gelen giden yok.
İnşallah ikimiz için de hayırlısı ve saglıklısı ne zamansa o zaman olsun

Selam caglacim hosgeldin yeniden
Cok sukur bebisimiz 5 gun once dogdu alismaya calisiyoruz. Umarim en dogru hayirli zamanda sizden de guzel haberler bekliyoruz

Hoş bulduumm.. Valla hepinizden haber aldığımda çok sevindim. En son haziranda yazıstıgınızı görünce dün aksam çok üzülmüştüm.
Bebişin ismi ne?
Alışırsınız birbirinize en kısa zamanda
Valla 5 günlük bebiş ile buralara bakıp bir de bana cevap vermen bile çok iyi Nazar degmesin..
Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin. Analı babalı inş.

Canımm evet bende doğum yaptım bugün yarı kırkımız çıktı şükür sen nasılsın neler yapıyorsun

Canımmm valla senın adına da çok sevındım ,Siz bebişin ismini ne koydunuz? Allah sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Valla peş peşe doğurdunuz ne güzel Darısı Mavera ve benim başıma inşallah. Cevap vermene çok sevindim.

Guzel dileklerin icin tesekkurler caglacim. En kisa zamanda hayirlisiyla sizden de guzel haberler aliriz umarim, vardir onun da bir vakti zamani

Bebisimizin ismi sinan 9 ay isim bulamadik sonradan babasi sinan istedi, bebek demeye oyle alismisim ki bebegin ismine daha yeni yeni alisiyorum

Ben de eskisi gibi baglantida olmadigimiza uzuluyordum mesaj atmana ben de cok sevindim

Canim sabirsizlanmakta cok haklisin, vakti zamani gelince elbet gelecek minisimiz ben olsam ben de belki asilama denemeyi dusunurdum ya da farkli bir doktora daha giderdim bazen birinin gormedigini baska doktor goruyor. Iyi haberlerini heyecanla bekliyorum

İnsallah kuzu
Bu ay olmazsa ki umarım olur, bi daha ki ay aşılama düşünebilirim
Bu geçen sürede farklı doktorlarada muayene oldum sonuç aynı, sebepsiz Zaten aşılama için tamamen farklı bı doktora takibe başlıcam kendi doktorumunda tavsiyesi bu yönde
İnsallah gerek kalmaz hiç bu ay gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…