-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.621
Bel ağrısı ile geçiyor bikaç gündür hayatım sen naptın canımm nasıl gidiyor
Yaa ağırlaştı mı bebişBel ağrısı ile geçiyor bikaç gündür hayatım sen naptın canımm nasıl gidiyor
Maşallah canımm benim 2 gündür zorluyor valla umarım geçici bi durumdur yoruldum biraz ona bağlıyorum hamile değil gibi dolaşınca sonuç bu oluyormuşYaa ağırlaştı mı bebişiyilik çok şükür benim de şimdilik bir sıkıntı yok bakalım
artık kendimizi yormamamız lazım sanırım, ben de 2-3 gündür çok yüklendim valla gidince sorucam doktora bir zararı oluyor mu bebişe bu yorgunluklarınMaşallah canımm benim 2 gündür zorluyor valla umarım geçici bi durumdur yoruldum biraz ona bağlıyorum hamile değil gibi dolaşınca sonuç bu oluyormuş
O kadar içten diliyorum ki mavera
Ya insallah kuzu ya =)O kadar içten diliyorum ki maverahaydi hayırlısı olsun bol bol değerlendirin
Aynen canım bende duruma göre erkene bile çekmeyi düşünüyorum randevuyuartık kendimizi yormamamız lazım sanırım, ben de 2-3 gündür çok yüklendim valla gidince sorucam doktora bir zararı oluyor mu bebişe bu yorgunlukların
Doktorun dediklerine uy canım biliyorsun bana da 2 gün ara verdirip sonra ilişki demişti sperm kalitesi açısından da etkili oluyor sanırım hadi inşallah bakalımmmYa insallah kuzu ya =)
Valla bugünden ağrım basladı bu iğne biraz ağrı yaptı =) şimdiden değerlendiresim geliyo
Ama doktor 36. Saatten sonra başlayın dedi bakalım yarınlardan sonrası bizim artık
Ne yapsam ne etsem ne yesem ne içsem valla içim kıpır kıpır sanki ne var ortada
artık değerlendirme sürecinden keyif almaya odaklan benceYa insallah kuzu ya =)
Valla bugünden ağrım basladı bu iğne biraz ağrı yaptı =) şimdiden değerlendiresim geliyo
Ama doktor 36. Saatten sonra başlayın dedi bakalım yarınlardan sonrası bizim artık
Ne yapsam ne etsem ne yesem ne içsem valla içim kıpır kıpır sanki ne var ortada
randevun ne zaman aylinliş ben perşembe gidicem. Bebişe isim buldunuz mu? Hazırlıklar ne alemde?:)Aynen canım bende duruma göre erkene bile çekmeyi düşünüyorum randevuyu
Aynen hatırlıyorum yarın 11 i beklicem bakalım kuzu sonra bizde günaşırı değerlendiriris=)Doktorun dediklerine uy canım biliyorsun bana da 2 gün ara verdirip sonra ilişki demişti sperm kalitesi açısından da etkili oluyor sanırım hadi inşallah bakalımmm
Benim sıpa geç kaldı epey bekletti bizi ama insallah bu ay surda şu haberi veririmm bende öyle çok istiyorum kiSonu çok güzel olacak canımmdualarımızdasın inşallah bu ay güzel haberi vereceksin inanıyorum olacak minik yiğen gelecek
Haftaya salı randevum ağrı geçmezse daha erken gitmek için arayacağım ayda 1 gitmek zaten sinirimi bozuluyorrandevun ne zaman aylinliş ben perşembe gidicem. Bebişe isim buldunuz mu? Hazırlıklar ne alemde?:)
İnşAllah canım inşallah olacak bekletti bu kadar hepimizi bu ay yüzümüzü güldürecekAynen hatırlıyorum yarın 11 i beklicem bakalım kuzu sonra bizde günaşırı değerlendiriris=)
Hayırlısıyla bakalım insallah olur bu defa=)
Benim sıpa geç kaldı epey bekletti bizi ama insallah bu ay surda şu haberi veririmm bende öyle çok istiyorum ki
Evet ya ayda bir malesef çok uzun. Yakında iki haftada bire döneriz. Pek bişey kalmadı gibi aslındaHaftaya salı randevum ağrı geçmezse daha erken gitmek için arayacağım ayda 1 gitmek zaten sinirimi bozuluyorçoğu şeyi aldım aslında ama yine de eksikleri kaldı tabi isim hala belirsiz canımm karar veremiyoruz siz naptınız isimi hazırlıkları
İnsallahhİnşAllah canım inşallah olacak bekletti bu kadar hepimizi bu ay yüzümüzü güldürecekçok yorma kendini ilişkiden sonradan tutunsun güzelce annesine
Aynı durumdayız canım yaniEvet ya ayda bir malesef çok uzun. Yakında iki haftada bire döneriz. Pek bişey kalmadı gibi aslındabizim de alışveriş baya tamam kendime logusa takımı, emzirme sütyeni vs almam lazım onları bilerek biraz sona bıraktım kaç kilo olacağımı görmek için. İsim de belirsiz
Canım ben öncesinde yedim ama tutunmadan sonra önermiyorlarmış bebeğin tutunmasını ananas olumsuz etkiliyor dediler bana o yüzden kestim direk yemeyi sende bi sor ona göre ye yanlış yönlendirmek istemem çünkü bence ananası çıkar hayatından amaİnsallahhyok yormam biraz ayaklar havada dursun vs öyleli seylee yaparım işte sonrada biraz yatarım
Ananas ve avakadoyu ben senden görmüştüm galiba dimi bu ay bol bol yedim =)
Doktor rahim duvarının böyle hazırlanmasında onunda etkisi var dedi =)