Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canımm benim 2 gündür zorluyor valla umarım geçici bi durumdur yoruldum biraz ona bağlıyorum hamile değil gibi dolaşınca sonuç bu oluyormuş 😂
artık kendimizi yormamamız lazım sanırım, ben de 2-3 gündür çok yüklendim valla gidince sorucam doktora bir zararı oluyor mu bebişe bu yorgunlukların

Geldim ben=) A Aylinli J joynss
Bugün doktora gittimm 20 mm nur topu gibi bi yumurtam olmus😁
Çatlatma iğnesi yaptık 11 de
Rahimde yeterince kalınlasmıa bebeğin tutunması için=)
Yarın gece 11 den itibaren değerlendirme başlıcak🤭
Dua edin bana bu ay bende güzel haber verebilim su baslıkta artık=)

Geldim ben=) A Aylinli J joynss
Bugün doktora gittimm 20 mm nur topu gibi bi yumurtam olmus😁
Çatlatma iğnesi yaptık 11 de
Rahimde yeterince kalınlasmıa bebeğin tutunması için=)
Yarın gece 11 den itibaren değerlendirme başlıcak🤭
Dua edin bana bu ay bende güzel haber verebilim su baslıkta artık=)
O kadar içten diliyorum ki mavera😍😍 haydi hayırlısı olsun bol bol değerlendirin😁

Artık klomenli başlıklarda geziyorum🙁 bişeyler öğrenirim falan diye
Yaa A Aylinli nasıl başladık nasıl devam ediyo gör =)
Çatlatma iğneleri falan vay arkadas vvay yani =)

O kadar içten diliyorum ki mavera😍😍 haydi hayırlısı olsun bol bol değerlendirin😁
Ya insallah kuzu ya =)
Valla bugünden ağrım basladı bu iğne biraz ağrı yaptı =) şimdiden değerlendiresim geliyo😁
Ama doktor 36. Saatten sonra başlayın dedi bakalım yarınlardan sonrası bizim artık😁😁
Ne yapsam ne etsem ne yesem ne içsem valla içim kıpır kıpır sanki ne var ortada 😁😁😁

Ya insallah kuzu ya =)
Valla bugünden ağrım basladı bu iğne biraz ağrı yaptı =) şimdiden değerlendiresim geliyo😁
Ama doktor 36. Saatten sonra başlayın dedi bakalım yarınlardan sonrası bizim artık😁😁
Ne yapsam ne etsem ne yesem ne içsem valla içim kıpır kıpır sanki ne var ortada 😁😁😁
Doktorun dediklerine uy canım biliyorsun bana da 2 gün ara verdirip sonra ilişki demişti sperm kalitesi açısından da etkili oluyor sanırım hadi inşallah bakalımmm🙏

Ya insallah kuzu ya =)
artık değerlendirme sürecinden keyif almaya odaklan bence 😁 güzelce giyin romantik yemek yiyin falan bebiş düşüncesini unutarak değerlendirmeye çalışın derim 😍
Aynen canım bende duruma göre erkene bile çekmeyi düşünüyorum randevuyu 😃
randevun ne zaman aylinliş ben perşembe gidicem. Bebişe isim buldunuz mu? Hazırlıklar ne alemde?:)

Doktorun dediklerine uy canım biliyorsun bana da 2 gün ara verdirip sonra ilişki demişti sperm kalitesi açısından da etkili oluyor sanırım hadi inşallah bakalımmm🙏
Aynen hatırlıyorum yarın 11 i beklicem bakalım kuzu sonra bizde günaşırı değerlendiriris=)
Hayırlısıyla bakalım insallah olur bu defa=)
Sonu çok güzel olacak canımm 🙏 dualarımızdasın inşallah bu ay güzel haberi vereceksin inanıyorum olacak minik yiğen gelecek 🥰
Benim sıpa geç kaldı epey bekletti bizi ama insallah bu ay surda şu haberi veririmm bende öyle çok istiyorum ki 😊

randevun ne zaman aylinliş ben perşembe gidicem. Bebişe isim buldunuz mu? Hazırlıklar ne alemde?:)
Haftaya salı randevum ağrı geçmezse daha erken gitmek için arayacağım ayda 1 gitmek zaten sinirimi bozuluyor 😂 çoğu şeyi aldım aslında ama yine de eksikleri kaldı tabi 🙈isim hala belirsiz canımm karar veremiyoruz siz naptınız isimi hazırlıkları

Aynen hatırlıyorum yarın 11 i beklicem bakalım kuzu sonra bizde günaşırı değerlendiriris=)
Hayırlısıyla bakalım insallah olur bu defa=)

Benim sıpa geç kaldı epey bekletti bizi ama insallah bu ay surda şu haberi veririmm bende öyle çok istiyorum ki 😊
İnşAllah canım inşallah olacak bekletti bu kadar hepimizi bu ay yüzümüzü güldürecek 🥰 çok yorma kendini ilişkiden sonradan tutunsun güzelce annesine

Haftaya salı randevum ağrı geçmezse daha erken gitmek için arayacağım ayda 1 gitmek zaten sinirimi bozuluyor 😂 çoğu şeyi aldım aslında ama yine de eksikleri kaldı tabi 🙈isim hala belirsiz canımm karar veremiyoruz siz naptınız isimi hazırlıkları
Evet ya ayda bir malesef çok uzun. Yakında iki haftada bire döneriz. Pek bişey kalmadı gibi aslında 🙈 bizim de alışveriş baya tamam kendime logusa takımı, emzirme sütyeni vs almam lazım onları bilerek biraz sona bıraktım kaç kilo olacağımı görmek için. İsim de belirsiz 😁

İnşAllah canım inşallah olacak bekletti bu kadar hepimizi bu ay yüzümüzü güldürecek 🥰 çok yorma kendini ilişkiden sonradan tutunsun güzelce annesine
İnsallahh😘 yok yormam biraz ayaklar havada dursun vs öyleli seylee yaparım işte sonrada biraz yatarım 😁
Ananas ve avakadoyu ben senden görmüştüm galiba dimi bu ay bol bol yedim =)
Doktor rahim duvarının böyle hazırlanmasında onunda etkisi var dedi =)

Evet ya ayda bir malesef çok uzun. Yakında iki haftada bire döneriz. Pek bişey kalmadı gibi aslında 🙈 bizim de alışveriş baya tamam kendime logusa takımı, emzirme sütyeni vs almam lazım onları bilerek biraz sona bıraktım kaç kilo olacağımı görmek için. İsim de belirsiz 😁
Aynı durumdayız canım yani 😂 şimdiden 10 kilo aldım bile ben o yüzden son halime göre alayım diye bende bekletiyorum 🙈

İnsallahh😘 yok yormam biraz ayaklar havada dursun vs öyleli seylee yaparım işte sonrada biraz yatarım 😁
Ananas ve avakadoyu ben senden görmüştüm galiba dimi bu ay bol bol yedim =)
Doktor rahim duvarının böyle hazırlanmasında onunda etkisi var dedi =)
Canım ben öncesinde yedim ama tutunmadan sonra önermiyorlarmış bebeğin tutunmasını ananas olumsuz etkiliyor dediler bana o yüzden kestim direk yemeyi sende bi sor ona göre ye yanlış yönlendirmek istemem çünkü bence ananası çıkar hayatından ama

X