-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.581
Evet canım sizlerden haber almaya geldimIyiyim çok şükür sen nasılsın Bi ara hesabın kapalıydı sanki geri dönmene sevindimsen nasılsın? Grup ahali sizler nasılsınız
Hoşgeldin geri dönmüş olmana sevindim Henüz maalesef gebelik oluşmadı bu ay Dr ilaç verdi afedersin akıntım çok yoğun buldu hormon testi vs istedi 2 3 ay daha olmazsa rahim filmi isteyeceğim dedi hormon testim normal çıktı rahim temiz yumurtalıkları iyi dedi Dr görünürde Bi sıkıntı yok ama nasip bekliyoruz sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor cinsiyeti neEvet canım sizlerden haber almaya geldimen son tahlil yaptırmıştın değil mi? nasıl ilerliyorsun şimdi?
Sagol canimHoşgeldin geri dönmüş olmana sevindim Henüz maalesef gebelik oluşmadı bu ay Dr ilaç verdi afedersin akıntım çok yoğun buldu hormon testi vs istedi 2 3 ay daha olmazsa rahim filmi isteyeceğim dedi hormon testim normal çıktı rahim temiz yumurtalıkları iyi dedi Dr görünürde Bi sıkıntı yok ama nasip bekliyoruz sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor cinsiyeti ne
Hayırlarla gelsin inşaallahSagol caniminsallah ek biseye gerek olmadan olur bebis. Ovulasyon testine devam mı?
erkek canım eşimin ailesinde erkek çok yaygın başından beri erkek hissediyordum ben deçok şükür şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam eder Sonra da birlikte geçiririz hep birlikte hamişler olarak:)
Bol bol değerlendirebilirsiniz umarımHayırlarla gelsin inşaallahovulasyon testini bıraktım Dr adetin 10 ve 20 günü arası düzenli ilişki dedi ovülasyon testi beni çok geriyor görev gibi hayırlısı inşaallah dua et benim içinde
İnşaallah canım rabbim kimseyi aratmasın kucağını boş bırakmasın sizlerin hayırlarla evlatlarınız kucağınıza almayı nasip etsin mevlamBol bol değerlendirebilirsiniz umarımgüzel haberlerle gel inşallah elbette ederim bu topic toplu hamile olunca içim rahat edecek
amin canım inşallahİnşaallah canım rabbim kimseyi aratmasın kucağını boş bırakmasın sizlerin hayırlarla evlatlarınız kucağınıza almayı nasip etsin mevlam
Çok teşekkürler canımSelam kızlarçiçeğu burnunda anne adayları gününüz kutlu olsun hayırlarla mevlam kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Çooookça Amin canımÇok teşekkürler canıminşallah seneye sağlıkla bebeklerimizle kutlarız hep birlikte
Hamileliğin in ilk haftalarında akıntın oldu mu hatırlıyor musun Dr bana akıntın yoğun dedi ilaç verdi kesildi şimdi ise adetim bitti akıntım keseli sonra şeffat kokusuz akıntım oldu adetime 1 hafta var adet olacakmışım gibi sancım ve bel ağrım var birde şeffat akıntı Bi şeffat birde sarımsı açık anlam veremedim afet bitiminde Dr yeniden muayene etti sıkıntı yok dedi oysakiÇok teşekkürler canıminşallah seneye sağlıkla bebeklerimizle kutlarız hep birlikte
Bende adetten birkaç gün önce beyaz şeffaf akıntı olmuştu. Haydi hayırlısı canımHamileliğin in ilk haftalarında akıntın oldu mu hatırlıyor musun Dr bana akıntın yoğun dedi ilaç verdi kesildi şimdi ise adetim bitti akıntım keseli sonra şeffat kokusuz akıntım oldu adetime 1 hafta var adet olacakmışım gibi sancım ve bel ağrım var birde şeffat akıntı Bi şeffat birde sarımsı açık anlam veremedim afet bitiminde Dr yeniden muayene etti sıkıntı yok dedi oysaki
Bu ay unutlanmayacağım diyorum soluğu burada alıyorum belirti bişey arıyorumBende adetten birkaç gün önce beyaz şeffaf akıntı olmuştu. Haydi hayırlısı canım
Öyle insana hiç olmayacakmış gibi geliyor ama oluyorBu ay unutlanmayacağım diyorum soluğu burada alıyorum belirti bişey arıyorumpiskolojik olarak ne kadar çok yoruyormuş bu süreç senin nasıl gidiyor hamilelik
Bana ilaç verdi akıntım yoğun diye kesildi hormon testim normal eşime sperm testi yaptırdık oda normal ürolojiye de göründük kadın doğuma da kadın doğum doktorum herşey normal normalde 1 yıla kadar bekliyoruz ama beklemek istemiyorum yaştan ötürü dedi 2 ay daha olmazsa 3. Ay adetin 3 ya da 4 günü gel yumurtalık takibi yapacağız birde rahim filmi isteyeceğim dedi folik asit verdi gebyfoll diye adetin 10 ile 20 gün arası ilişki dedi bu ay 9 günden itibaren neredeyse hergün değerlendirdik 1 2 gün hariç herşeyin Bi vakti zamanı vardır elbet çok istiyorum diye belkide biraz kendimi kasıyorum bilmiyorum ama görünürde sıkıntı yok ama bebişte yokÖyle insana hiç olmayacakmış gibi geliyor ama oluyorGün aşırı ilişki ya da ovulasyonla nokta atışı bence şansı arttırıyor. İnşallah olur en kısa zamanda doktor ne dedi peki bir yönlendirmesi oldu mu?
benim çok şükür iyi umarım böyle devam eder
Sorun çıkmamasına sevindim canım. İnşallah bu ay tüm bunlara hiç gerek kalmaz, ama olmazsa doktorun dediklerini yaptırmak iyi olur aklından silinir. varsa bir sorun ki inşallah olmaz erkenden tespit edilir ve çözülür.Bana ilaç verdi akıntım yoğun diye kesildi hormon testim normal eşime sperm testi yaptırdık oda normal ürolojiye de göründük kadın doğuma da kadın doğum doktorum herşey normal normalde 1 yıla kadar bekliyoruz ama beklemek istemiyorum yaştan ötürü dedi 2 ay daha olmazsa 3. Ay adetin 3 ya da 4 günü gel yumurtalık takibi yapacağız birde rahim filmi isteyeceğim dedi folik asit verdi gebyfoll diye adetin 10 ile 20 gün arası ilişki dedi bu ay 9 günden itibaren neredeyse hergün değerlendirdik 1 2 gün hariç herşeyin Bi vakti zamanı vardır elbet çok istiyorum diye belkide biraz kendimi kasıyorum bilmiyorum ama görünürde sıkıntı yok ama bebişte yokallahım tez vakitte benide bekleyen herkesi nasiplendirir
Doktorum çok iyi hata baya iyi dinliyor ilgileniyor özelden yazıyorsun cevap veriyor bütçeni zorlamıyor muayenesi çok uygun testlerini devlette yaptır bana getir istersen diyor çok şükür doktorumdan çok memnunum işte dediğin gibi bizde ilişkiyi sıklaştırdık bakalım inşaallah hayırlarla bizde nasiplenirizSorun çıkmamasına sevindim canım. İnşallah bu ay tüm bunlara hiç gerek kalmaz, ama olmazsa doktorun dediklerini yaptırmak iyi olur aklından silinir. varsa bir sorun ki inşallah olmaz erkenden tespit edilir ve çözülür.
bence önceden ilişki sıklığından dolayı bebiş yapamadık ikimiz de. artık bu günleri kaçırmazsanız mutlaka olacaktır.
kendini kasman, sürekli bu konuyu düşünmen de çok normal. canını hiç sıkma, sanırım ilgili de bir doktora denk gelmişsin, hayırlı haberi tez zamanda alırsın inşallah.
çok sevindim öyle olmasına, inşallahDoktorum çok iyi hata baya iyi dinliyor ilgileniyor özelden yazıyorsun cevap veriyor bütçeni zorlamıyor muayenesi çok uygun testlerini devlette yaptır bana getir istersen diyor çok şükür doktorumdan çok memnunum işte dediğin gibi bizde ilişkiyi sıklaştırdık bakalım inşaallah hayırlarla bizde nasipleniriz
Geliyor yaklaşmakta olan malum gün