-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.561
Selam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli hamilelik nasıl gidiyor4 gün kala kanda 12 değer ile öğrendim 3 gün kala idrar testi silik çıktı
Merhaba canım çok şükür yolundaSelam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli hamilelik nasıl gidiyor
Sevindim senin adınaMerhaba canım çok şükür yolundasen nasılsın nasıl gidiyor
İnşAllah gerek kalmadan güzel haberleri alırsın canım benimSevindim senin adınabenim biraz karışık gibi Dr göründüm akıntım çok yoğun ilaç verdi yarın sabah hormon testi vereceğim sperm testi istedi şu 2 ay içinde gebelik olmazsa rahim filmi isteyeceğim dedi
Umarım cnm hormon testime bakar mısın? Anlar mısın? Yada anlayan kimse varsa cevap alabilirsem sevinirimİnşAllah gerek kalmadan güzel haberleri alırsın canım benim
Maalesef anlamıyorum canım doktorla görüştün müUmarım cnm hormon testime bakar mısın? Anlar mısın? Yada anlayan kimse varsa cevap alabilirsem sevinirim
Sağlık olsun sağol cnmMaalesef anlamıyorum canım doktorla görüştün mü
İnşAllah tez zamanda güzel haberler verirsin canımSağlık olsun sağol cnmTsh ve prolaktin çıkmıştı ona baktı normal dedi sonuncu çıkmamıştı o yüzden gösteremedim şuan ilaç kullanıyorum henüz bitmedi Dr göstereceğim
Umarım cnm hormon testime bakar mısın? Anlar mısın? Yada anlayan kimse varsa cevap alabilirsem sevinirim
Prolaktinin falan güzel amh değerinde iyi canım yani doktorların istediği seviyedeUmarım cnm hormon testime bakar mısın? Anlar mısın? Yada anlayan kimse varsa cevap alabilirsem sevinirim
Inşaallah cnmİnşAllah tez zamanda güzel haberler verirsin canım
Teşekkürler ilgin için bakalım sperm testinden sonra nasıl yol alacağız herşey normal görünüyor ama çocuk olmuyor Dr 2 3 ay daha olmazsa rahim filmi isteyeceğim dedi umarım gerek kalmazProlaktinin falan güzel amh değerinde iyi canım yani doktorların istediği seviyede
Çok şükür ben rahat geçirenlerdenim canım darısı size olsun inşallahhhInşaallah cnmhamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldu mu
Çokça AminÇok şükür ben rahat geçirenlerdenim canım darısı size olsun inşallahhhevet erkek canım
İnşAllah canım benimÇokça AminMaşallah maşallah çok sevindim hayırlarla gelsin inşaallah paşa
Tekrardan hoşgeldin canımM-Mavera2048 A Aylinli Songulshn E ezmoce53 Zeze1919 caglaaaaaa
merhabalar kızlar, umarım herkes iyidir.
Iyiyim çok şükür sen nasılsın Bi ara hesabın kapalıydı sanki geri dönmene sevindimM-Mavera2048 A Aylinli Songulshn E ezmoce53 Zeze1919 caglaaaaaa
merhabalar kızlar, umarım herkes iyidir.