Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testim kaç gündür böyle gebelik olabilir mi?
- Konu Sahibi karasigi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2015
- 13
- 8
- 86
- 30
Yıkarsa atmıştım en son attığım da dünle bugün yaptığım testlerSizinkinin resmi varsa bi atarmısınız
Eklentiler
- 15 Şubat 2015
- 13
- 8
- 86
- 30
Onu da atar mısın bi bakalım hadi inşallah vardır yaAslında dün gebelik testi yaptım ilkten çok hafif grimsi bi çizgi gördüm durdjukça pembeleşti ama emin olamıyorum kuruma çizgisimi diye
- 15 Şubat 2015
- 13
- 8
- 86
- 30
Bunlar dünle bugün yaptıklarımSizinkinin resmi varsa bi atarmısınız
Eklentiler
Brnim adetimi beş gün geçti ovülasyon testi aynı böylr ikisi de koyu ben de hamile olabilir miyim ki ? Ümitlenmek de istemiyorumAdete 8 gün kala tesadüfen ovülasyon testi yaptım silikti. Sonra 3 gün bekledim yani adete 5 gün kala yaptım yanındaki çizgi koyulaştı. Ve en son dün ve bugün ovülasyon testini tekrarladım. Ve testim dün de bugün de böyle; (üstteki dünki)
Cuma gününden beri de uyku ve halsizlik kasık batmaları hat safhada ve sık idrara çıkıyorum. Uyku ve halsizlik dışında bunlar bana adette oluyor ve bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.
Hamile olabilir miyim?
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Geç döllenme ihtimaliniz var mı? Geç yumurtlamış olabilir misinizDün yaptım erken hamilelik ama negatif çıktı Buda dün yaptığım ovülasyon testi yine aynı sebebini anlayamadım
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Belli olmaz ama oladabilirBrnim adetimi beş gün geçti ovülasyon testi aynı böylr ikisi de koyu ben de hamile olabilir miyim ki ? Ümitlenmek de istemiyorum
Aslında dün gebelik testi yaptım ilkten çok hafif grimsi bi çizgi gördüm durdjukça pembeleşti ama emin olamıyorum kuruma çizgisimi diye
Bunlar dünle bugün yaptıklarım
Brnim adetimi beş gün geçti ovülasyon testi aynı böylr ikisi de koyu ben de hamile olabilir miyim ki ? Ümitlenmek de istemiyorum
Belli olmaz ama oladabilir
- 10 Ocak 2022
- 149
- 161
- 33
Öncelikle merhaba, benim de bu ay 2. aşılamam 13 Eylül’de yapıldı. 11 Eylülde de çatlatma olmuştu. Çatlatma iğnesinden sonra haliyle göğüs şişmesi ve ağrısı olmuştu. Şimdi adetime 6 gün kaldı göğüs ağrısı vs bişey kalmadı. Sadece kasığımda sol tarafta belime vuran bi ağrı hissediyorum hatta bu kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi hissettiriyo. Yazılanları okurken biraz umut ettim insanın gözü kendisi gibi yaşayanları arıyo ve ayrıca hayırlı olsun inşallah sağlıkla geçer tüm süreçlerin ve kucağına sağlıkla alırsınHayır ben aşılama yaptrdğm için ilk önceleri göğüs olmuştu o da geçti. Sadece son üç gün sbh kalktpmda adet olacm sandım geçti 10 dk içinde. Dün akşam göğsüm biraz sertleşti acıdı gibi hissettm çok az. Yani adet öncesi akşam. Ama koyulaşma büyüme bir şey yok henüz. Şuan heyecandan mı blmiyorum sanki adet oluyorum gibi. Kan sonucunu bekliyorum doktorda.
- 26 Ağustos 2022
- 181
- 51
- 18
- 22
Ben şuanda reglim 5. Günü vekanamam çok fazla ve bir avuç fazlası bir anda parça boşaldı ve testinde ovulasyon testinde böyle çıktı nedir bu gebelik söz konusu olabilirmi ikinci çizgi gurebliecek kadar baya belirginKızlar buna da bakar mısınız bat günü ovülasyon pik çıktı sizce hamilelik olabilir mi yaaaa Çok fazla regl belirtisi gibi kasık ve göğüs ağrım var
Eklentiler
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Ben şuanda reglim 5. Günü vekanamam çok fazla ve bir avuç fazlası bir anda parça boşaldı ve testinde ovulasyon testinde böyle çıktı nedir bu gebelik söz konusu olabilirmi ikinci çizgi gurebliecek kadar baya belirgin
İkinci çizgi silik. Adet oldunuz muhtemelen.
- 26 Ağustos 2022
- 181
- 51
- 18
- 22
Evet 5. Günüm regln silik evet reglkende ovulasyon testi silik çıktı hamilelik söz konusu olabilir mi çünkü çok fazla kanamam var ve bir wvuctan fazla bir anda et parçası boşaldıİkinci çizgi silik. Adet oldunuz muhtemelen.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Kasık batmanları hem sağ hem sol muydu?Adete 8 gün kala tesadüfen ovülasyon testi yaptım silikti. Sonra 3 gün bekledim yani adete 5 gün kala yaptım yanındaki çizgi koyulaştı. Ve en son dün ve bugün ovülasyon testini tekrarladım. Ve testim dün de bugün de böyle; (üstteki dünki)
Cuma gününden beri de uyku ve halsizlik kasık batmaları hat safhada ve sık idrara çıkıyorum. Uyku ve halsizlik dışında bunlar bana adette oluyor ve bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.
Hamile olabilir miyim?
Ve Akıntı varsa kaç gün kala başlamıştı?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
O test varsa atar mısın?Bir de şöyle söyleyeyim denemek için laboquick kaset ile bu babyfast strip test yaptım ovülasyon için. Strip testte kıpkırmızıyken kaset testte sizinkinden Biraz daha koyuydu ama yine aynı kırmızılıkta değildi.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Adetine kaç gün vardı batma hissedip test yaptığında?
Kizlar yeniyim bana yardimci olurmusunuz, dun aksham saat 15:00 sag kasikta ine batmasi gibi hisetim hemen ovulasyon testi yaptim
17.09 - 15:00
Adetimden 16 gün sonra hisetim batmayiAdetine kaç gün vardı batma hissedip test yaptığında?
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Doktorlar daha iyi anlar. Kimi zaman bebek tutunamadığı zaman adet şeklinde vücuttan atılır. Ama bunu kimse burdan anlayamaz doktorlar anlayabilir sadece.Evet 5. Günüm regln silik evet reglkende ovulasyon testi silik çıktı hamilelik söz konusu olabilir mi çünkü çok fazla kanamam var ve bir wvuctan fazla bir anda et parçası boşaldı