Ovulasyon testi

Ay allah da seni güldürsün

Yani net adet günün belli değil mesela , o yüzden kullanman mantıklı oluyor. En azından yumurtladığını biliyoruz
Evet aslinda ovu testi iyi birde ben goreydim bir yumi gorcem diye 1ayina 500tl verdim hala yok benim yumi nazli sanirim
Ebru abladan alıyorum canım vala 3 Kutu kullandım ben memnunum.
Kaset seklinde dimi kactane var icinde trendyoldanmi aldin sitesindenmi alanlarda memnun buay yumi gormezsem bende ondan alirim muhtemelen

Kızlar iyi akşamlar bir gebenin günlüğünde bir jel varmış denediniz mi hiç yöntemler üzerinde araştırmalar yapıyorumda birazzz

Sitesinden aldım hep canım

30 var sanırım bi tane de hcg testi çıkıyor içinden

niye ole dusundun birseymi var testlerde bende kullniyrum 2pketi aldim hatta 3damla damlatiyrum bazen fazla geliyr 2damlada denedim sennkilerde bir skntimi var
Hayır testlerde bişi yok. Doğru sonuç veriyor. Sadece 2 damla yerine 3damla damlattığımın farkına varınca, sonuçları etkiler mi diye endişeye düştüm. Pembe olmadıysa bi sıkıntı yokmuş. Öğrendim, artık 2damla damlıcam.

Beyaz şeffaf akıntıyı takip edebilsen , yumurtlama o zaman oluyor

gecen seferde böyle yapmisti testim pik olmadan siliklesiyor yinede tutma ihtimali var mı pik göremeyeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…