- Konu Sahibi maviiderlerr
BEn ilk once kendin icin dedin sandim anra yaziyi duzellttim cvpladim aslinda bnmde aklima geldi diye olsun hamile olmaknisteyen kim olsa sevinirim ciddenBen senin için demiştim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEn ilk once kendin icin dedin sandim anra yaziyi duzellttim cvpladim aslinda bnmde aklima geldi diye olsun hamile olmaknisteyen kim olsa sevinirim ciddenBen senin için demiştim ama
Ay allah da seni güldürsüncIdden düsunsenize ben yumurta yok diye 28.gun etmisim sak diye hamileymisim ama yumurta gorunmemis benim lh hormonumdami bir sknti var buyuk olay olur he ama ovü testinde pik gorup hamile olduhunu ogrenen cok bence ole birsey olmasi buyuk bir mucize olur dimi kizlar
Evet aslinda ovu testi iyi birde ben goreydim bir yumi gorcem diye 1ayina 500tl verdim hala yok benim yumi nazli sanirimYani net adet günün belli değil mesela , o yüzden kullanman mantıklı oluyor. En azından yumurtladığını biliyoruz
Kaset seklinde dimi kactane var icinde trendyoldanmi aldin sitesindenmi alanlarda memnun buay yumi gormezsem bende ondan alirim muhtemelenEbru abladan alıyorum canım vala 3 Kutu kullandım ben memnunum.
Hepbirlikte gülelim sevdiklerimzle birlikte çok aminAy allah da seni güldürsün
Sitesinden aldım hep canımEvet aslinda ovu testi iyi birde ben goreydim bir yumi gorcem diye 1ayina 500tl verdim hala yok benim yumi nazli sanirim
Kaset seklinde dimi kactane var icinde trendyoldanmi aldin sitesindenmi alanlarda memnun buay yumi gormezsem bende ondan alirim muhtemelen
30 var sanırım bi tane de hcg testi çıkıyor içindenEvet aslinda ovu testi iyi birde ben goreydim bir yumi gorcem diye 1ayina 500tl verdim hala yok benim yumi nazli sanirim
Kaset seklinde dimi kactane var icinde trendyoldanmi aldin sitesindenmi alanlarda memnun buay yumi gormezsem bende ondan alirim muhtemelen
Gözüme kestirdim ama muallakta kaldım ben hep canımKızlar iyi akşamlar bir gebenin günlüğünde bir jel varmış denediniz mi hiç yöntemler üzerinde araştırmalar yapıyorumda birazzz
Ben geçtiğimiz ay denedim olmadı bu ayda kullandım bakalımKızlar iyi akşamlar bir gebenin günlüğünde bir jel varmış denediniz mi hiç yöntemler üzerinde araştırmalar yapıyorumda birazzz
Ayy bende çok kararsız kaldım bu ay denesem mi acaba diye düşündümGözüme kestirdim ama muallakta kaldım ben hep canım
Sanırım içinde 2 aylık var değil mi canımBen geçtiğimiz ay denedim olmadı bu ayda kullandım bakalım
Hayır testlerde bişi yok. Doğru sonuç veriyor. Sadece 2 damla yerine 3damla damlattığımın farkına varınca, sonuçları etkiler mi diye endişeye düştüm. Pembe olmadıysa bi sıkıntı yokmuş. Öğrendim, artık 2damla damlıcam.niye ole dusundun birseymi var testlerde bende kullniyrum 2pketi aldim hatta 3damla damlatiyrum bazen fazla geliyr 2damlada denedim sennkilerde bir skntimi var
8 tane var icindeSanırım içinde 2 aylık var değil mi canım
Beyaz şeffaf akıntıyı takip edebilsen , yumurtlama o zaman oluyorBen bu ay da bakim eşimi maddi anlamda çok yordum bu ay limit sınırım olmazsa bu ay da alırım nasip olmazsa yılbaşına kadar testsiz denerim canım olmazsa ocak gibi doktoruma giderim e hani rahim filmi rahim filmi diye tutturdunuz nerde hocam derim
Ben bu gidişle maaşın hepsini yatıracağım kocam çocuk olmadan kapıya koymazsa iyi
Ben gördüm ve aldım bu ay deniyorum canım gnyoseed diye bir jelGözüme kestirdim ama muallakta kaldım ben hep canım
Emin olamıyorum ki acaba akıntı mı bu değil mi yoksa ıslaklık mıBeyaz şeffaf akıntıyı takip edebilsen , yumurtlama o zaman oluyor
Aslında bildiğin rafadan yumurta beyazı gibi bir akıntı beyaz az yoğunEmin olamıyorum ki acaba akıntı mı bu değil mi yoksa ıslaklık mı