- 7 Aralık 2024
- 219
- 54
- 13
- 35
Teşekkür ederim canım inşallah bu ay olur benim olmazsa bu kür de aklımda olsunRegl bittikten 2 3 sonra başladım yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım inşallah bu ay olur benim olmazsa bu kür de aklımda olsunRegl bittikten 2 3 sonra başladım yapmaya
İnşallah olur canımın içi inşallah ben bu kürü yaptıktan sonra ilk kez yumurtlama akıntısı gördüm ve ogün ovü testim pozitif çıktı inşallah ta tutmuştur rabbim en tezinden versinTeşekkür ederim canım inşallah bu ay olur benim olmazsa bu kür de aklımda olsun
Bende bu ay arı sütü ve hayıt kullandım birde folik asit alıyorum. Uzun zamandır ilk defa yumurta akıntısı gördüm testlerde pik oldu ve bugün öğlen resmen sancı girdi anladım çatladığını. Sonrada silikleşti zaten kesin çatlamaymış yani. İnşallah olur insan korka korka umut ediyor ama yaptıklarımız vesiledir inşallahİnşallah olur canımın içi inşallah ben bu kürü yaptıktan sonra ilk kez yumurtlama akıntısı gördüm ve ogün ovü testim pozitif çıktı inşallah ta tutmuştur rabbim en tezinden versin
İnşallah ciğerim inşallah rabbim aratmasın 14 aydır deniyoruz her ayBende bu ay arı sütü ve hayıt kullandım birde folik asit alıyorum. Uzun zamandır ilk defa yumurta akıntısı gördüm testlerde pik oldu ve bugün öğlen resmen sancı girdi anladım çatladığını. Sonrada silikleşti zaten kesin çatlamaymış yani. İnşallah olur insan korka korka umut ediyor ama yaptıklarımız vesiledir inşallah
Güzel haberler verelim inşallahİnşallah ciğerim inşallah rabbim aratmasın 14 aydır deniyoruz her ay
Çok zorrrr çok Allahım yardım etsin en tez en kolayından nasip etsin rabbim aratmasınGüzel haberler verelim inşallah
Bizde 7 sene korunduk tam hazırım dedim amh düşük çıktı tüp bebe dediler ama bir süre kendim denemek istiyorum
Kadın olmak her açıdan zor ya ne biliyim
Sizin yaş kaç bu aradaTabi haber veririm rabbim vesile kılsın inşallah olmuştur faydası
28 sizin ?Sizin yaş kaç bu arada
37 diyeyim artık 2025deyiz28 sizin ?
Maşallah abla Allahım uzun ömürler versin37 diyeyim artık 2025deyiz
Anladım tşk ederim normal enfeksiyon için çocuk için diye biliyorumKuzum gittim çiğ doğal süt aldım 5lt getirdim eve pişirdim 5 bardağını ayırdım bi tencereye geri kalanını soğutup dolaba kaldırdım hergün 5 bardak sütün içine yarım demet maydanozu iyice suda yıkayıp hiç bıçak değdirmeden elimle bölüp sütün içine attım 20 dk kadar öyle pişirdim sonra bi tas a alıp çömelerek buharına oturdum etrafımıda iyice battaniye ile sarıp
Ben bir gebenin günlüğü sayfasının popülasyon testini kullandım ve yumurta kıvamında akıntının olduğu gün yumurtlama T çizgisi / C çizgisinden koyuydu veİnşallah olur canımın içi inşallah ben bu kürü yaptıktan sonra ilk kez yumurtlama akıntısı gördüm ve ogün ovü testim pozitif çıktı inşallah ta tutmuştur rabbim en tezinden versin
Arı sütünü nereden aldınızBende bu ay arı sütü ve hayıt kullandım birde folik asit alıyorum. Uzun zamandır ilk defa yumurta akıntısı gördüm testlerde pik oldu ve bugün öğlen resmen sancı girdi anladım çatladığını. Sonrada silikleşti zaten kesin çatlamaymış yani. İnşallah olur insan korka korka umut ediyor ama yaptıklarımız vesiledir inşallah
Ya çok fazla söylenti var enfeksiyona iyi geldiği rahmi ısıttıığı fln söyleniyoAnladım tşk ederim normal enfeksiyon için çocuk için diye biliyorum
Bende bu ay öyle yaptım hatta inovitol ve folic asit te aldım. Regle 2 gün var ama az önce ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif malesefBen bir gebenin günlüğü sayfasının popülasyon testini kullandım ve yumurta kıvamında akıntının olduğu gün yumurtlama T çizgisi / C çizgisinden koyuydu ve
Sonraki gün de çatladı o üç günü değerlendirdi bakalım reglime sekiz gün var
Salı gününe kadın doğuma randevu aldım regl olmuş olurum ozamana kadar hemde 3. Güne fln denk geliyo hormon tahlili veririm hemen. Olmazsam kan veririm hcg ye baktırmak içinBen bir gebenin günlüğü sayfasının popülasyon testini kullandım ve yumurta kıvamında akıntının olduğu gün yumurtlama T çizgisi / C çizgisinden koyuydu ve
Sonraki gün de çatladı o üç günü değerlendirdi bakalım reglime sekiz gün var
Arifoğlundan aldım canımArı sütünü nereden aldınız
Doğru adede yakın yaptın dimiYa çok fazla söylenti var enfeksiyona iyi geldiği rahmi ısıttıığı fln söyleniyo
Hayır adet bittikten 3 gün sonraDoğru adede yakın yaptın dimi
TM tşk ederimHayır adet bittikten 3 gün sonra