• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ OVÜLASYON TESTİ

İnşallah olur canımın içi inşallah 🤲🏼💞 ben bu kürü yaptıktan sonra ilk kez yumurtlama akıntısı gördüm ve ogün ovü testim pozitif çıktı inşallah ta tutmuştur rabbim en tezinden versin 🤲🏼
Bende bu ay arı sütü ve hayıt kullandım birde folik asit alıyorum. Uzun zamandır ilk defa yumurta akıntısı gördüm testlerde pik oldu ve bugün öğlen resmen sancı girdi anladım çatladığını. Sonrada silikleşti zaten kesin çatlamaymış yani. İnşallah olur insan korka korka umut ediyor ama yaptıklarımız vesiledir inşallah 🙏

Bende bu ay arı sütü ve hayıt kullandım birde folik asit alıyorum. Uzun zamandır ilk defa yumurta akıntısı gördüm testlerde pik oldu ve bugün öğlen resmen sancı girdi anladım çatladığını. Sonrada silikleşti zaten kesin çatlamaymış yani. İnşallah olur insan korka korka umut ediyor ama yaptıklarımız vesiledir inşallah 🙏
İnşallah ciğerim inşallah rabbim aratmasın 🥺14 aydır deniyoruz her ay

Güzel haberler verelim inşallah
Bizde 7 sene korunduk tam hazırım dedim amh düşük çıktı tüp bebe dediler ama bir süre kendim denemek istiyorum
Kadın olmak her açıdan zor ya ne biliyim
Çok zorrrr çok Allahım yardım etsin en tez en kolayından nasip etsin rabbim aratmasın

Kuzum gittim çiğ doğal süt aldım 5lt getirdim eve pişirdim 5 bardağını ayırdım bi tencereye geri kalanını soğutup dolaba kaldırdım hergün 5 bardak sütün içine yarım demet maydanozu iyice suda yıkayıp hiç bıçak değdirmeden elimle bölüp sütün içine attım 20 dk kadar öyle pişirdim sonra bi tas a alıp çömelerek buharına oturdum etrafımıda iyice battaniye ile sarıp
Anladım tşk ederim normal enfeksiyon için çocuk için diye biliyorum

İnşallah olur canımın içi inşallah 🤲🏼💞 ben bu kürü yaptıktan sonra ilk kez yumurtlama akıntısı gördüm ve ogün ovü testim pozitif çıktı inşallah ta tutmuştur rabbim en tezinden versin 🤲🏼
Ben bir gebenin günlüğü sayfasının popülasyon testini kullandım ve yumurta kıvamında akıntının olduğu gün yumurtlama T çizgisi / C çizgisinden koyuydu ve
Sonraki gün de çatladı o üç günü değerlendirdi bakalım reglime sekiz gün var

Arı sütünü nereden aldınız

Ben bir gebenin günlüğü sayfasının popülasyon testini kullandım ve yumurta kıvamında akıntının olduğu gün yumurtlama T çizgisi / C çizgisinden koyuydu ve
Bende bu ay öyle yaptım hatta inovitol ve folic asit te aldım. Regle 2 gün var ama az önce ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif malesef 🥺

Salı gününe kadın doğuma randevu aldım regl olmuş olurum ozamana kadar hemde 3. Güne fln denk geliyo hormon tahlili veririm hemen. Olmazsam kan veririm hcg ye baktırmak için

Back
X