• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Merhaba hanımlar 28 ağustos da rahim filmi çekildim 4 eylül ilişki oldu ve sonra az lekelenmem geldi ertesi gün hasta oldum 5gün sürdü yumurtlamam 12 eylüldü ilişki oldu 25 Eylül kanamam geldi ama ağrı falan yoktu 4 gün sürdü acaba yaşayan var mı rahim filmi çektirdikten sonra kanama araları kısa süren var mı böyle

Merhaba hanımlar 28 ağustos da rahim filmi çekildim 4 eylül ilişki oldu ve sonra az lekelenmem geldi ertesi gün hasta oldum 5gün sürdü yumurtlamam 12 eylüldü ilişki oldu 25 Eylül kanamam geldi ama ağrı falan yoktu 4 gün sürdü acaba yaşayan var mı rahim filmi çektirdikten sonra kanama araları kısa süren var mı böyle
Günaydın 1eylülde çekildim. Ne ara kanama ne de lekelenme olmadı canım ben de. İlaç da kullanıyorum yan etki falan yapmadı hiç. Bat bekliyorum 1-2gün oynattı gibi.

Günaydın 1eylülde çekildim. Ne ara kanama ne de lekelenme olmadı canım ben de. İlaç da kullanıyorum yan etki falan yapmadı hiç. Bat bekliyorum 1-2gün oynattı gibi.
İnşallah gebelik vardır canım. Ben üniversite hastanesinde çektirdim anestezi yapılmadan rahim filmi çekildi çok ağrılıydı. Bittikten sonra az kanamam geldi kesildi sonra doktor 10 gün ilişki yasak dedi yasak bittikten sonra ilişki oldu işte ozaman başladı reglim sonrada dediğim gibi oldu anlamadım gitti

İnşallah gebelik vardır canım. Ben üniversite hastanesinde çektirdim anestezi yapılmadan rahim filmi çekildi çok ağrılıydı. Bittikten sonra az kanamam geldi kesildi sonra doktor 10 gün ilişki yasak dedi yasak bittikten sonra ilişki oldu işte ozaman başladı reglim sonrada dediğim gibi oldu anlamadım gitti
Ay inşallah canım güzel haberini alırız inşallah 🌺🙏🏻 Ben özelde anestezili çektirdim 3gün korun dedi ama ben 5yaptım onu hiç bi şekilde ne acı ne leke gelmedi. Vala iyi cesaret etmişsin canım narkoz almadan 👏🏻👏🏻

Ay inşallah canım güzel haberini alırız inşallah 🌺🙏🏻 Ben özelde anestezili çektirdim 3gün korun dedi ama ben 5yaptım onu hiç bi şekilde ne acı ne leke gelmedi. Vala iyi cesaret etmişsin canım narkoz almadan 👏🏻👏🏻
İçeri giren her kişi bir 5dk sonra çığlık çığlığa bağırıyordu 10dk sonra da çıkan oturakların birine uzanıyordu ay rabbim hiçkimseyi düşürmesin doktorum izledi videoyu bu ne dedi bizim asistanlar ne cani ne vicdansızlar dedi nasıl bağırta bağırta canını yaka yaka yapmışlar dedi. Rabbim isteyen herkesi anne baba etsin inşallah

İçeri giren her kişi bir 5dk sonra çığlık çığlığa bağırıyordu 10dk sonra da çıkan oturakların birine uzanıyordu ay rabbim hiçkimseyi düşürmesin doktorum izledi videoyu bu ne dedi bizim asistanlar ne cani ne vicdansızlar dedi nasıl bağırta bağırta canını yaka yaka yapmışlar dedi. Rabbim isteyen herkesi anne baba etsin inşallah
Amin canım benim inşallah 🙏🏻 Şehir hastanesine sordum biz yapmıyoruz dediler eminim ki üniversite yapıyordur ama eşim canından kıymetli mi dedi o paraya kıyılır dedi öyle çektirdim vala bende. Sizin kadar cesaretli olup da ııı ıııhhh imkansız 😬😬😬

Ben de mesela şeyi merak ediyorum. Rahim filmi adet döngüsünü etkiler mi acaba. Geç veya erken. doktorum da bi şey demedi ama internette etkilemez yazıyor 🤷🏻‍♀️

Yaaa valla öyle kalbim seninleydi ❣️❣️ Adet görmedin ama di mii. Maşşalah ne çabuk çıkmış test sonucu bi de sağlık Ocağı değilse

Yaaa valla öyle kalbim seninleydi ❣️❣️ Adet görmedin ama di mii. Maşşalah ne çabuk çıkmış test sonucu bi de sağlık Ocağı değilse tabi
Canım benim iyiki varsın 😍 ben özelde yaptırdım özel sağlık sigortam var tek bu konuda işe yarıyor tahliller erken çıkıyor 😁

Eklentiler

• IMG_5213.jpeg
    IMG_5213.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 43
Amin inşallah bekliyorum bakalım hafif koyuda olsa seviniyorum ertesi gün yumurtlama olur diye düşünüyorum ama negatif çıkıyor bir gebenin günlüğündeki ovulasyon testinden sipariş ettim onunla bulucam yumurtlama gününü bu arada jeli tavsiye etmiyorum burda çoğu kişi kullanmış dış gebelik yada kimyasalla sonuçlanmış ama yinede siz bilirsiniz
Evet canim benimde öle devamli bir tik koyu oluyr diye sviniyrum snra silik bende birdahakine ebru hanimda gebeden alicam jelle ilgili bende arastrdim bir kadin ole yazmis bebegimi kaybettim belkide gitmeyen sprm gitti faln yazmis kararsizim ama uyarman cok iyi cnm sagolasin insallh mucizeler bizim olur 💕
Bana öyle geliyor ki bir kaç gün sonra pik olacaksın canım
Ayy insallh canim yaa vallhi stres oldum 29gun bugun agrim var sol yumurtamda akintim devm ediyr ben smdi ates olcerlede takipe basladim en iyi ol vucut isisi ile anlasilmakmis atesim sabah bayagi dusmus yumurtlama olcagi zaman asagiya iniyrmus sonra 5derece birden pik yapiyrmus bugun 15.30da test yapcam benxe yumi yine yok ates ole diyor ama bakalim allhtan umit kesilmez
İnan bende bazen zorla hadi 5 dakika diye kendimi zorlayıp yapıyorum eşim bırak beni diyor ama çocuk istiyorum bırakmam diyorum 😂😂
Hahhahah bebege gidilen her yol mübah 🐣🤲🏻😅
Hic rahim flmi cektrmedim canim ben ama dilerim mucizen seninle olur 🐣

Yok adet olmadım ben 😁 kız tc görünüyormuş allah beni siliyorum dur 😂😂
Sen bugun adet gunumuydu 1.20 cikmis regli oldnmu Bende diyrum neden gorunmuyr sonuc hayrlisi olsun cnm umut hep var insallh en yakin zamanda mucizelerimize kavusuruz

Back