Ovulasyon testi

Aslında bildiğin rafadan yumurta beyazı gibi bir akıntı beyaz az yoğun
Bu ay test alamazsam yıl sonuna kadar akıntıyı takip edip bir de öyle denerim canım. Annem zaten hocaya falan götürecek beni koydu kafasına

Kızlar iyi akşamlar bir gebenin günlüğünde bir jel varmış denediniz mi hiç yöntemler üzerinde araştırmalar yapıyorumda birazzz
Bende kullanmayi dusunuyrjm onumzdeki ay ama dusunmekle kaliyrum daha 28.gunde yumi yok
30 var sanırım bi tane de hcg testi çıkıyor içinden
Sagol canim
Ben geçtiğimiz ay denedim olmadı bu ayda kullandım bakalım
Insallh faydasini gorrsun bzde deneriz hersyi deniyruz ne olcak bakalim
Evet bende ole yaomaya calisiyrum pembemsi oluyr bazen dikkt etmk gerek
Beyaz şeffaf akıntıyı takip edebilsen , yumurtlama o zaman oluyor
Suan onlara bakiyrum videolar falan izledim suan akintim o sekilde bu yumurtanin hazrlaniyr anlamina geliyrmus mukus degisiklik gosterebilirmus bakalim takiptyim birde pik gorsem diycem ben yumurtladaymisim diye mukus geldikdikten 3 4 gun icinde yumurta atiliyrmus mukusun cok faydasi varmis spermleri besliyrmus birsuru yazi var ama en onmlisi kizlar ates olcer ile takip etmek ben 3 gundr basladim onuda ogrencem dil altindan ates olcer aldim onu kullniyrum eczneden 50tl falandi yumurtlama gunu ates 5derce pik yapiyrmus
Eki Görüntüle 3310368 gecen seferde böyle yapmisti testim pik olmadan siliklesiyor yinede tutma ihtimali var mı pik göremeyeceğim sanırım
Canim lh hirmonu vucudumzda hep var olan bir sey bazen silik bazen hafig koyu olabiliyrmus onmli olan ikisininde tam kirmizj gorunmesi insallh yumiyi bulursun

Amin inşallah bekliyorum bakalım hafif koyuda olsa seviniyorum ertesi gün yumurtlama olur diye düşünüyorum ama negatif çıkıyor bir gebenin günlüğündeki ovulasyon testinden sipariş ettim onunla bulucam yumurtlama gününü bu arada jeli tavsiye etmiyorum burda çoğu kişi kullanmış dış gebelik yada kimyasalla sonuçlanmış ama yinede siz bilirsiniz

Bana öyle geliyor ki bir kaç gün sonra pik olacaksın canım

Kızlar ben aslında eşimle düzenli olarak 2 günde bir ilişki yaşıyorum. Jel kullanıyorum sadece, rahat ilişki yaşıyorum kafam da çocuk demeden. İlişki sonrası 15/20 dakika yatıyorum duş almıyorum hemen,kalça altına yüksek birşey koyuyorum. İlk bebeğimde hemen 2. Ay bunları yaptığımda hamile kalmıştım. Ve doktorum bana adetten hemen sonra ki 3. Gün hamile kaldığımı söyledi. Yani yumurtlama takibi değil de relax ilişki yaşayın

2günde bi ben yapamıyorum yumurtlama dönemi bi de peşpeşe dendi öldüm öldüm dirildim nur hanımcım ama dediğin o kadar doğru ki. Düşünmeyip zevkli bi ilişki ama pfffff

Servikal mukus yöntemi diye yaz google okdar cok bilgi varki bu video en iyisiydi
Yarın ne yapsam diyordum bunları araştırıp izlerken zamanım geçer kız 8-8 çalışıyor eşim. Nereye olacak bu bebiş bilmiyorum vala

2günde bi ben yapamıyorum yumurtlama dönemi bi de peşpeşe dendi öldüm öldüm dirildim nur hanımcım ama dediğin o kadar doğru ki. Düşünmeyip zevkli bi ilişki ama pfffff
İnan bende bazen zorla hadi 5 dakika diye kendimi zorlayıp yapıyorum eşim bırak beni diyor ama çocuk istiyorum bırakmam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…