- Konu Sahibi maviiderlerr
Yok kuzum yok cok uzuluyrum yahu modum dustu iyiceKuzum hadi sabırsızlıkla testini bekliyorum.
Negüzel canim umarim guzel sonuc alirsin size guzel bir mucize olur4ekim yıldönümümüz bi de kız
Iyi yapmissin canim cok iyi insallh 28.gün bat gunun demmki tahminen 10 gun sonra sonucunu ogrenirsin hayrlisi olsun insallh guzel haberini alirizEvet canım pik gördüm.Bugün Adetin 17.günündeyim.Pik i de 15.günü gördüm.
Bu da bugün yaptığım test. Silikleşiyo git gide. Bugünü değerlendirmedim yeter olduğu kadar artık kader kısmet.
Yine silik kizcelerim bugun 28gün ve ben hala yumi yok ben anlamiyrum artik her adimi dogru yapiyrum artik bu saatten snra yumurtlayacahima inanmiyrum muhtemelen bu ay yok belkide aylardr yoktu yumi ben regli olup durdum ilk ovü testim oldugunda hic bilemedim adet tarihim 43.güne atti yumurta olmayinca bnm hesabim ole ama 30.gunde regli olabilirim cok yoruldum ya neden yumi yok demekten beklmekten vardr bundada bir hyr diyrum ama isyeristemez kafama takiliyorBekliyoruz canım benim