• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Aklıma bişi takıldı. Benim kullandığım ovulasyon testinin markası laboquick. Trendyoldan satın aldım ve hep 3damla damlatarak bu sonuçları elde ettim. Şimdi sitenin yorumlarına dikkat ettim de 2damla yazıyo. Acaba yanlış bişi mi yaptım. Etkiledi mi sonuçları☹️
Bende üzerine uyarı koymuşlar 2 damla yeter diye aynı marka. Ama test bozulmadıysa yani kırmızılık her yere dağılmadıysa sanmam problem olsun

Aklıma bişi takıldı. Benim kullandığım ovulasyon testinin markası laboquick. Trendyoldan satın aldım ve hep 3damla damlatarak bu sonuçları elde ettim. Şimdi sitenin yorumlarına dikkat ettim de 2damla yazıyo. Acaba yanlış bişi mi yaptım. Etkiledi mi sonuçları☹️
niye ole dusundun birseymi var testlerde bende kullniyrum 2pketi aldim hatta 3damla damlatiyrum bazen fazla geliyr 2damlada denedim sennkilerde bir skntimi var

Ama midemde bi gaz, göğüslere çok az sızı, bel ağrısı bitirdi beni. Namazımı bile kılmaya halim yok. Bi de bayıl istersen feriha diyebilirsin 😅😁
Allah kabul etsin dualarda bulusalim insallh bebde servikal mukus arastiriyrum akintim var yumurtlamayan tavuk gibiyim 😅🐣😂

Tabi ki de öyle. Görürsen ovülasyon testi deneyecek misin bu ay
Ya inanki hiç bilmiyorum canım. Yumurtladığımı görmek çok iyi oluyor ama o gün şartlandırdığım için de kasıyormuşum gibi. Ama adet döngüm uzun olunca sanki yapsam daha iyi gibi. Sen ne dersin canım? ☺️

Allah kabul etsin dualarda bulusalim insallh bebde servikal mukus arastiriyrum akintim var yumurtlamayan tavuk gibiyim 😅🐣😂
Amin canım benim 👐🏻 Kız şak diye ben gebeymişim yumurtlama beklerken dersen şaşırmam heee 😅😅

Ya inanki hiç bilmiyorum canım. Yumurtladığımı görmek çok iyi oluyor ama o gün şartlandırdığım için de kasıyormuşum gibi. Ama adet döngüm uzun olunca sanki yapsam daha iyi gibi. Sen ne dersin canım? ☺️
Sen hani ovü testini kullniyrsun cnm ben laboquik kullniyrum elimdeki biterse ebru hanim varya bir gebenin gunlugu onun testlerini cok övüyorlar ondan almayi planliyrum 🤔

Amin canım benim 👐🏻 Kız şak diye ben gebeymişim yumurtlama beklerken dersen şaşırmam heee 😅😅
Ayyy innnsaallh ahahah benimde aklime geldi biliyrmusun gebelik testi hic yapmadim 30.gunumde yaparim belki 4tane var elimde 😂sen de 4 ekime kdar bekle yumurtlamadan 14gun o zamana geliyr baktin gelmedi hemen testi yenile canim mucizen seninledr insallh 🤲🏻🐣

Yani net adet günün belli değil mesela , o yüzden kullanman mantıklı oluyor. En azından yumurtladığını biliyoruz

Ayyy innnsaallh ahahah benimde aklime geldi biliyrmusun gebelik testi hic yapmadim 30.gunumde yaparim belki 4tane var elimde 😂sen de 4 ekime kdar bekle yumurtlamadan 14gun o zamana geliyr baktin gelmedi hemen testi yenile canim mucizen seninledr insallh 🤲🏻🐣
Ben senin için demiştim ama 😅😅😅

Sen hani ovü testini kullniyrsun cnm ben laboquik kullniyrum elimdeki biterse ebru hanim varya bir gebenin gunlugu onun testlerini cok övüyorlar ondan almayi planliyrum 🤔
Ebru abladan alıyorum canım 🌺 vala 3 Kutu kullandım ben memnunum.

cIdden düsunsenize ben yumurta yok diye 28.gun etmisim sak diye hamileymisim ama yumurta gorunmemis benim lh hormonumdami bir sknti var 😂😂 buyuk olay olur he ama ovü testinde pik gorup hamile olduhunu ogrenen cok bence ole birsey olmasi buyuk bir mucize olur dimi kizlar 🤔😅😂

Yani net adet günün belli değil mesela , o yüzden kullanman mantıklı oluyor. En azından yumurtladığını biliyoruz
Ben bu ay da bakim eşimi maddi anlamda çok yordum bu ay 😅 limit sınırım olmazsa bu ay da alırım nasip olmazsa yılbaşına kadar testsiz denerim canım olmazsa ocak gibi doktoruma giderim e hani rahim filmi rahim filmi diye tutturdunuz nerde hocam derim 😅😅😅

Back