- 30 Kasım 2024
- 242
- 55
- 13
Canım ne yaptınİnşallah dua et benim için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptınİnşallah dua et benim için![]()
Hâlâ gelen giden yok dün afedersin ilişkiden sonra eşim silinince peçeteye kahverengi leke olmuş ama bilmiyorum bakalımCanım ne yaptın
Geçti mi adet günün canım yoksa yakınmıHâlâ gelen giden yok dün afedersin ilişkiden sonra eşim silinince peçeteye kahverengi leke olmuş ama bilmiyorum bakalım
Ya yumurtlama günümden hesaplarsam dün olmam lazımdı ama 28 günden hesaplarsam yarın 28. gün oluyorGeçti mi adet günün canım yoksa yakınmı
Aynen yumurtlama pikten sonra 14 sayYa yumurtlama günümden hesaplarsam dün olmam lazımdı ama 28 günden hesaplarsam yarın 28. gün oluyor
Dündü olmadım bugünde olmadım ama sancılanıyorum akşam 2 tane test yaptım negatifAynen yumurtlama pikten sonra 14 say
Geçen ay bende umutlanmıştum 5 gün geç adet oldumDündü olmadım bugünde olmadım ama sancılanıyorum akşam 2 tane test yaptım negatif![]()
Ge
Geçen ay bende umutlanmıştım 5 gün geç adet oldum
Merhaba oldunuz mu? Inşallah güzel bir haber verirsinBen kesin olcam umudum yok yine
![]()
Merhaba bu test nerden aldınız ben bulamıyorumKızlar bir gebenin günlüğü strip ovülasyon testi bu yaklaşık altı gündür yapıyorum hepsi silik çizgide ama bugün diğerlerinden çok daha koyu çıktı bu şekilde ve ek olarak yumurta akı kıvamında uzayan şeffaf akıntım var yani bu pik mi akıntı olunca t çizgisi de koyulaşınca arada kaldım. Yumurtlama görene kadar günaşırı birliktelik yaşıyoruz da
İnstagrama girinMerhaba bu test nerden aldınız ben bulamıyorum
Merhaba oldunuz mu? Inşallah güzel bir haber verirsin![]()
Nasip kuzum napalım benimde olmadı Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün nasib etsinOldum kuzum 3. Günüm bugün Allahım sizlere nasip etsin inşallah
![]()
Sıkma canını Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin canımOldum kuzum 3. Günüm bugün Allahım sizlere nasip etsin inşallah
![]()
Son durum nedirSon durumun nedir
Kaç güne test yaptınız ovalasyon ilerledim bende 10gün oldu yapsam çıkarmıNasip kuzum napalım benimde olmadı Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün nasib etsin
Bugün 16. Gün negatif çıktı benim. On gün çok kısa en az 14 gün geçmesi lazım üzerindemKaç güne test yaptınız ovalasyon ilerledim bende 10gün oldu yapsam çıkarmı
Aminn canım aminnNasip kuzum napalım benimde olmadı Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün nasib etsin
İnşallah canımın içi inşallahSıkma canını Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin canım![]()
Bende merak ediyorum sabırsızlanıyor insan adettim normalde 9 gün olması lazım şimdiye kadar olmadı şükür ama yumurtlama geç oldu tabiBugün 16. Gün negatif çıktı benim. On gün çok kısa en az 14 gün geçmesi lazım üzerindem