- 12 Temmuz 2022
- 24.951
- 3
- 89.386
- 528
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Bende üzerine uyarı koymuşlar 2 damla yeter diye aynı marka. Ama test bozulmadıysa yani kırmızılık her yere dağılmadıysa sanmam problem olsunAklıma bişi takıldı. Benim kullandığım ovulasyon testinin markası laboquick. Trendyoldan satın aldım ve hep 3damla damlatarak bu sonuçları elde ettim. Şimdi sitenin yorumlarına dikkat ettim de 2damla yazıyo. Acaba yanlış bişi mi yaptım. Etkiledi mi sonuçları
niye ole dusundun birseymi var testlerde bende kullniyrum 2pketi aldim hatta 3damla damlatiyrum bazen fazla geliyr 2damlada denedim sennkilerde bir skntimi varAklıma bişi takıldı. Benim kullandığım ovulasyon testinin markası laboquick. Trendyoldan satın aldım ve hep 3damla damlatarak bu sonuçları elde ettim. Şimdi sitenin yorumlarına dikkat ettim de 2damla yazıyo. Acaba yanlış bişi mi yaptım. Etkiledi mi sonuçları
Senin bat 3 müydü 1 miBen hala olmadım
38gün olarak bekliyordum yani bugüne. Ama en kötü 40canım.Senin bat 3 müydü 1 mi
Ay hadi insallh hayrlisiBen hala olmadım
Ama midemde bi gaz, göğüslere çok az sızı, bel ağrısı bitirdi beni. Namazımı bile kılmaya halim yok. Bi de bayıl istersen feriha diyebilirsinSenin bat 3 müydü 1 mi
2 gün daha bekle inşallah gelmezse kan ver38gün olarak bekliyordum yani bugüne. Ama en kötü 40canım
Test yapmamaya dayanırsam beklicem canım. Adet görmek de hayırlı ki yani adet görebiliyoruz ki yumurtluyormuyuz neydi o2 gün daha bekle inşallah gelmezse kan ver
Tabi ki de öyle. Görürsen ovülasyon testi deneyecek misin bu ayTest yapmamaya dayanırsam beklicem canım. Adet görmek de hayırlı ki yani adet görebiliyoruz ki yumurtluyormuyuz neydi o
Allah kabul etsin dualarda bulusalim insallh bebde servikal mukus arastiriyrum akintim var yumurtlamayan tavuk gibiyimAma midemde bi gaz, göğüslere çok az sızı, bel ağrısı bitirdi beni. Namazımı bile kılmaya halim yok. Bi de bayıl istersen feriha diyebilirsin
Ya inanki hiç bilmiyorum canım. Yumurtladığımı görmek çok iyi oluyor ama o gün şartlandırdığım için de kasıyormuşum gibi. Ama adet döngüm uzun olunca sanki yapsam daha iyi gibi. Sen ne dersin canım?Tabi ki de öyle. Görürsen ovülasyon testi deneyecek misin bu ay
Amin canım benimAllah kabul etsin dualarda bulusalim insallh bebde servikal mukus arastiriyrum akintim var yumurtlamayan tavuk gibiyim
Sen hani ovü testini kullniyrsun cnm ben laboquik kullniyrum elimdeki biterse ebru hanim varya bir gebenin gunlugu onun testlerini cok övüyorlar ondan almayi planliyrumYa inanki hiç bilmiyorum canım. Yumurtladığımı görmek çok iyi oluyor ama o gün şartlandırdığım için de kasıyormuşum gibi. Ama adet döngüm uzun olunca sanki yapsam daha iyi gibi. Sen ne dersin canım?
Ayyy innnsaallh ahahah benimde aklime geldi biliyrmusun gebelik testi hic yapmadim 30.gunumde yaparim belki 4tane var elimdeAmin canım benimKız şak diye ben gebeymişim yumurtlama beklerken dersen şaşırmam heee
Yani net adet günün belli değil mesela , o yüzden kullanman mantıklı oluyor. En azından yumurtladığını biliyoruzYa inanki hiç bilmiyorum canım. Yumurtladığımı görmek çok iyi oluyor ama o gün şartlandırdığım için de kasıyormuşum gibi. Ama adet döngüm uzun olunca sanki yapsam daha iyi gibi. Sen ne dersin canım?
Ben senin için demiştim amaAyyy innnsaallh ahahah benimde aklime geldi biliyrmusun gebelik testi hic yapmadim 30.gunumde yaparim belki 4tane var elimdesen de 4 ekime kdar bekle yumurtlamadan 14gun o zamana geliyr baktin gelmedi hemen testi yenile canim mucizen seninledr insallh
Ebru abladan alıyorum canımSen hani ovü testini kullniyrsun cnm ben laboquik kullniyrum elimdeki biterse ebru hanim varya bir gebenin gunlugu onun testlerini cok övüyorlar ondan almayi planliyrum
Ben bu ay da bakim eşimi maddi anlamda çok yordum bu ayYani net adet günün belli değil mesela , o yüzden kullanman mantıklı oluyor. En azından yumurtladığını biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?