Ovulasyon testi

Kuzum hadi sabırsızlıkla testini bekliyorum.
Yok kuzum yok cok uzuluyrum yahu modum dustu iyice
4ekim yıldönümümüz bi de kız
Negüzel canim umarim guzel sonuc alirsin size guzel bir mucize olur
Evet canım pik gördüm.Bugün Adetin 17.günündeyim.Pik i de 15.günü gördüm.
Bu da bugün yaptığım test. Silikleşiyo git gide. Bugünü değerlendirmedim yeter olduğu kadar artık kader kısmet.
Iyi yapmissin canim cok iyi insallh 28.gün bat gunun demmki tahminen 10 gun sonra sonucunu ogrenirsin hayrlisi olsun insallh guzel haberini aliriz
Bekliyoruz canım benim
Yine silik kizcelerim bugun 28gün ve ben hala yumi yok ben anlamiyrum artik her adimi dogru yapiyrum artik bu saatten snra yumurtlayacahima inanmiyrum muhtemelen bu ay yok belkide aylardr yoktu yumi ben regli olup durdum ilk ovü testim oldugunda hic bilemedim adet tarihim 43.güne atti yumurta olmayinca bnm hesabim ole ama 30.gunde regli olabilirim cok yoruldum ya neden yumi yok demekten beklmekten vardr bundada bir hyr diyrum ama isyeristemez kafama takiliyor

Regl olana kadar devam. Belki adete yakın yumurtlarsın. Ben 2 ay önce 34.gün yumurtldım 43.gün regl oldum. Benimde normal adet döngün 29-34 arası.

Son düzenleme:
canım yanlış hatırlamıyorsanız tiroid mi vardı sende? DOktora gidip başka şeylere bakıldı mı? Kilo var mı? Mesela bende pkos olduğu için doktoruma her gittiğimde hala daha kilo ver diyip duruyor

Regl olana kadar devam. Belki adete yakın yumurtlarsın. Ben 2 ay önce 34.gün yumurtldım 43.gün regl oldum. Benimde normal adet döngün 29-34 arası.
Gercektenmi canim belki benmde ole olcak bilmiyrumki ama sen 34.yumurtlamissin neden 43unde regli oldun ki 7gun var normalde yumurtladktan 14gun sonra regli gordugumuzu soluyr doktrlar burdaki kizlarda insallh yumiyi bende gorurrim
canım yanlış hatırlamıyorsanız tiroid mi vardı sende? DOktora gidip başka şeylere bakıldı mı? Kilo var mı? Mesela bende pkos olduğu için doktoruma her gittiğimde hala daha kilo ver diyip duruyor

ben doktora girtim pcos faln tanisi koymadi hersyin normal dedi degerlerime bakti sadece yumurtlarken bir yumurtan catlayamais kiste donusmus ama dobler ile bakalim zararlimi degilmi diye dedi onuda yaptrdim basit bir kist dedi adet kaninla gitcek dedi haziran aynda ama onun uzerine ben kac adet gecrdim coktan gitmistir diye dusunuyrum ama bilemiyrumki kuzum ben zaten troidimden oturu 40 kg verdim biraz daha vrrsem kemklerim cikti cikacak hergun yuruyus yapiyrum bakin size degerlerimi atiyim tsh cok hizli calisiyr dedi ilaci azlltik dvitamin eksikligin var dedi ilac iciyrum

Eklentiler

• 20231001_172941.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 32
Sanki normal gibi pek anlamıyorum da ondan dedim canım. Ben de atarım sana değerlerimi. Evet d vitamini düşük çıkmış ama benim mesela Demir de sınırın çok altında. Ya bi de şey dicem aslında herkeste kist varmış ama basit küçük kist. heleki pkoslularda

Hanımlar vitamin vs deyince aklıma geldi, nelere baktırdınız siz gebelik öncesinde? Kadın doğum doktoru benden birkaç test istedi, bazıları benim sigortaya dahil değilmiş o yüzden onları yaptırmadı gerekirse sağlık ocağında yaptırtırız demişti. Varsa şuna da baktır dediğiniz bi şey gidip baktırayım

At canim Doktra dedimki hatta hocam kist sikintilimi yumurtlamama degerlerin iyi yumurtlayan her kadinda bu oluyr bazi donemlerde dedi beni etkileyen muhtemelen troid lerim cnku butun hormonlari ayakta tutan o diye dusnuyrum 1 2ay yumurtlama gormezsem tekrr k.doguma gidip baktirrim artik ne yapayim belkide buzamana kdar bende yumi olmuyrdu hic anlamadim canim birde demir ilacini aliyrsun dimi bak dvitamini folat demir bublar yumi icin cok onmli

Tiroid de baya etken he desene demir, b12 gibi. Ay ne zor bi anatomimiz var Direkt Demir ilacı almıyorum canım. Pıhtı için aspirin, folik asit ve suya katılan vitamin kullanıyorum(eş olarak). O tozun içinde b12,Demir,çinko,selenyum falan yazıyor.

Canım kızçe Adetin 3.günü hormon tahlili istedi benden geçen sene. Tsh, amh, ferritin falan onlar çıkıyor. Sağlık ocağında şeker, tiroid çıkıyor mu hatırlamıyorum ben onları da devlet hastanesinde yaptırdım 2düşük araştırılması için. Sağlık ocağından sma isteyebiliyorsun bi de. Benim diğer yaptırdıklarım da var düşük sebebi için doktorum istedi

Sma yaptırdık canım onun sonucunu almadan başlamadık zaten. Adet günü gitmemiştim o yüzden bakmadı hormonlara, bu ay gebelik olmazsa adetin 2.3.günü gideyim hormonlara da baktırayım. Şeker tiroid baktırdım. O zaman çok zaruri bi şey yok herhalde. Demirim falan düşüktü 4 ay önce yaptırdığım testte ama folik asitte varmış az da olsa, yine de yarın gidip bi baktırayım onlara sağlık ocağında bari.

Oooh yarasiin vitaminler iyi canim senn adina sevindim sanki adet olcakmisim gibi gwliyr simdide bakalim hayrlisi hakkimda elimdeki ovü testi bitene kdar yapqrim ne olur ne biter bilmiyruz bu sure zarfinda insan yipraniyr iste ister istemez allhim sakinlik dinginlik huzur saglik versin insallh en yakin zamanda mucizelerimize kavusuruz

Rabbim yeterki ol desin. Ben bazen yumurtlamadan 16-17 gün sonrad adet oluyorum. Değişiyo.

Ben kan testi verdim onda baktı herşeye güzel dedi sadece folik asit kullandım bide bende anemi var kansızım eşimle de kan uyuşmazlığı var 9 ay göbekten iğne aldım ben Orangegreysky

Adetken gitmedim ya ondan bakmadı :/ yarın sağlık ocağından bi baktırayım madem, gebelik öncesi falan desem bakarlar mı dediğin şeylere? Demirim düşüktü çünkü hatırlıyorum ilacı da çok düzenli kullanmadım maalesef

bakar aile hekimine sole gebelik oncesi sana yazdiklarimi yapar merk etme

Aklıma bişi takıldı. Benim kullandığım ovulasyon testinin markası laboquick. Trendyoldan satın aldım ve hep 3damla damlatarak bu sonuçları elde ettim. Şimdi sitenin yorumlarına dikkat ettim de 2damla yazıyo. Acaba yanlış bişi mi yaptım. Etkiledi mi sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…