- 12 Temmuz 2022
- 24.950
- 3
- 89.386
- 528
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Aa ne işe yarıyormuşMasallh cnm ne guzel insallh hayrli haberlerin olsun habuc yemeye baslabakalim 15.30da benim nasil cikacak
Hhahhahahah havuçAa ne işe yarıyormuş
Şimdi ben yumurtladım, yarın da test yapıcam silikleştiyse çatladı demek, o günü de değerlendircem, doğru muHhahhahahah havuçcatlamasina yardim ediyrmus
Senin durumlar nasil kavinci gun oldu pik gordun mu?Gözünüz aydın hayırlı haberler olsun inşallah.
sen heran yumurtlayabilirsin piktesin demek iki kirmizi sen bugeceyide degerlendir ne olur olmaz yarin siliklesirse catladi demek evet ama iceride kalan sprmler onu senin nezaman catladihini bilmedihin icin dolleme potansiyeli olcak sen bugunle birlikte onundeki 2gunu degerlendririn havuc ye bugun tutunmasi icinde avakodyu tavsiye ediyrlar kizlr yazisrken okudumŞimdi ben yumurtladım, yarın da test yapıcam silikleştiyse çatladı demek, o günü de değerlendircem, doğru mu
Avokadoyu okumuştum ben de tamamdır sağ ol canımcımsen heran yumurtlayabilirsin piktesin demek iki kirmizi sen bugeceyide degerlendir ne olur olmaz yarin siliklesirse catladi demek evet ama iceride kalan sprmler onu senin nezaman catladihini bilmedihin icin dolleme potansiyeli olcak sen bugunle birlikte onundeki 2gunu degerlendririn havuc ye bugun tutunmasi icinde avakodyu tavsiye ediyrlar kizlr yazisrken okudum
Canim senin kac gunun kaldi yanlis hatrlamiyrsam 4 ekimde bat dimi 40.gunu bekliyrsun sanirim aslinda test yapsan cikar baktinmi hic
Yaaa bak yumurtluyormuşsun di mi boşa stres yaptın1'de sıvıyı kesiyorum 3'te yapıyorum canım ben, bugün az daha erken yaptım sıvıyı erken kestiğim için. Sıvıyı kestikten sonra bi daha idrara çıkıyorum o sıvı aldığım saatler etki etmesin diye. Takvimlere göre yumurtluyormuşum tam zaten bugünü gösteriyordu pik
Ay ne bileyim doktor haptan sonra 2-6 ay deyince 6 ay yumurtlamam sandımYaaa bak yumurtluyormuşsun di mi boşa stres yaptın
Evet canım senin tek yumurtlaman takvime göre doğru tarih olmuş boş yere stres yaptınHadi inşallahkendimi strese sokmuşum çok erken başlayıp
AA olemi canim bilmiyrdum senin catladiktan 14gün sonra regli olunuyor ya 4ekimdede gelmezse sen yine kan verrsin belki gec dollenmedir ben smdi ovü saatim geldi dua edin bir bakayim bende pik varmikızz cuma tahlil verdim çıkmadı. Ama hala kırmızıları görmedim
Ay rabbimin mucizeleri bizlerle olsun insallhhhhhUsagiii sen de benim canımsın olmazsa da gelecek ay da birlikteyiz kızlar. Umutsuzluk yok, elimizden geleni yapıp , tevekküle devam. Rabbim bu sene içinde bize de can emanet edip anneliği nasip eder inşallah
Kuzum hadi sabırsızlıkla testini bekliyorum.AA olemi canim bilmiyrdum senin catladiktan 14gün sonra regli olunuyor ya 4ekimdede gelmezse sen yine kan verrsin belki gec dollenmedir ben smdi ovü saatim geldi dua edin bir bakayim bende pik varmi
4ekim yıldönümümüz bi de kızAA olemi canim bilmiyrdum senin catladiktan 14gün sonra regli olunuyor ya 4ekimdede gelmezse sen yine kan verrsin belki gec dollenmedir ben smdi ovü saatim geldi dua edin bir bakayim bende pik varmi
Her ay yumurtlamıyoruz bu bi gerçek ama o ay bu ay değilmişAy ne bileyim doktor haptan sonra 2-6 ay deyince 6 ay yumurtlamam sandım
Evet canım pik gördüm.Bugün Adetin 17.günündeyim.Pik i de 15.günü gördüm.Senin durumlar nasil kavinci gun oldu pik gordun mu?
Bekliyoruz canım benimAA olemi canim bilmiyrdum senin catladiktan 14gün sonra regli olunuyor ya 4ekimdede gelmezse sen yine kan verrsin belki gec dollenmedir ben smdi ovü saatim geldi dua edin bir bakayim bende pik varmi
Umut her zaman var tabi ama yıpranmayız inşallah ya da eşler çıldıracak bizim yüzümüzdenUsagiii sen de benim canımsın olmazsa da gelecek ay da birlikteyiz kızlar. Umutsuzluk yok, elimizden geleni yapıp , tevekküle devam. Rabbim bu sene içinde bize de can emanet edip anneliği nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?