Ovulasyon testi

Şimdi ben yumurtladım, yarın da test yapıcam silikleştiyse çatladı demek, o günü de değerlendircem, doğru mu
sen heran yumurtlayabilirsin piktesin demek iki kirmizi sen bugeceyide degerlendir ne olur olmaz yarin siliklesirse catladi demek evet ama iceride kalan sprmler onu senin nezaman catladihini bilmedihin icin dolleme potansiyeli olcak sen bugunle birlikte onundeki 2gunu degerlendririn havuc ye bugun tutunmasi icinde avakodyu tavsiye ediyrlar kizlr yazisrken okudum

Avokadoyu okumuştum ben de tamamdır sağ ol canımcım

Canim senin kac gunun kaldi yanlis hatrlamiyrsam 4 ekimde bat dimi 40.gunu bekliyrsun sanirim aslinda test yapsan cikar baktinmi hic
kızz cuma tahlil verdim çıkmadı. Ama hala kırmızıları görmedim

Yaaa bak yumurtluyormuşsun di mi boşa stres yaptın

kızz cuma tahlil verdim çıkmadı. Ama hala kırmızıları görmedim
AA olemi canim bilmiyrdum senin catladiktan 14gün sonra regli olunuyor ya 4ekimdede gelmezse sen yine kan verrsin belki gec dollenmedir ben smdi ovü saatim geldi dua edin bir bakayim bende pik varmi

Usagiii sen de benim canımsın olmazsa da gelecek ay da birlikteyiz kızlar. Umutsuzluk yok, elimizden geleni yapıp , tevekküle devam. Rabbim bu sene içinde bize de can emanet edip anneliği nasip eder inşallah
Ay rabbimin mucizeleri bizlerle olsun insallhhhhh

Senin durumlar nasil kavinci gun oldu pik gordun mu?
Evet canım pik gördüm.Bugün Adetin 17.günündeyim.Pik i de 15.günü gördüm.
Bu da bugün yaptığım test. Silikleşiyo git gide. Bugünü değerlendirmedim yeter olduğu kadar artık kader kısmet.

Eklentiler

• 16961672555164298626801856294883.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 24
AA olemi canim bilmiyrdum senin catladiktan 14gün sonra regli olunuyor ya 4ekimdede gelmezse sen yine kan verrsin belki gec dollenmedir ben smdi ovü saatim geldi dua edin bir bakayim bende pik varmi
Bekliyoruz canım benim

Usagiii sen de benim canımsın olmazsa da gelecek ay da birlikteyiz kızlar. Umutsuzluk yok, elimizden geleni yapıp , tevekküle devam. Rabbim bu sene içinde bize de can emanet edip anneliği nasip eder inşallah
Umut her zaman var tabi ama yıpranmayız inşallah ya da eşler çıldıracak bizim yüzümüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…