• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Evet sebepsiz infertilite. Çağın hastalığı sanırım bilmiyorum. Doktor kapısında o kadar çok umutla bekleyen var ki. Aşılama tutamayacağını bile bile 2kez denedim. Devlet hastanesinde tedavi oluyorum. Tabi imkanım olsa tavsiye ettiğiniz doktora gitmek isterim. Teşekkür ederim. Tüp bebek tedavisinden de korkmuyor değilim. Bizi neler bekliyor nasıl bi süreçten geçiciz eminim en az aşılama kadar yıpranacağız. Bilmiyorum. Allah kolaylık versin inşallah hepimize. Size de 2kez anneliği taddırsın. Benim gibi bi tane olsun yeter diyenlere de tez zamanda dilediğini nasip etsin inşallah.
Uzulme canimm rabbim mucizesini gostersin bende senn gibi dusuniyrdum iste bir tane yeter yapmadihimiz sey kalmadi doktrlar o bu su rabbim mucizesini gosterdi bir cocugum var bu durumu yasyn hisseden bilir hep haladahda hep cocuk sesi duysam yavrumu buyutrkende rabbim olmayanlara versin allhim el avuc acanlara ver rabbim ne zaman kotu bir anne cocuguna siddet uygulasa sokga atsa kotu hber duysam allhim ne olur el avus acana nasip et bole kotu insanlarun elune dusurme sabileri diyrum ama iste birgun cocugumun buyudugunde suratima bakip kardesim neden yok dediginde icimde parcalar kopuyr buda baska bir durum hic dusnmedim birgun bu aci gercekle tekrar karsilasacagim oyuzde hep dua edelim bizi birbirimzden baska kimse anlamaz dilerim en yakin zamanda mucizene kavusursun dualarimdasin rabbim istesin versin isteyen kim varsa kucagimizi bos birakmasin 💕🤲🏻

Evet kadınlar bazen yumurtlamadığı aylar oluyormuş biliyorum. Sen ilk defa bu ay mı ovülasyon deniyosun.
EVet ilk defa ovü testi deniyim dedim hala yok 20lik aldiydim yetmedi haliyle 😅 birdaha siparis ettim oy vallhi iste hayttaki sansim yumi goreyim mutlu olayim dedim oda yok ama biz ne olur olmaz diye 2.gunde bir 1gunde 1 degerlendrmye calisiyruz nasip 🙈

EVet ilk defa ovü testi deniyim dedim hala yok 20lik aldiydim yetmedi haliyle 😅 birdaha siparis ettim oy vallhi iste hayttaki sansim yumi goreyim mutlu olayim dedim oda yok ama biz ne olur olmaz diye 2.gunde bir 1gunde 1 degerlendrmye calisiyruz nasip 🙈
Daha Ovülasyonda ilk ayınmış. Önümüzdeki ay var kuzum olmadı tekrar denersin. Yumurtlama görene kadar devam. Stres yapma üzme kendini.

Daha Ovülasyonda ilk ayınmış. Önümüzdeki ay var kuzum olmadı tekrar denersin. Yumurtlama görene kadar devam. Stres yapma üzme kendini.
Aynen canim üzmemeye calisiyruz sagol canimmm destegin icin bakalim regli olana kdar devam😅🙈

Eleniyorum ben de canım sanırım bu ay ☺️😬 38.gün benim bugün. Dünden beri belim çok ağrıyor.
Benim bugün kahverengi lekelenmem oldu , kasık ağrım var. Biliyorsun 4/5 gün önce yumurtlama günümdü. Yerleşme olabilir mi diye bir düşündüm ishal falan değilim herhangi bir problemim yok. Bakalım ne olacak. Sen bir daha yaptın mı test

Yani bata çok az kaldı o yüzden birşey diyemiyorum ama inşallah değişir geç döllenme olur canım benim ❤️
Canımsın ❣️ 2yıldan beri ama bir defa 40günü gördüm. Ama aspirin ve vitamin kullanıyorum ya belki onlar da etkiler ya. Ama dün arkadaşımdaydım zor oturdum kalktım sabah kalktım hala belim ağrıyor

Benim bugün kahverengi lekelenmem oldu , kasık ağrım var. Biliyorsun 4/5 gün önce yumurtlama günümdü. Yerleşme olabilir mi diye bir düşündüm ishal falan değilim herhangi bir problemim yok. Bakalım ne olacak. Sen bir daha yaptın mı test
Yaaa inşallah yerleşiyordur seninki 😻🌺 cuma günü belirsizlik kalksın diye kan tahlili verdim canım eşim baktı çok ağlıyorum çok stresliyim. Dün de kan tahlili negatif çıkınca dip köşe evi temizledim o rahatlıkla ama 🤭😁

IMG_20231001_140823.jpg

A yumurtladım? Dimiii

Hey maşallahhh pik bu canim buhunu yarini ve ertessi gunu degerlndir yarin tekrr ovü testini yap siliklesmisse catlamis anlamina geliyr ay darisi basima ben 15.30atmak zrunda kaldim saatini sen kac saat aralari yapiyrsun su icmeye falan dikkt ediyrmusun

Hey maşallahhh pik bu canim buhunu yarini ve ertessi gunu degerlndir yarin tekrr ovü testini yap siliklesmisse catlamis anlamina geliyr ay darisi basima ben 15.30atmak zrunda kaldim saatini sen kac saat aralari yapiyrsun su icmeye falan dikkt ediyrmusun
1'de sıvıyı kesiyorum 3'te yapıyorum canım ben, bugün az daha erken yaptım sıvıyı erken kestiğim için. Sıvıyı kestikten sonra bi daha idrara çıkıyorum o sıvı aldığım saatler etki etmesin diye. Takvimlere göre yumurtluyormuşum tam zaten bugünü gösteriyordu pik 🧡

1'de sıvıyı kesiyorum 3'te yapıyorum canım ben, bugün az daha erken yaptım sıvıyı erken kestiğim için. Sıvıyı kestikten sonra bi daha idrara çıkıyorum o sıvı aldığım saatler etki etmesin diye. Takvimlere göre yumurtluyormuşum tam zaten bugünü gösteriyordu pik 🧡
Masallh cnm ne guzel insallh hayrli haberlerin olsun habuc yemeye basla 🐣🙈 bakalim 15.30da benim nasil cikacak 🥲

Back