- Konu Sahibi maviiderlerr
Uzulme canimm rabbim mucizesini gostersin bende senn gibi dusuniyrdum iste bir tane yeter yapmadihimiz sey kalmadi doktrlar o bu su rabbim mucizesini gosterdi bir cocugum var bu durumu yasyn hisseden bilir hep haladahda hep cocuk sesi duysam yavrumu buyutrkende rabbim olmayanlara versin allhim el avuc acanlara ver rabbim ne zaman kotu bir anne cocuguna siddet uygulasa sokga atsa kotu hber duysam allhim ne olur el avus acana nasip et bole kotu insanlarun elune dusurme sabileri diyrum ama iste birgun cocugumun buyudugunde suratima bakip kardesim neden yok dediginde icimde parcalar kopuyr buda baska bir durum hic dusnmedim birgun bu aci gercekle tekrar karsilasacagim oyuzde hep dua edelim bizi birbirimzden baska kimse anlamaz dilerim en yakin zamanda mucizene kavusursun dualarimdasin rabbim istesin versin isteyen kim varsa kucagimizi bos birakmasinEvet sebepsiz infertilite. Çağın hastalığı sanırım bilmiyorum. Doktor kapısında o kadar çok umutla bekleyen var ki. Aşılama tutamayacağını bile bile 2kez denedim. Devlet hastanesinde tedavi oluyorum. Tabi imkanım olsa tavsiye ettiğiniz doktora gitmek isterim. Teşekkür ederim. Tüp bebek tedavisinden de korkmuyor değilim. Bizi neler bekliyor nasıl bi süreçten geçiciz eminim en az aşılama kadar yıpranacağız. Bilmiyorum. Allah kolaylık versin inşallah hepimize. Size de 2kez anneliği taddırsın. Benim gibi bi tane olsun yeter diyenlere de tez zamanda dilediğini nasip etsin inşallah.