Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapsan çıkar artık yumurtlamayı net biliyodum sonuçta ne kadardır bekliyosun
Adetime 9 gün vardı yumurtladım şuan adetimi 2 gün geçti yani yumurtlamam olalı 11 gün oldu ovulasyon testi dün akşam yaptım silik ti çizgi net değil di ama normal beklemeden yaptım idrarı 4 saat beklemen lazım diyorlar sıvı almadan benim öyle değil di

Kuzum ayın 18 de yumurtladım 28 de adet olmam gerekiyor du hala olmadım
Canım 18 de yumurtladıysan ekim 2 de adet olman gerekir yumurtlamadan 14gün sonra adet geliyo bazılarında 17 18 günü buluyo sen kan tahlil yaptırsan varsa kesin cikr

Canım 18 de yumurtladıysan ekim 2 de adet olman gerekir yumurtlamadan 14gün sonra adet geliyo bazılarında 17 18 günü buluyo sen kan tahlil yaptırsan varsa kesin cikr
Ozaman bekleyeyim ayın 2 2 günüm var zaten hayırlısı inşallah

Aynen canım bekle ben 11 ekim de yumurtladım 25ekim de test te çıktı önce ovu testi yaptım iki koyu çizgi çıkınca gebelik testini yaptım şükür ki gördüm
DEmekki benim ki de eğer varsa dediğin gibi ayın 2 de anca kadar çıkar. İnşallah adet olmam

Kızlar iyi akşamlar ovulasyon testi eczanelerde satılıyor mu? Benim reglim düzensiz bir ay erken oluyorsam diğer ay geç oluyorum onu nasıl ayarlayabilirim

Kızlar iyi akşamlar ovulasyon testi eczanelerde satılıyor mu? Benim reglim düzensiz bir ay erken oluyorsam diğer ay geç oluyorum onu nasıl ayarlayabilirim
İnternette çok uygun canım gitti gidiyor dan alabilirsin eczane de pahalı diye biliyorum adetin düzensizse 10.günden başlayıp hergün yaparsan günü yakalayabilirsin

Anca ovulasyon testiyle anlarsın canım eczane de vardır muhakkak

12 Ekim de adet oldum. 3 gündür yapıyorum. Fakat pco var ben de düzenli değil yani adetlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…