Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cvp yazarsanız sevinirim bnm ovulasyon testi gittikçe silikleşiyordu. Ben de test tapmayı bırakmıştım. Dayanamadım bugün tekrar yaptım yine silik ama öncekilere göre biraz daha koyu. Bugün biraz kasıklarım da ağrıyor adet mi olacağım ondan mı koyulaştı biraz acaba

Eklentiler

• 20171106_154145.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 47

Adet günün mü yaklaşıyor?

Ovu gününü yakalayabildin mi canım keşke bırakmasaydın bende pkoluyum agıstos ta tam 36. Gün yakalamıştım

Ovu gününü yakalayabildin mi canım keşke bırakmasaydın bende pkoluyum agıstos ta tam 36. Gün yakalamıştım
İnşallah yakalamışımdır. Sanmıyorum ama. Önce silikleşip sonra böyle koyulaşabiliyor mu. Ben silikleşince yumurtlama zamanı geçti diye bırakmıştım

Bekle regli ne zaman senin yada bi kan tahlili yaptırıver

Normalde 4 kasımda bugün 3. gün gecikti ama şöyle benim son 2 aydır reglim 28 günde 1 di. Ondan önce 34-35 günde 1 regli oluyordum son 2 aydır 28 güne çekmişti. Şimdi diyorum acaba yeniden 35 güne mi geçti o yüzden 1 hafta kadar daha beklesem mi onu bilemedim. Hiç adet belirtisi de yok şu an

Yani belki geç döllenmedir testte çıkmıyordur bilemedim ki canım ovu testide baya koyu sen yumurtlamanı yakaladın mı

pko varmış belki daha yeni yumurtlucan en son adetin nezaman dı
12 Ekim canım sonra bi kahverengi lekelenmeler oldu dr fitil filan verdi. Guatr çıktı guatr ilacı başlandı derken ovulasyonu pek takip edemedim
Baktım silikleşiyor kaçırdım bu ay dedim

Geçen ay yumurtala günümün üstünden 12 gün geçtiğinde adet olmuştum bu ay da 14 gün senin dediğin gibi sayarsam bugün adet olmam gerekiyor
Senin adet günün bugün sen yarın en güzeli kan testini yaptır ya hamilesin yada stresten geçikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…