- 9 Temmuz 2017
- 920
- 1.638
- 63
- 35
- Konu Sahibi Missis1876
-
Hiç saymadım ama çatlayınca geçiyorKaç gün sürüyo bu ağrılar?
Yani 3-5gün ağrıdığı oluyomu?Benimki 1 hafta gibi bi süredir ara ara ağrıyoda anlamaya çalışıyorum oyüzden çok soru sordum kusurabakmayınHiç saymadım ama çatlayınca geçiyor
Rica ederim hayır benimki o kadar sürmüyor çatlamadan 2 -3 gün fln önce ağrırYani 3-5gün ağrıdığı oluyomu?Benimki 1 hafta gibi bi süredir ara ara ağrıyoda anlamaya çalışıyorum oyüzden çok soru sordum kusurabakmayın
Anladım teşekkür ederim üşüttüm belkide..ovulasyon testimde çok koyu çıkmıyo zatenRica ederim hayır benimki o kadar sürmüyor çatlamadan 2 -3 gün fln önce ağrır
Anladım teşekkür ederim üşüttüm belkide..ovulasyon testimde çok koyu çıkmıyo zaten
2 saat öncesinde sıvı almayı bıraktım ama tuvaletede mi gitmemek gerekiyo testten önce? Takvim uygulamama göre dündü yumurtlama ama teste göre değildi silik çünküBu benim testim genelde bu şekilde oluyor en alttaki olgunlaşmış hali
Tabii idrarıda tutmanız lazım ben 3 saat bekliyorum Biraz zor ama yapıcak birşey yok2 saat öncesinde sıvı almayı bıraktım ama tuvaletede mi gitmemek gerekiyo testten önce? Takvim uygulamama göre dündü yumurtlama ama teste göre değildi silik çünkü
Aa anladım çok teşekkürler.Bide siz testlerinizin alt alta fotosunu çekebilmişsiniz ya mesela ben testi yaptığımda silik oluyo sonra zaman geçince hepsi böyle koyulaşıyo aynı oluyo neden acaba?Tabii idrarıda tutmanız lazım ben 3 saat bekliyorum Biraz zor ama yapıcak birşey yok
Cunartesiden beri koyu canim pazar gunu agri akinti derken ben catladi dedim herhalde beni birazda agri yaniltti sanirim. Afedersin biz iliskimizi pazartesi biraktik artik tamam diye. Yeniden agrim olmasa oylede kalacakti yani sadece testle ugrasanlar mutlaka o koyu cizgiden sonra bir hafta calissinlarCanım koyu olduktan sonra yani 24-36 saat içinde çatladığını gösteriyo diolar pazar koyuysa hemen hemen çatlama gününü doğru göstermiş olmyyo mu
Oluyor canim. Cumartesi dr 20mm yumurtan var dedi. Ben pazargunu adet sancidina benzer sancilandim pazartesi aksamina kesildi sancim. Ben catladi sandim cokta emindim :) . ama dun yemek yedik mutfagi toplarken bir agri girdi yere yatirdi o derece ayakta duramadim. Baktik gecmiyor hemen acile goturdu esim. Adam yumurtan yeni catlamis sivi var yumurtalikta dedi. Pazar gunki agriyi sordum ogun catlamaya calismis olgunlasmis onun agrisidir dedi anlamadimOvulasyon zamanı ağrı mı oluyo ? Benim bi kaç gündür akşamları ara ara sağ kasığımda ağrı oluyo.Sadece sağ.Acaba çatlayamıyo mu noluyo anlamadımki test de yapıyorum
Benimde yumurtam 20.04 mm di cuma günü doktor bugün için tekrar gel dedi dün gece gaz sancısı gibi ağrım oldu ama karnımı içe çekemiyorum kramp giriyo bugün gittik doktora çatlamış dedi 2 gün daha birlikte olun dedi. Ama canımı sıkan baya büyük çatladı kalitesiz olabilir mi? Dr adet döngüne göre normal dedi aslında ama takvime göre cumartesi çatlaması gerekiyoduOluyor canim. Cumartesi dr 20mm yumurtan var dedi. Ben pazargunu adet sancidina benzer sancilandim pazartesi aksamina kesildi sancim. Ben catladi sandim cokta emindim :) . ama dun yemek yedik mutfagi toplarken bir agri girdi yere yatirdi o derece ayakta duramadim. Baktik gecmiyor hemen acile goturdu esim. Adam yumurtan yeni catlamis sivi var yumurtalikta dedi. Pazar gunki agriyi sordum ogun catlamaya calismis olgunlasmis onun agrisidir dedi anlamadimneyseki yakaladim catladigi gunu benim icin zaten o onemli tutmazsada ben elimden geleni yaptim derim hic yoktan :)
Sanmiyorum kalitesiz olacagini nette bakinca 18-24 mm arasi catlamasi gerekir yaziyor. Bende c.tesi gittigimde 20idi 3gune kimbilir kac mm olmustur belkide oyuzden oyle agrim oldu. Bebeklerimiz tutarsa senle ayni olacak ayni gunlerde catladi :) hayirlisiyla olur insallah :)Benimde yumurtam 20.04 mm di cuma günü doktor bugün için tekrar gel dedi dün gece gaz sancısı gibi ağrım oldu ama karnımı içe çekemiyorum kramp giriyo bugün gittik doktora çatlamış dedi 2 gün daha birlikte olun dedi. Ama canımı sıkan baya büyük çatladı kalitesiz olabilir mi? Dr adet döngüne göre normal dedi aslında ama takvime göre cumartesi çatlaması gerekiyodu
İnşallah canım ya benim düşüncem 2 mm büyüdü ya 28 mm de veya 26 mm de çatladı acaba çok büyümesi kalitesiz olabilir mi diye düşündümSanmiyorum kalitesiz olacagini nette bakinca 18-24 mm arasi catlamasi gerekir yaziyor. Bende c.tesi gittigimde 20idi 3gune kimbilir kac mm olmustur belkide oyuzden oyle agrim oldu. Bebeklerimiz tutarsa senle ayni olacak ayni gunlerde catladi :) hayirlisiyla olur insallah :)
İnşallah canım ya benim düşüncem 2 mm büyüdü ya 28 mm de veya 26 mm de çatladı acaba çok büyümesi kalitesiz olabilir mi diye düşündüm
Yaa öyle mi ben büyük küçük olarak kalitesiz diye düşünüyodum zaten normal olarak büyüdü benimki takip ettik günde 2 mm büyüdü. Benim tahminim dün gece çatladı çatlamadan önce birlikte olmuştuk inşallah birleşme olmuştur. Ya nasip ozamanBence çok büyümesi kalitesini değiştirmez. Yumurta atıldıktan sonra geç döllenirse kalitesiz oluyor. Çünkü yumurtanın atıldıktan 24 sonra yavaş yavaş yapısı bozulmaya başlıyor. Yapısı bozuk yumurta döllenirse düşük oluyor zaten.
Yaa öyle mi ben büyük küçük olarak kalitesiz diye düşünüyodum zaten normal olarak büyüdü benimki takip ettik günde 2 mm büyüdü. Benim tahminim dün gece çatladı çatlamadan önce birlikte olmuştuk inşallah birleşme olmuştur. Ya nasip ozamanteşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için
Çok teşekkür ederim canım hazır seni bulmuşken bişi daha sorabilirmiyimCanım ben biyoloğum ve bize büyüklüğü ile ilgili kalitesizlik diye bişey öğretmediler. Dediğim gibi Benim bildiğim yumurta çatladıktan sonra yani atıldıktan sonra gün geçince bozulmaya başlıyor ve eğer döllenme olmadıysa adet oluşuyor.
İnşallah sende yavruna kavuşursun canım ve isteyen herkes
Çok teşekkür ederim canım hazır seni bulmuşken bişi daha sorabilirmiyimşimdi biz eşimle dün akşam birlikte olduk ya gece yumurtamın çatladığını var sayarsam etki etmiş olur mu? Bu ay ilk defa yumurta takibi yaptırdım vajinal baktı dr tekrardan yaptırmak istemediğimden bu ayı iyi değerlendireyim diyorum gerçi nasibimde varsa olur elbet ama tedbirimide elden bırakmayayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?