- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 35
- Konu Sahibi Missis1876
Ne kadar daha bekleyeyim kuzum şaşırdım kaldım benim bebiş nazlı mı olacak ne :)Aaa biraz bekle gelmezse kan da baktır Cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar daha bekleyeyim kuzum şaşırdım kaldım benim bebiş nazlı mı olacak ne :)Aaa biraz bekle gelmezse kan da baktır Cnm
Ovulasyon testi varsa onu yapsana bakalım koyu çıkacak mıNe kadar daha bekleyeyim kuzum şaşırdım kaldım benim bebiş nazlı mı olacak ne :)
Onu dün yaptım canım silik çizgi çıktı belli belirsizOvulasyon testi varsa onu yapsana bakalım koyu çıkacak mı
Kızlar günde 1 test mi yapıyorsunuz.yoksa sabah akşam 2mi
Evet canım bugün değerlendir eğer olursa hergün ilişki olsun yada gün aşırıİlk kez ovulasyon testi yapıyorum..iki adetimin tam ortası yarın..ben dün bugün saat 17 de iki test yaptım..üstteki dünün, alttaki bugünün..bu testlere göre bugün mü yumurtlamış oluyorum?
Çatlama YOk canım bu günleri iyi degerlendir yarında koyu çıkar cumartesi çatlar tahminimceİlk kez ovulasyon testi yapıyorum..iki adetimin tam ortası yarın..ben dün bugün saat 17 de iki test yaptım..üstteki dünün, alttaki bugünün..bu testlere göre bugün mü yumurtlamış oluyorum?
Hmmm bekle bakalım biraz daha canım inşallah saklıyordur kendiniOnu dün yaptım canım silik çizgi çıktı belli belirsizyok mu acaba ya hamile değilmiyim
![]()
Kuzum test yaptım böyle çıktı ama leke gelmeye başladı şaşkınım şuan üstüne görme yerleşme felan mı oluyor acabaHmmm bekle bakalım biraz daha canım inşallah saklıyordur kendini
Aaa çıkmış cızgin bi kan testi versene inşallah üstüne görmedir idrarı çok damlatma evde test varsa tekrar yaKuzum test yaptım böyle çıktı ama leke gelmeye başladı şaşkınım şuan üstüne görme yerleşme felan mı oluyor acaba![]()
Canım inşallah üstüne görmedir ama bilmiyorum ya çok fazla adet olmadım bak bugün bitmiş gibi duruyor normal de 6 gün sürer. Kanama varken idrar testi yapılır mı ki ?Aaa çıkmış cızgin bi kan testi versene inşallah üstüne görmedir idrarı çok damlatma evde test varsa tekrar ya
Ovulasyon testi varsa onu yapsana bakalım koyu çıkacak mı
Yap bakalım olur tabi ama kan testi yaptirsaydin çok iyi olurduCanım inşallah üstüne görmedir ama bilmiyorum ya çok fazla adet olmadım bak bugün bitmiş gibi duruyor normal de 6 gün sürer. Kanama varken idrar testi yapılır mı ki ?
Benim ovu testi böyleydi akşamına test yaptım hamile olduğumu öğrendim sen sabah idrarinla yap yarın çıkar inşallahMerhaba benim 2 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testi yaptım neredeyse 2 çizgi de aynı koyulukta net cevap alabilmek için kaç gün beklemeliyim?
Benim ovu testi böyleydi akşamına test yaptım hamile olduğumu öğrendim sen sabah idrarinla yap yarın çıkar inşallah
Yarın hastaneye gidicem canım hem kontrol için hemde kan testi yaptırayım diyorum ne olur ne olmaz Bebiş yoksa bile bi muayene olayım çünkü normal değil bu adetim 6 gün gecikti çok yoğun olması lazımdı bu gecikmeyle olmadı öyle bugün hiç YÖK gelmedi peçeteye silince kahve leke geldi sadeceYap bakalım olur tabi ama kan testi yaptirsaydin çok iyi olurdu
Üstüne mi görüyorsun acaba en sağlıklısi kan testi canım hayırlısı bakalım merakla bekliyorum sonucuYarın hastaneye gidicem canım hem kontrol için hemde kan testi yaptırayım diyorum ne olur ne olmaz Bebiş yoksa bile bi muayene olayım çünkü normal değil bu adetim 6 gün gecikti çok yoğun olması lazımdı bu gecikmeyle olmadı öyle bugün hiç YÖK gelmedi peçeteye silince kahve leke geldi sadece
Benim ovu testi böyleydi akşamına test yaptım hamile olduğumu öğrendim sen sabah idrarinla yap yarın çıkar inşallah
Bı atsana ovu testini