Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk kez ovulasyon testi yapıyorum..iki adetimin tam ortası yarın..ben dün bugün saat 17 de iki test yaptım..üstteki dünün, alttaki bugünün..bu testlere göre bugün mü yumurtlamış oluyorum?

Eklentiler

• 20171102_191934-1-1.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 77
İlk kez ovulasyon testi yapıyorum..iki adetimin tam ortası yarın..ben dün bugün saat 17 de iki test yaptım..üstteki dünün, alttaki bugünün..bu testlere göre bugün mü yumurtlamış oluyorum?
Evet canım bugün değerlendir eğer olursa hergün ilişki olsun yada gün aşırı

Çatlama YOk canım bu günleri iyi degerlendir yarında koyu çıkar cumartesi çatlar tahminimce

Hmmm bekle bakalım biraz daha canım inşallah saklıyordur kendini
Kuzum test yaptım böyle çıktı ama leke gelmeye başladı şaşkınım şuan üstüne görme yerleşme felan mı oluyor acaba

Eklentiler

• A5B00BCA-462B-4597-83BB-EEFBC13465FE.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 74
Kuzum test yaptım böyle çıktı ama leke gelmeye başladı şaşkınım şuan üstüne görme yerleşme felan mı oluyor acaba
Aaa çıkmış cızgin bi kan testi versene inşallah üstüne görmedir idrarı çok damlatma evde test varsa tekrar ya

Aaa çıkmış cızgin bi kan testi versene inşallah üstüne görmedir idrarı çok damlatma evde test varsa tekrar ya
Canım inşallah üstüne görmedir ama bilmiyorum ya çok fazla adet olmadım bak bugün bitmiş gibi duruyor normal de 6 gün sürer. Kanama varken idrar testi yapılır mı ki ?

Ovulasyon testi varsa onu yapsana bakalım koyu çıkacak mı

Merhaba benim 2 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testi yaptım neredeyse 2 çizgi de aynı koyulukta net cevap alabilmek için kaç gün beklemeliyim?

Eklentiler

• 9F41827E-34B9-4870-9F40-B5B480D11260.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 65
Canım inşallah üstüne görmedir ama bilmiyorum ya çok fazla adet olmadım bak bugün bitmiş gibi duruyor normal de 6 gün sürer. Kanama varken idrar testi yapılır mı ki ?
Yap bakalım olur tabi ama kan testi yaptirsaydin çok iyi olurdu

Merhaba benim 2 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testi yaptım neredeyse 2 çizgi de aynı koyulukta net cevap alabilmek için kaç gün beklemeliyim?
Benim ovu testi böyleydi akşamına test yaptım hamile olduğumu öğrendim sen sabah idrarinla yap yarın çıkar inşallah

Yap bakalım olur tabi ama kan testi yaptirsaydin çok iyi olurdu
Yarın hastaneye gidicem canım hem kontrol için hemde kan testi yaptırayım diyorum ne olur ne olmaz Bebiş yoksa bile bi muayene olayım çünkü normal değil bu adetim 6 gün gecikti çok yoğun olması lazımdı bu gecikmeyle olmadı öyle bugün hiç YÖK gelmedi peçeteye silince kahve leke geldi sadece

Üstüne mi görüyorsun acaba en sağlıklısi kan testi canım hayırlısı bakalım merakla bekliyorum sonucu

Benim ovu testi böyleydi akşamına test yaptım hamile olduğumu öğrendim sen sabah idrarinla yap yarın çıkar inşallah

Merhaba bugün sabah gebelik testi yaptım yine negatif ovulasyon testi de biraz silik gösteriyor yani bugün de herşey belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…