• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bak benimkileri görebilrisin 18. ve 19. gün yumurtladım ben altta resimde

Eklentiler

• testler.jpg
    testler.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 43
Insallah canım yaa bi iki gün daha sabredip kan testi yaptırcam adete 10 gün kaldı insallah onun belirtisidir :)
inşallah canımmmm :) benimde BAT'a 10-11 gün var dün ilk defa 1-2 defa iğne batması gibi oldu kasıklarıma sonra geçti birde akıntım oldu. inşallah hamileyizdir :)
Kesinlikle 13 canım inşallah tutar cok agır kaldırma benı de bılgılendır sıcak suyla duş alma ve testleri yapmaya devam et emın olmak ıcın

Kızlar merhaba :) ben de 13.gün yakaladım testte pozitifi. değerlendirdik tabi. Ardından 21.gün tekrardan koyulaşıp bugün yani 24.gününde silikleşti.. ya ikinci kez yumurtladım ya da hamilelik mi diye düşündüm fakat yumurtlama belirtilerim bu hafta olmadı geçen haftaydı. kafam çok karıştı sizler hamile kaldınız mı bunları yazdığınız ay onu merak ettim :) umarım mesajıma dönüş alabilirim 😇

Kızlar merhaba :) ben de 13.gün yakaladım testte pozitifi. değerlendirdik tabi. Ardından 21.gün tekrardan koyulaşıp bugün yani 24.gününde silikleşti.. ya ikinci kez yumurtladım ya da hamilelik mi diye düşündüm fakat yumurtlama belirtilerim bu hafta olmadı geçen haftaydı. kafam çok karıştı sizler hamile kaldınız mı bunları yazdığınız ay onu merak ettim :) umarım mesajıma dönüş alabilirim 😇
Ben ovulasyon testi olarak laboquick kullandım ve sağ yumurtalıkta agrı oldugu zaman koyuydu degerlendırdık sonrasında koyu cıkmadı zaten adeti ıkı gun kala gebelık testlerıne basladım adet olacagım gun cok sılık cıktı ve oylelıkle ogrendım ama sen yine de koyu gordugun gunu hep degerlendır olacak onsallah senın bu ay🤗

Ben ovulasyon testi olarak laboquick kullandım ve sağ yumurtalıkta agrı oldugu zaman koyuydu degerlendırdık sonrasında koyu cıkmadı zaten adeti ıkı gun kala gebelık testlerıne basladım adet olacagım gun cok sılık cıktı ve oylelıkle ogrendım ama sen yine de koyu gordugun gunu hep degerlendır olacak onsallah senın bu ay🤗

Ben de laboquik kullandım bakalım bekliyorum koyuları yine görünce bi korktum açıkcası sonra hamilelik mi acaba dedim hem de 7-8 günüm kaldı ilk gebeliğim de geç döllenme olmuştu inşallah sonu pozitif olur ve benimle kalır 🥰

Ben de laboquik kullandım bakalım bekliyorum koyuları yine görünce bi korktum açıkcası sonra hamilelik mi acaba dedim hem de 7-8 günüm kaldı ilk gebeliğim de geç döllenme olmuştu inşallah sonu pozitif olur ve benimle kalır 🥰
Sıcak suyla yıkanma agır kaldırma bekelyelım bakalım☺️

Merhaba bende testlere dün başladım adetlerim düzensiz oldu bu .cünkü iki ay önce düşük yaptım.bu ay testlere başladım sizce sonuç nasıl acaba olumlu mu yoksa daha var mı ben tam anlayamadım

Eklentiler

• 72811A70-B192-40A8-845F-24A150E38C8A.jpeg
    72811A70-B192-40A8-845F-24A150E38C8A.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 19
Back