- Konu Sahibi Missis1876
-
Evet öyle birşeyde duydum çatladığı andaki birliktelik oğlan diyolar ama rastgele oldu gün aşırı değerlendirdikCanım döllenme ihtimali en yüksek zamanı değerlendirmişsiniz tutma ihmali Yüksek ama %100 değil. Önce Allah'ımın ol demesi lazımama şunu da söyleyeyim eğer o gece döllenme olduysa büyük ihtimalle oğlun olucaktır
Evet öyle birşeyde duydum çatladığı andaki birliktelik oğlan diyolar ama rastgele oldu gün aşırı değerlendirdikayenn canım Rabbim inşallah ol der oluverir çok teşekkür ederim cevap verdiğin için Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
Amin canım amiin Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallahBişey değil her zaman cevap verebilirim :)
Allahım bana da nasip eylesin inşallah ama sağlıklı sıhhatli kucağıma almak istiyorum yarı yolda kalmak değilo yüzden canım hep sağlıklısını iste
Amin canım amiin Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallahbazen o kadar çok istiyoruz ki olsun diye ama hep bunu kaçırıyoruz Rabbim sağlıklı versin ne zaman hayırlıysa o zaman versin
Kan testi yaptırsın günü geçtimiBu sekilde
Kuzum trabzonda yaşamıyorum görev nedeniyle doğudayız malesefCanım bende sana bişey sormak istiyorum Trabzon'da yaşıyorsan eğer benim için bidaha kontrole gittiğin zaman doktoruna sorabilir misin Trabzon'da perinatoloji bölümü ( riskli gebelik bölümü) var mı yoksa en yakın nerde var diye?
Mrb arkadaşlar dün ovulasyon testi yaptım bugün yaptığıma göre silikti bugün ki daha koyu dün ilişkim oldu bugün ilişki ye girmem gerekiyor mu ?
1 gün boş 1 gün dolu diye biliyorum ondan soruyorum testime bakarmısınız
Canım benim ya çok tşk ederim süper o zaman bak dünkü testimi de atayım sana dünkü bugün kinden silikCanım zaten çift çizgiyi gördükten bi gün sonra atılıyor yumurta. Yarın ilişki olması lazım.
Canım benim ya çok tşk ederim süper o zaman bak dünkü testimi de atayım sana dünkü bugün kinden silik
O zaman bugün ilişkimiz olsun :)Evet bugünki daha koyu büyük ihtimalle 24 saat içinde yumurtlıycaksın :) ona göre :)
O zaman bugün ilişkimiz olsun :)
Ayyy dün oldu ilişkim kuzum inşallah bebişim tutunur annesine dün ovulasyon testi yaptım gene aynı iki çizgide kırmızıydı :)Bugünde olsun Cumartesi de olsun :) olur ya 24 değilde 36 saat sonra çatlar yumurta kaçırmış olmayın günü :)
Hadi bakalım hayırlısı :) inşallah güzel haberlerini alırız burdan :)Ayyy dün oldu ilişkim kuzum inşallah bebişim tutunur annesine dün ovulasyon testi yaptım gene aynı iki çizgide kırmızıydı :)
Cumartesi yada pazarı da değerlendiririm
Bugün saat 1 gibi tekrar yapıcam test bakalım ne çıkacak :)
Amim güzelim inşallah Bugünde yaptım canım test bak koyu koyu gidiyor bakalım :)Hadi bakalım hayırlısı :) inşallah güzel haberlerini alırız burdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?