- 22 Kasım 2016
- 41
- 30
- 18
- 42
- Konu Sahibi Missis1876
-
Merhaba, 4 gun ustuste yaptigim ovulasyon testleri sirasiyla ekte. Ilk sefer cok koyu cikip siliklesitken bugun tekrar koyulasma oldu anlayamadim bat 13 ekim simdi yumurta catldi mi catlamadimi bugunu de degerlendirmelimi yardim lutfen
Bence değerlendirMerhaba, 4 gun ustuste yaptigim ovulasyon testleri sirasiyla ekte. Ilk sefer cok koyu cikip siliklesitken bugun tekrar koyulasma oldu anlayamadim bat 13 ekim simdi yumurta catldi mi catlamadimi bugunu de degerlendirmelimi yardim lutfen
Bu resimde silikleşmiş test. LH her zaman kadın vücudunda olan bir hormon. Yani testte her daim ikinci bir çizgiyi göreceksin. Bana göre ilk mesajında gönderdiğin ilk resimde iki çizgi de koyu ve o gün yumurtlama olmuştur. O gün ve sonrası günleri umarım değerlendirmişsindir. Hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.Bugun de boyle silinmiyor anlayamadim kizlar ne diyorsunuz?
Cok tesekkur ederim ilginiz icin.. Allah hepimizin destekcisi olsun sevgiler..Bu resimde silikleşmiş test. LH her zaman kadın vücudunda olan bir hormon. Yani testte her daim ikinci bir çizgiyi göreceksin. Bana göre ilk mesajında gönderdiğin ilk resimde iki çizgi de koyu ve o gün yumurtlama olmuştur. O gün ve sonrası günleri umarım değerlendirmişsindir. Hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Sevgiler...
Canım bu koyulaşmamış ki 2. Çizgi silikBu dün yaptığım test dün resmini çekmiştim
Bu koyulaşmamış ztn çünkü bunu yapınca çektim silikti böyle. Ama şuan koyu yani durdukça koyulaşmış onun fotosunu çekmedim.Takvime göre bugün ovulasyon gösteriyo ama dünkü bu teste göre sanki daha var ovulasyona gibi?Canım bu koyulaşmamış ki 2. Çizgi silik
Bu koyulaşmamış ztn çünkü bunu yapınca çektim silikti böyle. Ama şuan koyu yani durdukça koyulaşmış onun fotosunu çekmedim.Takvime göre bugün ovulasyon gösteriyo ama dünkü bu teste göre sanki daha var ovulasyona gibi?
Rahatsızlığım yok.. Mesela internette tarihleriyle birlikte alt alta 5-10 tane test koyuyolar fotosunu çekiyolar testler ilk yaptıkları zamanki gibi kimisi silik kimisi koyu gününe göre.Ben öyle yapamıyorum çünkü yaptığım her test ilk silik çıkıyo 1-2 saat sonra hepsi hemen hemen aynı koyulukta oluyo.Bunu anlamıyorumCanım bi rahatsızlığın falan var mı pcos gibi belki o yüzden böyle sürekli bi var bi yokmuş gibi görünüyor olabilirim mi?
Canım koyu olduktan sonra yani 24-36 saat içinde çatladığını gösteriyo diolar pazar koyuysa hemen hemen çatlama gününü doğru göstermiş olmyyo muSu testlerde insani yaniltiyor. C.tesi aksami ve pazar kopkoyu cizgi gordum ve iliski oldu. Bu aksam muthis bir gaz sancisi gibi agriyla dra gittim yeni catlamis. Yani kac gun onceden test koyuydu ben pazar catladi bitti sanmistim. Agrim olmasa bos gececekti bu gece
Ovulasyon zamanı ağrı mı oluyo ? Benim bi kaç gündür akşamları ara ara sağ kasığımda ağrı oluyo.Sadece sağ.Acaba çatlayamıyo mu noluyo anlamadımki test de yapıyorumSu testlerde insani yaniltiyor. C.tesi aksami ve pazar kopkoyu cizgi gordum ve iliski oldu. Bu aksam muthis bir gaz sancisi gibi agriyla dra gittim yeni catlamis. Yani kac gun onceden test koyuydu ben pazar catladi bitti sanmistim. Agrim olmasa bos gececekti bu gece
Yumurtlama yakınlaştıkça kasıkta ağrı olur şanslısınız belli ediyorOvulasyon zamanı ağrı mı oluyo ? Benim bi kaç gündür akşamları ara ara sağ kasığımda ağrı oluyo.Sadece sağ.Acaba çatlayamıyo mu noluyo anlamadımki test de yapıyorum
Ama bu yaşıma kadar hiç böyle ağrıyarak belli etmezdi anlamazdım bile.Doktorada gittim kist falanda yok.1 haftadır ara ara ağrıyo ne olduğunu anlayamadım.Ovulasyonda böyle bi kaç günmü ağrıyo?Yumurtlama yakınlaştıkça kasıkta ağrı olur şanslısınız belli ediyor
Genelde yumurta olgunluk derecesine yaklaşınca oluyor bendeAma bu yaşıma kadar hiç böyle ağrıyarak belli etmezdi anlamazdım bile.Doktorada gittim kist falanda yok.1 haftadır ara ara ağrıyo ne olduğunu anlayamadım.Ovulasyonda böyle bi kaç günmü ağrıyo?
Kaç gün sürüyo bu ağrılar?Genelde yumurta olgunluk derecesine yaklaşınca oluyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?