- 25 Ekim 2017
- 14
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi Missis1876
-
Kızlar ben araniza yeni katıldım rica etsem test ismi verir misiniz kararsız kaldım hangisini alayım yardım bugün adet oldumMrb arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı adetime 3 gün var ovulsaydın testim böyle çıktı
Mrb arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı adetime 3 gün var ovulsaydın testim böyle çıktı
Kuzum daha test yapmadım adetim ayın 28 bekliyorum hala çok heyecanlıyımCanım sonuç ?? Merak ettim :))
Kuzum eve geçince sana benim testi atayım ismini çok iyi arkadaşım da bu testle hamile kaldı kullandığı ilk ay hem de bende bu ay başladım bakalım hayırlısı inşallahKızlar ben araniza yeni katıldım rica etsem test ismi verir misiniz kararsız kaldım hangisini alayım yardım bugün adet oldum
kuzucan haber sen cevap yuazdın mı ben farketmedım de yazdıysan bulamadım daKuzum eve geçince sana benim testi atayım ismini çok iyi arkadaşım da bu testle hamile kaldı kullandığı ilk ay hem de bende bu ay başladım bakalım hayırlısı inşallah
Kuzum daha test yapmadım adetim ayın 28 bekliyorum hala çok heyecanlıyım
Kusum akşam yazamadım fırsat bulup test bukuzucan haber sen cevap yuazdın mı ben farketmedım de yazdıysan bulamadım da
Ama ben adetime 9 gün var ken yumurtladım çıkmaz ki balımNe kalmış 28ine :) bi test yapaydın bari belki silik milik görürdün :)
Hımm teste çıkmaz o zaman. Ama nette okuduğuma göre en erken döllenmeden 8 gün sonra kanda belli oluyomuş. Bekle bakalım :) başkalarının hamile olduğunu öğrenince ben çok mutlu oluyorum :)Ama ben adetime 9 gün var ken yumurtladım çıkmaz ki balım
Canım ovu testi yap koyuysa vardır ben iki gün önce öyle ögrendim inşallah vardır canımAma ben adetime 9 gün var ken yumurtladım çıkmaz ki balım
Kuzum yaptım böyle çıktı yumurtlama testim adetim yarın ama benim ki geç döllenme olabilir eğer şayet yarın adet olmazsamCanım ovu testi yap koyuysa vardır ben iki gün önce öyle ögrendim inşallah vardır canım
İnşallah rabbim isteyen herkese versin kimseyi evlat hasretiyle yakmasınHımm teste çıkmaz o zaman. Ama nette okuduğuma göre en erken döllenmeden 8 gün sonra kanda belli oluyomuş. Bekle bakalım :) başkalarının hamile olduğunu öğrenince ben çok mutlu oluyorum :)
İnşallah öyledir CnmKuzum yaptım böyle çıktı yumurtlama testim adetim yarın ama benim ki geç döllenme olabilir eğer şayet yarın adet olmazsam
İnşallah kuzum ama daha kırmızı olması lazım dimi hamile olduğumu öğrenmem için :)İnşallah öyledir Cnm
Ama geç yumurtladım diyosun çizginin silikleştigi gündem itibaren 14gün say o gün adet olmazsan test yapİnşallah kuzum ama daha kırmızı olması lazım dimi hamile olduğumu öğrenmem için :)
Kuzum dün adet olmam gerekiyor du olmadım bugün de olmadım inşallah hamişimdir yaaa dua edin nolurAma geç yumurtladım diyosun çizginin silikleştigi gündem itibaren 14gün say o gün adet olmazsan test yap
Ovu testi varsa hemen yap cıft cızgi çıkarsa bil ki varKuzum dün adet olmam gerekiyor du olmadım bugün de olmadım inşallah hamişimdir yaaa dua edin nolur
Gebelik testi de var ama onun için erken değilmi ?Ovu testi varsa hemen yap cıft cızgi çıkarsa bil ki var
Günün geçtiyse yap canım varsa cıkrGebelik testi de var ama onun için erken değilmi ?
Ovulasyon testinde daha mı erken belli olur
Daha yapmadım test kuzum adet de olmadım ay inşallah hamişimdir kaşıklarımda ağrı var göğüslerim patlayacak gibi ağrıyorGünün geçtiyse yap canım varsa cıkr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?