Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben araniza yeni katıldım rica etsem test ismi verir misiniz kararsız kaldım hangisini alayım yardım bugün adet oldum
Kuzum eve geçince sana benim testi atayım ismini çok iyi arkadaşım da bu testle hamile kaldı kullandığı ilk ay hem de bende bu ay başladım bakalım hayırlısı inşallah

Eklentiler

• 655C8938-F4A7-4D6F-81C0-3216CDB58166.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 23
Ama ben adetime 9 gün var ken yumurtladım çıkmaz ki balım
Hımm teste çıkmaz o zaman. Ama nette okuduğuma göre en erken döllenmeden 8 gün sonra kanda belli oluyomuş. Bekle bakalım :) başkalarının hamile olduğunu öğrenince ben çok mutlu oluyorum :)

Canım ovu testi yap koyuysa vardır ben iki gün önce öyle ögrendim inşallah vardır canım
Kuzum yaptım böyle çıktı yumurtlama testim adetim yarın ama benim ki geç döllenme olabilir eğer şayet yarın adet olmazsam

Eklentiler

• BB07BAA9-E316-4CE4-BFC1-164A31C1FC2E.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 73
Hımm teste çıkmaz o zaman. Ama nette okuduğuma göre en erken döllenmeden 8 gün sonra kanda belli oluyomuş. Bekle bakalım :) başkalarının hamile olduğunu öğrenince ben çok mutlu oluyorum :)
İnşallah rabbim isteyen herkese versin kimseyi evlat hasretiyle yakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…