- 15 Aralık 2017
- 280
- 96
- 48
- 32
- Konu Sahibi Missis1876
-
Son adetinin üzerinden kac gün gectiBu test dünkü
3-4 gündür belki 1 haftadır böyle çıkıyor
Ben de pcos var o yüzden belirsiz adetlerim. 18 Kadım da oldum en sonSon adetinin üzerinden kac gün gecti
Canım belki gec yumurtluyosundur yapmaya devam et akıntıda önemli onu da kontrol etBen de pcos var o yüzden belirsiz adetlerim. 18 Kadım da oldum en son
10 a doğru bir daha yapacam bakalım. Bi ara böyle çıkıyordu sonra iyice silikleşti. Şimdi yine koyu bu şekildeCanım belki gec yumurtluyosundur yapmaya devam et akıntıda önemli onu da kontrol et
Akşam 10 da yapmak daha iyiymiş zaten canım daha erken yapma 2-3 saat sıvıda alma kısa süre icinde görürsün insallah güzel düsün güzel olsun :)Günde 2 kere yapıyorum cnm
10 a doğru bir daha yapacam bakalım. Bi ara böyle çıkıyordu sonra iyice silikleşti. Şimdi yine koyu bu şekilde
Diyerine göre daha koyu sanki devam et canım sen yapmaya ve birde adet biter bitmez de dene ben ilk öyle gebe kalmıstım adetten 5 bes gün önce saniyede kopkoyu cizgi cıkmıstı testteBu da şimdiki testim burdakinden daha koyu aslında
Adetten önce mi koyu çıktı sonra mı?Diyerine göre daha koyu sanki devam et canım sen yapmaya ve birde adet biter bitmez de dene ben ilk öyle gebe kalmıstım adetten 5 bes gün önce saniyede kopkoyu cizgi cıkmıstı testte
Önce adete bes gün kalaAdetten önce mi koyu çıktı sonra mı?
Adete yakın koyulaşıyor o zmnÖnce adete bes gün kala
Evet canım net cıkmış sonrada siliklesmis yani catlamış hayırlısı ile nasip olur insallah bende dün yakaladım sanırım hemen hemen aynı durumdaymışızSelam kızlar benim ovülasyon testlerimi de atayım belki fikir verir. 17.gün yazanı 1 2 saat önce yaptım bu akşamın yani. Bakın 3 gün falan koyu kaldı. Ben de çok anlamam ama sanırım benimki çatlamış. Ben de dün akşamı değerlendirmiştim. İşe yarar mı ki? Bi daha ancak cuma akşamı değerlendirebilirim.
Ayyy ne güzel hadi inş bu ay ikimiz de aynı zamanda hamiş oluruzEvet canım net cıkmış sonrada siliklesmis yani catlamış hayırlısı ile nasip olur insallah bende dün yakaladım sanırım hemen hemen aynı durumdaymışız
Hayır kuzum yanlış anladın gebelik testi demek istedim :) adetten sonra denedigimde gebe kaldım adetten 5 gün önce gebelik testinde net bi sekilde ögrendim demek istedimAdete yakın koyulaşıyor o zmn
Insallah ilk yavrumu kaybedince yeni denemem bu insallah nasip olur hepimize canımmAyyy ne güzel hadi inş bu ay ikimiz de aynı zamanda hamiş oluruz
Oyyy kıyamam Rabbim yardımcın olsun canım Allah yeni bi melek nasip etsin sana inş en kısa zamandaInsallah ilk yavrumu kaybedince yeni denemem bu insallah nasip olur hepimize canımm
Amin canım Allah razı olsun insallah isteyen herkese tez zamanda nasip olsun kolay degil herkesin yüzü gülsün insallahOyyy kıyamam Rabbim yardımcın olsun canım Allah yeni bi melek nasip etsin sana inş en kısa zamanda
Kusura bakma tatlım ben eksik yazmışım adetin biter bitmez hemen duş al hatta biraz da sıcak su olsun buhar acsın yollarını öyle iliskiye gir hemende kalkma yat 1 saat o sekilde ister ayaklarını dik duvara ister bacaklarını gögsüne cek yat 1 saatten sonra kalkınca hemen duş alma biraz daha dur öyle al bazıları ertesi gün bile duş alıyormuş bunlar etkili dene olur muDiyerine göre daha koyu sanki devam et canım sen yapmaya ve birde adet biter bitmez de dene ben ilk öyle gebe kalmıstım adetten 5 bes gün önce saniyede kopkoyu cizgi cıkmıstı testte
İnşallah cnm sanırım pcos dan dolayı testlerim böyle çıkıyorKusura bakma tatlım ben eksik yazmışım adetin biter bitmez hemen duş al hatta biraz da sıcak su olsun buhar acsın yollarını öyle iliskiye gir hemende kalkma yat 1 saat o sekilde ister ayaklarını dik duvara ister bacaklarını gögsüne cek yat 1 saatten sonra kalkınca hemen duş alma biraz daha dur öyle al bazıları ertesi gün bile duş alıyormuş bunlar etkili dene olur mu
Pcosu cok fazla bilmiyorum tatlımİnşallah cnm sanırım pcos dan dolayı testlerim böyle çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?