- 15 Aralık 2017
- 280
- 96
- 48
- 32
- Konu Sahibi Missis1876
Insallah beraber seviniriz :)amin canım inşallah seninde tutmuştur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah beraber seviniriz :)amin canım inşallah seninde tutmuştur
Haber ver iste oldgum icin bazen gec yazabiliyorum ama bakarım ara arasaati bekliyorum canım 15 dk sonra ovulasyon testi yapıcam hergün aynı saatte yapıyorum bakalım ne çıkacak
inşallah canım yaaaInsallah beraber seviniriz :)
Ilki kadar koyu degil ama korkutma kendini hemen kötü düsünüp 12-36 saat icinde catlarmış zatenkızlar anlamadım ya resimleri yüklüyorum bak ilki dünkü test diğeri bugün kü. Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ? normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ?
çok teşekkür ederim canım böyle sizlerle konuşunca içim rahatlıyo sankiIlki kadar koyu degil ama korkutma kendini hemen kötü düsünüp 12-36 saat icinde catlarmış zaten
Cok iyi anlıyorum canım bende de oyle oluyo kafayla konusunca evham oluyoçok teşekkür ederim canım böyle sizlerle konuşunca içim rahatlıyo sanki
valla ya kendi kendimi yiyorum öyle düşünmektenCok iyi anlıyorum canım bende de oyle oluyo kafayla konusunca evham oluyo
Sabaha çatlar canm bazen üç gün koyu cıkabiliyokızlar anlamadım ya resimleri yüklüyorum bak ilki dünkü test diğeri bugün kü. Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ? normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ?
ama koyu olduğunda daha çatlamamış oluyor değil mi ? aradan 2 saat geçti şimdi yine baktım baya koyulmuşSabaha çatlar canm bazen üç gün koyu cıkabiliyo
Kötülük ediyoruz kendi kendimize stres olmaması gerekirkenvalla ya kendi kendimi yiyorum öyle düşünmekten
zaten gerçekten olması için hiç kafaya takmamak ve çok düşünmemek rahat olmak gerekiyormuş. stres çok etkiliyormuş bu süreciKötülük ediyoruz kendi kendimize stres olmaması gerekirken![]()
Aynen öyle canım düsünmemek gerekiyo ki saglıklı bir sekilde olsun ama biz trilyon tane ihtimal kurup birde onlara karsı savasıp stresi diz boyuna cıkartıyoruz en cok da bu yüzden olmuyozaten gerçekten olması için hiç kafaya takmamak ve çok düşünmemek rahat olmak gerekiyormuş. stres çok etkiliyormuş bu süreci
aynen öyle canım.Aynen öyle canım düsünmemek gerekiyo ki saglıklı bir sekilde olsun ama biz trilyon tane ihtimal kurup birde onlara karsı savasıp stresi diz boyuna cıkartıyoruz en cok da bu yüzden olmuyo
Amin canım inssallahaynen öyle canım.
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
Daha yeni yumurtluyorsun demekki o kadar stres yapma sen bu günleri boş geçme nasipse olur inşallahama koyu olduğunda daha çatlamamış oluyor değil mi ? aradan 2 saat geçti şimdi yine baktım baya koyulmuş
Cnm tamamen sılık cokmaz ztn bıanda cok koyu olup dıger gun tek cızgı kalmaz sadece daha oncekı gıbo koyu cıkmaz rengı bıraz acılır testlerı ılk bes dk degerlendır sonradan koyulasmıs olmasınBugun de boyle silinmiyor anlayamadim kizlar ne diyorsunuz?
Testen teste göre hassasiyet degisiyor canım yaptıklarının en koyusunu seçmelisin 3-4 gündür öyleyse yakındır tam koyulaşmasıKızlar bnm ovulasyon testim ne siliniyor ne tam koyulaşıyor. Koyu sayılır ama tam ilk çizgi kadar koyu değil. 3-4 gündür böyle neden acaba bir fikri olan var mı?
3-4 gündür belki 1 haftadır böyle çıkıyorTesten teste göre hassasiyet degisiyor canım yaptıklarının en koyusunu seçmelisin 3-4 gündür öyleyse yakındır tam koyulaşması