- 15 Aralık 2017
- 280
- 96
- 48
- 32
- Konu Sahibi Missis1876
-
Kuzum benim ilk yavrumda adet biter bitmez oldu kürtajdan sonra ilk denemem ve yine adet biter bitmez denedim varsa ya bi kac gün icinde cıkar ya da yine yumurtluyorum akşam teste bakıcam siliklesmeye basladıysa calıscam yok yine koyu cıkarsa yarın kan veriyim diyorumcanım 2 defa yumurtluyorsan çok şanlısın bebek ihtimalin dah yükselir.
ama bence bir kanda gebelik yaptı istersen
canım çok üzüldüm ilk bebeğin içinKuzum benim ilk yavrumda adet biter bitmez oldu kürtajdan sonra ilk denemem ve yine adet biter bitmez denedim varsa ya bi kac gün icinde cıkar ya da yine yumurtluyorum akşam teste bakıcam siliklesmeye basladıysa calıscam yok yine koyu cıkarsa yarın kan veriyim diyorum
Allah razı olsun kuzum minigimin 2. ayının sonunda kalbi durdu kürtajdan sonra 3 ay bekledim bu ay ilk denemem insallah nasip olmustur icimde cook büyük bir bosluk.var cünki Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın kimsenin kucagı bos kalmasın insallahcanım çok üzüldüm ilk bebeğin içininşallah hamilesindir kuzum.. bence de bi bak bakalım yine koyu çıkarsa kanda gebelik testi yaptır
amin kuzum inşallah rabbim hepimize nasip eder. Benimde 1 hafta sonra adet günüm inşallah hamileyimdirAllah razı olsun kuzum minigimin 2. ayının sonunda kalbi durdu kürtajdan sonra 3 ay bekledim bu ay ilk denemem insallah nasip olmustur icimde cook büyük bir bosluk.var cünki Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın kimsenin kucagı bos kalmasın insallah
İnşallah canımm belki hamilesindir yani benimde gönlüm ondan yana olur senin adına da kendi adıma da :) ama eğer 2. Bir şans varsa onuda değerlendirmekte fayda var güzel haberlerini bekliyorumO zaman bu aksam da ovu testi yapıyım siliklesme basladıysa bu aksam da degerlendiriyim dediklerini bilmiyordum canım gönlüm tabi gebelikten yana ama belki 2. kez yumurtluyorumdur deneyelim bakalım Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder insallah isteyen herkese
Insallah ikimizde hayırlı haberler alırız :)amin kuzum inşallah rabbim hepimize nasip eder. Benimde 1 hafta sonra adet günüm inşallah hamileyimdir
Allahım söyle pes peşe hepimizde güzel haberler alsak keşke :) bu aksam tekrar yapıcam test durumu paylasırım ona görede degerlendiririm :)İnşallah canımm belki hamilesindir yani benimde gönlüm ondan yana olur senin adına da kendi adıma da :) ama eğer 2. Bir şans varsa onuda değerlendirmekte fayda var güzel haberlerini bekliyorum
aminnn aminnn canım yaaa :) tamam kuzum beni de etiketleyerek haber verAllahım söyle pes peşe hepimizde güzel haberler alsak keşke :) bu aksam tekrar yapıcam test durumu paylasırım ona görede degerlendiririm :)
Tamam canım :)aminnn aminnn canım yaaa :) tamam kuzum beni de etiketleyerek haber ver
NAPTIn canımmmm? Hamile misin?Allahım söyle pes peşe hepimizde güzel haberler alsak keşke :) bu aksam tekrar yapıcam test durumu paylasırım ona görede degerlendiririm :)
Test yaptıramadım kuzum henüz ama bu aksam ki ovu testini paylasıyorum bak bu 3.NAPTIn canımmmm? Hamile misin?
Ay belirgin sanki hadi inşallah hamilesindif canımTest yaptıramadım kuzum henüz ama bu aksam ki ovu testini paylasıyorum bak bu 3.
3 aksamdır koyu canım git gide koyulugu azalıyor ama üst üste koyu olunca da bende insallah gebeyimdir demekten alamıyorum kendimi :)Ay belirgin sanki hadi inşallah hamilesindif canım
Yarın test al yap haber bekliyorumm inşallah hamilesindir3 aksamdır koyu canım git gide koyulugu azalıyor ama üst üste koyu olunca da bende insallah gebeyimdir demekten alamıyorum kendimi :)
Kuzum adetime daha bugün dahil 7 gün var olsa bile henüz cıkmaz ki. Allah razı olsun canımm insallahYarın test al yap haber bekliyorumm inşallah hamilesindir
Belki kan testinde çıkar ay benimde 7 gün var umudum az ama ne bileyim isteyen herkesin olsun bebişiiiKuzum adetime daha bugün dahil 7 gün var olsa bile henüz cıkmaz ki. Allah razı olsun canımm insallah
Sabrediyim biraz daha diyorum canım cıkmazsa hayal kırıklıgı olcak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBelki kan testinde çıkar ay benimde 7 gün var umudum az ama ne bileyim isteyen herkesin olsun bebişiii
canım ovulasyon testinin pozitif olması için iki çizgi rengininde aynı olması gerekiyor. LH hormonu zaten kadınların vücudunda bulunduğu için normal zamanlarda silikte olsa çıkabiliyor. Bu yüzden pozitif olması için iki çizgi rengi aynı olmalıymış.Arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım durum böyleydi tam koyu olunca pozitif oluyormuş ama benim durum hep böyleydi acaba ben hiç yumurtlamadim mi kafam karıştı birde siz bakarmisinizEki Görüntüle 2092286
canım ovulasyon testinin pozitif olması için iki çizgi rengininde aynı olması gerekiyor. LH hormonu zaten kadınların vücudunda bulunduğu için normal zamanlarda silikte olsa çıkabiliyor. Bu yüzden pozitif olması için iki çizgi rengi aynı olmalıymış.[/
Aynen canım ama malesef durum bende hep boyleydı hıc koyulasmadı bende yumurtlama olmadı demek kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?