- 15 Aralık 2017
- 280
- 96
- 48
- 32
- Konu Sahibi Missis1876
-
Canım hemen hemen aynı gibiler ama ilk kez yaptıgım icin anlayamıyorumT c den açık olursa yumurtlama günü değil.Ama t koyuysa c gibi o zaman yumurtlama günü canım foto gönder istersen bi yanlışlık olmasın
Tam yumurtlama diil gibi gözüküyo yarın falan olabilir ama bu günü de değerlendir istersen bilemedimki bende arada kaldım şimdi birileri daha yazsa bari.Ben böyle gördüğümde yumurtlama günüm değil diyorum test yaptığım zamanCanım hemen hemen aynı gibiler ama ilk kez yaptıgım icin anlayamıyorum
Durdukca biraz daha koyulastı ama halen ince cizgi olarak kaldıTam yumurtlama diil gibi gözüküyo yarın falan olabilir ama bu günü de değerlendir istersen bilemedimki bende arada kaldım şimdi birileri daha yazsa bari.Ben böyle gördüğümde yumurtlama günüm değil diyorum test yaptığım zaman
Evet durdukça öyle oluyo ama o önemli değil.Bence yarın yine yap daha koyu çıkması lazım eğer dün değilse günün bugün tam koyulaşmamış çünküDurdukca biraz daha koyulastı ama halen ince cizgi olarak kaldı
Evet durdukça öyle oluyo ama o önemli değil.Bence yarın yine yap daha koyu çıkması lazım eğer dün değilse günün bugün tam koyulaşmamış çünkü
Aa tamam o zaman evet idare eder diyolar:) Hayırlısı canım güzel haberini alırız inşallah :))Bugün yine yapıcam ama calısma ancak yarın olabilir esim yok bu aksamama dün calıstım hücreler 2-3 gün yasayabiliyomuş bugün yumurtlama olsa bile icerdekilerle idare eder insallah
Insallah canım benim insallah isteyen herkese güzel haberler tez zamanda nasip olsun ilk yavrum melek olarak kaldı kalbi durdu cook istiyorum ne zormuş kadın olmak daha iyi anladımAa tamam o zaman evet idare eder diyolar:) Hayırlısı canım güzel haberini alırız inşallah :))
Amin.. Evet zormuş bende yeni yeni anlıyorum.Herşeyin hayırlısıInsallah canım benim insallah isteyen herkese güzel haberler tez zamanda nasip olsun ilk yavrum melek olarak kaldı kalbi durdu cook istiyorum ne zormuş kadın olmak daha iyi anladım
Allahım yardımcımız olsun canım dedigin gibi hakkımızda hayırlısı olsunAmin.. Evet zormuş bende yeni yeni anlıyorum.Herşeyin hayırlısı
Merhaba canım c den cok daha koyu görünüyo t cizgisi pozitif gibiMerhaba Kızlar;
şimdi ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız sizce pozitif mi ?
evet canım bana da öyle geldi t çizgisi c den daha koyu gibi geldi. Bir de kaç günü değerlendirmek lazım ?Merhaba canım c den cok daha koyu görünüyo t cizgisi pozitif gibi
Ögrendigim kadarıyla bu koyu cizgiden 36 saat sonrasına kadar catlayabilir yumurta yani bu günü ve takip eden iki günü degerlendirebilirsin gün asırı daha iyi diyolarevet canım bana da öyle geldi t çizgisi c den daha koyu gibi geldi. Bir de kaç günü değerlendirmek lazım ?
Siliklesmeye basladıgı an catladıgı anlamina gelirmis yumurta hücresi 24 saat yasadıgi icin siliklestigi an da degerlendirilmelievet canım bana da öyle geldi t çizgisi c den daha koyu gibi geldi. Bir de kaç günü değerlendirmek lazım ?
teşekkür ederim canım bugün 3-4 gibi yine aynı saatte testi tekrarlicam bakalım :)Siliklesmeye basladıgı an catladıgı anlamina gelirmis yumurta hücresi 24 saat yasadıgi icin siliklestigi an da degerlendirilmeli
teşekkür ederim canım inşallah tutar bu ay çok istiyoruzÖgrendigim kadarıyla bu koyu cizgiden 36 saat sonrasına kadar catlayabilir yumurta yani bu günü ve takip eden iki günü degerlendirebilirsin gün asırı daha iyi diyolar
Ne demek canım insallah hayırlısı ile nasip olur bende deniyorum bakalım bir iki gün önceydi tahminim benim günümde Rabbim istryen herkese nasip eder insallahteşekkür ederim canım inşallah tutar bu ay çok istiyoruz
Silinmeye basladıysa catladı anlamına gelirmiş canım kontrol et biteşekkür ederim canım bugün 3-4 gibi yine aynı saatte testi tekrarlicam bakalım :)
amin canım inşallah seninde tutmuşturNe demek canım insallah hayırlısı ile nasip olur bende deniyorum bakalım bir iki gün önceydi tahminim benim günümde Rabbim istryen herkese nasip eder insallah
saati bekliyorum canım 15 dk sonra ovulasyon testi yapıcam hergün aynı saatte yapıyorum bakalım ne çıkacakSilinmeye basladıysa catladı anlamına gelirmiş canım kontrol et bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?