- 29 Aralık 2017
- 542
- 168
- 33
- 34
- Konu Sahibi Missis1876
-
tamam canım çok saol dün akşam daha çok ağrı vardı zaten kasıklarımda bugünde hala ağrı var bakalım saat 4 gibi yine test saatim ne çıkacakDaha yeni yumurtluyorsun demekki o kadar stres yapma sen bu günleri boş geçme nasipse olur inşallah
canım bu negatif anlamına geliyormuş. bende bu ay bu testi yapmaya başladım ilk zamanlarda aynı böyleydi ama 2 gündür kopkoyu benim test resimlerimi yukarıdaki yazışmalarda görebilirsin eklemiştim.Bu test dünkü
3-4 gündür belki 1 haftadır böyle çıkıyor
Normal canım catlamış calısınkızlar;
şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum bakabilirsiniz. çatlamış sanırım. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?
Catlamış Cnm bugün de değerlendirkızlar;
şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum bakabilirsiniz. çatlamış sanırım. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?
tamam canım teşekkür ederim. bu gün son mu bundan sonra değerlendirmeme gerek var mı ?Catlamış Cnm bugün de değerlendir
teşekkür ederim canım ama bugün son galiba :)Normal canım catlamış calısın
Genellikle evet canım :)teşekkür ederim canım ama bugün son galiba :)
tamam canım ozzman bugün son ve sonrasındaki günleri değerlendirmeye gerek yok sanırım :)Genellikle evet canım :)
Daha koyulaşacak canım yapmaya devam etEki Görüntüle 2089113 Eki Görüntüle 2089113 Merhaba bayanlar benim bu resimde yorumlarmisiniz acaba
Ben de böyle biliyorum tatlım ama testi yapmaya devam edip yine koyu görenlerde oluyo neden oluyor bilemiyorum ama yinede degerlendiriyolar testi yapmaya devam edip kontrol etmek en iyisi sanırmtamam canım ozzman bugün son ve sonrasındaki günleri değerlendirmeye gerek yok sanırım :)
daha negatif canım. iki çizgi rengi aynı olacakEki Görüntüle 2089113 Eki Görüntüle 2089113 Merhaba bayanlar benim bu resimde yorumlarmisiniz acaba
daha negatif canım. iki çizgi rengi aynı olacak
aynen canım devam et benimde 2 gün çok koyuydu dün silikleşti bugün son kez bi daha yapıcam bakalımtesekkur ederım canım yapmaya devam o zaman ..
aynen canım devam et benimde 2 gün çok koyuydu dün silikleşti bugün son kez bi daha yapıcam bakalım
evet canım herkes öyle dedi dün çatlamış benimki de inşallah tutmuştur güzel güzel sağlıklı bebişlerimiz olur :)silikleşince catlamıs oluyordu okudugum kadarıyla hepımızın hakkında hayırlısı olsun canım bızde bu sene bebeklerımızı kavusuruz inş
evet canım herkes öyle dedi dün çatlamış benimki de inşallah tutmuştur güzel güzel sağlıklı bebişlerimiz olur :)
canım sen kaçıncı gündesin ? SAT tan kaç gün geçti ? ve henüz anlaşılan yumurtlaman olmamış. bu hormon kadınlarda zaten olan bir şeymiş yani her zaman yaptığında silik çıkabilir vücudunda zaten olduğu için yumurtlama gününde kopkoyu oluyor.Ben 12 gıbı tekrar test yaptım dun gonderdıgım resımden daha sılık cıktı koyulasacagı yerde ben hıc bır sey anlamadım ne oldu sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?