• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu test dünkü

3-4 gündür belki 1 haftadır böyle çıkıyor
canım bu negatif anlamına geliyormuş. bende bu ay bu testi yapmaya başladım ilk zamanlarda aynı böyleydi ama 2 gündür kopkoyu benim test resimlerimi yukarıdaki yazışmalarda görebilirsin eklemiştim.

Sanırım senin yumurtlamana da birazcık var

kızlar;

şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum bakabilirsiniz. çatlamış sanırım. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?

Eklentiler

• 04-01-2018.jpg
    04-01-2018.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 29
kızlar;

şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum bakabilirsiniz. çatlamış sanırım. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?
Catlamış Cnm bugün de değerlendir

tamam canım ozzman bugün son ve sonrasındaki günleri değerlendirmeye gerek yok sanırım :)
Ben de böyle biliyorum tatlım ama testi yapmaya devam edip yine koyu görenlerde oluyo neden oluyor bilemiyorum ama yinede degerlendiriyolar testi yapmaya devam edip kontrol etmek en iyisi sanırm

silikleşince catlamıs oluyordu okudugum kadarıyla hepımızın hakkında hayırlısı olsun canım bızde bu sene bebeklerımızı kavusuruz inş :anneadayı:
evet canım herkes öyle dedi dün çatlamış benimki de inşallah tutmuştur güzel güzel sağlıklı bebişlerimiz olur :)

evet canım herkes öyle dedi dün çatlamış benimki de inşallah tutmuştur güzel güzel sağlıklı bebişlerimiz olur :)

Ben 12 gıbı tekrar test yaptım dun gonderdıgım resımden daha sılık cıktı koyulasacagı yerde ben hıc bır sey anlamadım ne oldu sımdı :(

Ben 12 gıbı tekrar test yaptım dun gonderdıgım resımden daha sılık cıktı koyulasacagı yerde ben hıc bır sey anlamadım ne oldu sımdı :KK43:
canım sen kaçıncı gündesin ? SAT tan kaç gün geçti ? ve henüz anlaşılan yumurtlaman olmamış. bu hormon kadınlarda zaten olan bir şeymiş yani her zaman yaptığında silik çıkabilir vücudunda zaten olduğu için yumurtlama gününde kopkoyu oluyor.

bir de sabah kalkar kalkmaz yapma ben hep saat 4 te yapıyorum. ve su önemli sıvıyı en az 2 saat önce kesmen gerekiyor. ben 12:30 da bırakıyorum herşeyi 4 te yapıyorum ve 18.-19. günleirmde ovulasyon testi ile yakalım yumurtlamamı

bugun 15. gundeyım canım .. 12. gunden berı aksamları yapmaya basladım hep sılıktı dun ılk defa attıgım resımdekı gıbı koyu yakalayınca sabah aksam yapayım dedım daha koyu olacak ümidindeydım ama ıyıce sılık cıktı moralım bozuldu valla :(

Back