Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar anlamadım ya resimleri yüklüyorum bak ilki dünkü test diğeri bugün kü. Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ? normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ?

Eklentiler

• 02-02-2018.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 03-03-2018.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 29
Ilki kadar koyu degil ama korkutma kendini hemen kötü düsünüp 12-36 saat icinde catlarmış zaten

Sabaha çatlar canm bazen üç gün koyu cıkabiliyo

zaten gerçekten olması için hiç kafaya takmamak ve çok düşünmemek rahat olmak gerekiyormuş. stres çok etkiliyormuş bu süreci
Aynen öyle canım düsünmemek gerekiyo ki saglıklı bir sekilde olsun ama biz trilyon tane ihtimal kurup birde onlara karsı savasıp stresi diz boyuna cıkartıyoruz en cok da bu yüzden olmuyo

Aynen öyle canım düsünmemek gerekiyo ki saglıklı bir sekilde olsun ama biz trilyon tane ihtimal kurup birde onlara karsı savasıp stresi diz boyuna cıkartıyoruz en cok da bu yüzden olmuyo
aynen öyle canım.

allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Kızlar bnm ovulasyon testim ne siliniyor ne tam koyulaşıyor. Koyu sayılır ama tam ilk çizgi kadar koyu değil. 3-4 gündür böyle neden acaba bir fikri olan var mı?

Bugun de boyle silinmiyor anlayamadim kizlar ne diyorsunuz?
Cnm tamamen sılık cokmaz ztn bıanda cok koyu olup dıger gun tek cızgı kalmaz sadece daha oncekı gıbo koyu cıkmaz rengı bıraz acılır testlerı ılk bes dk degerlendır sonradan koyulasmıs olmasın

Kızlar bnm ovulasyon testim ne siliniyor ne tam koyulaşıyor. Koyu sayılır ama tam ilk çizgi kadar koyu değil. 3-4 gündür böyle neden acaba bir fikri olan var mı?
Testen teste göre hassasiyet degisiyor canım yaptıklarının en koyusunu seçmelisin 3-4 gündür öyleyse yakındır tam koyulaşması

Bu test dünkü
Testen teste göre hassasiyet degisiyor canım yaptıklarının en koyusunu seçmelisin 3-4 gündür öyleyse yakındır tam koyulaşması
3-4 gündür belki 1 haftadır böyle çıkıyor

Eklentiler

• 20180102_221955.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…