Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptın mı test canım

Yok yapamadım telefonumdaki uygulama bat 4 kasım gösteriyor ama geçen aydan 4 kasım 21 gün sürüyor ben normalde 28 günde 1 regli oluyorum yanlış hesaplama oldu galiba yanı beklenen gün 11 kasım telefon hatasının mağduriyetini yaşıyorum o yüzden cumartesi gününü beklicem

Hmm bekle canım inşallah vardır da gelmez kırmızılar

Ovu gününü yakalayabildin mi canım keşke bırakmasaydın bende pkoluyum agıstos ta tam 36. Gün yakalamıştım

Bende pkoyum. Yarın başlayacağım ovulasyon testine. Baştan sona okudum ama net bişey anlayamadım çizgilerle ilgili. Atılan resimlerin hepsinde çizgi var. Çok koyu kırmızı olunca mı birlikte olmak gerek ?

Bende pkoyum. Yarın başlayacağım ovulasyon testine. Baştan sona okudum ama net bişey anlayamadım çizgilerle ilgili. Atılan resimlerin hepsinde çizgi var. Çok koyu kırmızı olunca mı birlikte olmak gerek ?
İki çizginin de aynı koyulukta olması lazım

İki çizgide aynı koyulukta olduğu haftayı değerlendireceksin canım bak bunun gibi olduğunda

Eklentiler

• IMG_2190.PNG
    273,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Kusum akşam yazamadım fırsat bulup test bu
Merhaba kızlar nereye yazcam bilemedim bana yardım edebilirmisiniz ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ikinci cizgi koyu gibi ama ince c cizgisine göre bu sonucu degistirir mi c cizgisi gibi kalınmi olmalı yardımcı olabilir misiniz

T c den açık olursa yumurtlama günü değil.Ama t koyuysa c gibi o zaman yumurtlama günü canım foto gönder istersen bi yanlışlık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…