- 25 Ekim 2017
- 60
- 19
- 3
- Konu Sahibi Missis1876
-
Senin adet günün bugün sen yarın en güzeli kan testini yaptır ya hamilesin yada stresten geçikiyo
İnşallah güzel haberler yazarsın cNımTamam bi yarın olsun o zaman bakalım teşekkürler
İnşallah güzel haberler yazarsın cNım
Yaptın mı test canımİnşallah haber ederim :)
Yaptın mı test canım
Hmm bekle canım inşallah vardır da gelmez kırmızılarYok yapamadım telefonumdaki uygulama bat 4 kasım gösteriyor ama geçen aydan 4 kasım 21 gün sürüyor ben normalde 28 günde 1 regli oluyorum yanlış hesaplama oldu galiba yanı beklenen gün 11 kasım telefon hatasının mağduriyetini yaşıyorum o yüzden cumartesi gününü beklicem
Hmm bekle canım inşallah vardır da gelmez kırmızılar
Ovu testimi canım bir kaç güne koyulaşırEki Görüntüle 2065147 Kızlar bende şimdi test yaptım bakar mısınız
Yok hamilelik testi yanlış yere mi attım canım heyecandanOvu testimi canım bir kaç güne koyulaşır
Eee madem gözün aydın sağlıkla gelsin bebiş gayet netYok hamilelik testi yanlış yere mi attım canım heyecandan
Sağol canım benim doktorum tüp bebek tedavisine başlayacaktı bu ay şok oldumEee madem gözün aydın sağlıkla gelsin bebiş gayet net
Ohh Ne güzel kaç gün geçti adetin baya koyu cıkmışSağol canım benim doktorum tüp bebek tedavisine başlayacaktı bu ay şok oldum
Canım benim yumurta rezervim az amh 0.34 kist var dedi doktor tüp bebek için bekliyordum geçen ay ilaçla geldi bu ay gelmedi ptesi doktora gidecektimOhh Ne güzel kaç gün geçti adetin baya koyu cıkmış
Ovu gününü yakalayabildin mi canım keşke bırakmasaydın bende pkoluyum agıstos ta tam 36. Gün yakalamıştım
İki çizginin de aynı koyulukta olması lazımBende pkoyum. Yarın başlayacağım ovulasyon testine. Baştan sona okudum ama net bişey anlayamadım çizgilerle ilgili. Atılan resimlerin hepsinde çizgi var. Çok koyu kırmızı olunca mı birlikte olmak gerek ?
İki çizgide aynı koyulukta olduğu haftayı değerlendireceksin canım bak bunun gibi olduğundaBende pkoyum. Yarın başlayacağım ovulasyon testine. Baştan sona okudum ama net bişey anlayamadım çizgilerle ilgili. Atılan resimlerin hepsinde çizgi var. Çok koyu kırmızı olunca mı birlikte olmak gerek ?
İki çizginin de aynı koyulukta olması lazım
İki çizgide aynı koyulukta olduğu haftayı değerlendireceksin canım bak bunun gibi olduğunda
Merhaba kızlar nereye yazcam bilemedim bana yardım edebilirmisiniz ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ikinci cizgi koyu gibi ama ince c cizgisine göre bu sonucu degistirir mi c cizgisi gibi kalınmi olmalı yardımcı olabilir misinizKusum akşam yazamadım fırsat bulup test bu
T c den açık olursa yumurtlama günü değil.Ama t koyuysa c gibi o zaman yumurtlama günü canım foto gönder istersen bi yanlışlık olmasınMerhaba kızlar nereye yazcam bilemedim bana yardım edebilirmisiniz ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ikinci cizgi koyu gibi ama ince c cizgisine göre bu sonucu degistirir mi c cizgisi gibi kalınmi olmalı yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?