• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günde 2 kere yapıyorum cnm
Canım belki gec yumurtluyosundur yapmaya devam et akıntıda önemli onu da kontrol et
10 a doğru bir daha yapacam bakalım. Bi ara böyle çıkıyordu sonra iyice silikleşti. Şimdi yine koyu bu şekilde

Günde 2 kere yapıyorum cnm

10 a doğru bir daha yapacam bakalım. Bi ara böyle çıkıyordu sonra iyice silikleşti. Şimdi yine koyu bu şekilde
Akşam 10 da yapmak daha iyiymiş zaten canım daha erken yapma 2-3 saat sıvıda alma kısa süre icinde görürsün insallah güzel düsün güzel olsun :)

Bu da şimdiki testim burdakinden daha koyu aslında

Eklentiler

• 20180103_220538.jpg
    20180103_220538.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 27
Selam kızlar benim ovülasyon testlerimi de atayım belki fikir verir. 17.gün yazanı 1 2 saat önce yaptım bu akşamın yani. Bakın 3 gün falan koyu kaldı. Ben de çok anlamam ama sanırım benimki çatlamış. Ben de dün akşamı değerlendirmiştim. İşe yarar mı ki? Bi daha ancak cuma akşamı değerlendirebilirim.

Eklentiler

• 20171231_170105.jpg
    20171231_170105.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 35
  • 20180103_215228.jpg
    20180103_215228.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 35
Selam kızlar benim ovülasyon testlerimi de atayım belki fikir verir. 17.gün yazanı 1 2 saat önce yaptım bu akşamın yani. Bakın 3 gün falan koyu kaldı. Ben de çok anlamam ama sanırım benimki çatlamış. Ben de dün akşamı değerlendirmiştim. İşe yarar mı ki? Bi daha ancak cuma akşamı değerlendirebilirim.
Evet canım net cıkmış sonrada siliklesmis yani catlamış hayırlısı ile nasip olur insallah bende dün yakaladım sanırım hemen hemen aynı durumdaymışız

Diyerine göre daha koyu sanki devam et canım sen yapmaya ve birde adet biter bitmez de dene ben ilk öyle gebe kalmıstım adetten 5 bes gün önce saniyede kopkoyu cizgi cıkmıstı testte
Kusura bakma tatlım ben eksik yazmışım adetin biter bitmez hemen duş al hatta biraz da sıcak su olsun buhar acsın yollarını öyle iliskiye gir hemende kalkma yat 1 saat o sekilde ister ayaklarını dik duvara ister bacaklarını gögsüne cek yat 1 saatten sonra kalkınca hemen duş alma biraz daha dur öyle al bazıları ertesi gün bile duş alıyormuş bunlar etkili dene olur mu

Kusura bakma tatlım ben eksik yazmışım adetin biter bitmez hemen duş al hatta biraz da sıcak su olsun buhar acsın yollarını öyle iliskiye gir hemende kalkma yat 1 saat o sekilde ister ayaklarını dik duvara ister bacaklarını gögsüne cek yat 1 saatten sonra kalkınca hemen duş alma biraz daha dur öyle al bazıları ertesi gün bile duş alıyormuş bunlar etkili dene olur mu
İnşallah cnm sanırım pcos dan dolayı testlerim böyle çıkıyor

Back