• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T c den açık olursa yumurtlama günü değil.Ama t koyuysa c gibi o zaman yumurtlama günü canım foto gönder istersen bi yanlışlık olmasın
Canım hemen hemen aynı gibiler ama ilk kez yaptıgım icin anlayamıyorum

Eklentiler

• 20171229_210902.jpg
    20171229_210902.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 49
Canım hemen hemen aynı gibiler ama ilk kez yaptıgım icin anlayamıyorum
Tam yumurtlama diil gibi gözüküyo yarın falan olabilir ama bu günü de değerlendir istersen bilemedimki bende arada kaldım şimdi birileri daha yazsa bari.Ben böyle gördüğümde yumurtlama günüm değil diyorum test yaptığım zaman

Tam yumurtlama diil gibi gözüküyo yarın falan olabilir ama bu günü de değerlendir istersen bilemedimki bende arada kaldım şimdi birileri daha yazsa bari.Ben böyle gördüğümde yumurtlama günüm değil diyorum test yaptığım zaman
Durdukca biraz daha koyulastı ama halen ince cizgi olarak kaldı

Evet durdukça öyle oluyo ama o önemli değil.Bence yarın yine yap daha koyu çıkması lazım eğer dün değilse günün bugün tam koyulaşmamış çünkü
Bugün yine yapıcam ama calısma ancak yarın olabilir esim yok bu aksam :KK48: ama dün calıstım hücreler 2-3 gün yasayabiliyomuş bugün yumurtlama olsa bile icerdekilerle idare eder insallah :KK48:

Bugün yine yapıcam ama calısma ancak yarın olabilir esim yok bu aksam :KK48: ama dün calıstım hücreler 2-3 gün yasayabiliyomuş bugün yumurtlama olsa bile icerdekilerle idare eder insallah :KK48:
Aa tamam o zaman evet idare eder diyolar:) Hayırlısı canım güzel haberini alırız inşallah :))

Insallah canım benim insallah isteyen herkese güzel haberler tez zamanda nasip olsun ilk yavrum melek olarak kaldı kalbi durdu cook istiyorum ne zormuş kadın olmak daha iyi anladım
Amin.. Evet zormuş bende yeni yeni anlıyorum.Herşeyin hayırlısı

Merhaba Kızlar;

şimdi ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız sizce pozitif mi ?

Eklentiler

• IMG_7704.jpg
    IMG_7704.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7707.jpg
    IMG_7707.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7709.jpg
    IMG_7709.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_7713.jpg
    IMG_7713.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7714.jpg
    IMG_7714.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7718.jpg
    IMG_7718.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 33
evet canım bana da öyle geldi t çizgisi c den daha koyu gibi geldi. Bir de kaç günü değerlendirmek lazım ?
Ögrendigim kadarıyla bu koyu cizgiden 36 saat sonrasına kadar catlayabilir yumurta yani bu günü ve takip eden iki günü degerlendirebilirsin gün asırı daha iyi diyolar

Back