Ovulasyon testi ve kullanımı

Yumurtlama olduğunu gormussundur canım hamilelik belirtilerin var mıydı

Ovulasyon testi gebeliği göstermez canım sadece Lh hormonunu gösterir o hormonu vücudumuz zaten süreklilik salgıladığı için pozitif olması normal ama bu hamile olduğun anlamına gelmez test alıp o şekilde dene derim

Olur olur ümidimizi yitirmek yok her zaman iyi düşünmek lazım güzel düşününce herşey güzel olur

Olur olur ümidimizi yitirmek yok her zaman iyi düşünmek lazım güzel düşününce herşey güzel olur
Aynen öyle Allahtan ümit kesilmez Stresimi örgü örerek atıyorum stresi hayatımdan attım şimdi sıra ruh emici moral bozucu haset fesat insanlarda onları da hayatımdan atarsam gebelik olduğunda kafam rahat olur

Aynen öyle Allahtan ümit kesilmez Stresimi örgü örerek atıyorum stresi hayatımdan attım şimdi sıra ruh emici moral bozucu haset fesat insanlarda onları da hayatımdan atarsam gebelik olduğunda kafam rahat olur
Aynen öyle kimsenin ne dediğini kafaya takmamak her nasib vaktine esirdir sabreden nasibini alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…