- 27 Kasım 2024
- 131
- 14
- 13
- 26
- Konu Sahibi yenigelintoys
-
Yumurtlama olduğunu gormussundur canım hamilelik belirtilerin var mıydıArkadaşlar merhaba. Ben 5 aralıkta çift embriyo transferi oldum.Evde ovülasyon testi vardı diğer test yoktu 3 gündür yapıyorum ilk gün çok silik çıkmıştı 2.gün biraz daha iyiydi bugün yaptığım daha net sizce gebelik var mıdır
Çıktı canım negatif ama morel bozmadım vakti zamanı var devamKan sonucun çıktı mı canım
Adet olacakmışım gibi bel ağrısı ara ara da kasık ağrısı varYumurtlama olduğunu gormussundur canım hamilelik belirtilerin var mıydı
Canını sıkma canım moralini bozma belki vakti daha vardırÇıktı canım negatif ama morel bozmadım vakti zamanı var devam
Adet günün yakın mı peki ?Adet olacakmışım gibi bel ağrısı ara ara da kasık ağrısı var
Olsun canım sakın üzülme kuruma çizgisi çıkmış demekki zamanı var sadece hepimiz o sevinci yaşayacağız Allah'ın izniyleÇıktı canım negatif ama morel bozmadım vakti zamanı var devam
Ovulasyon testi gebeliği göstermez canım sadece Lh hormonunu gösterir o hormonu vücudumuz zaten süreklilik salgıladığı için pozitif olması normal ama bu hamile olduğun anlamına gelmez test alıp o şekilde dene derimArkadaşlar merhaba. Ben 5 aralıkta çift embriyo transferi oldum.Evde ovülasyon testi vardı diğer test yoktu 3 gündür yapıyorum ilk gün çok silik çıkmıştı 2.gün biraz daha iyiydi bugün yaptığım daha net sizce gebelik var mıdır
Belki iki defa yumurtlamissindir öyle olurmuş bazenAdet olacakmışım gibi bel ağrısı ara ara da kasık ağrısı var
Bende iki kere yumurtlama yaşadım hatta adetime 3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım yumurtam catlamisti ilişki de olmuştu folik asit bunyeme ağır geldiğinden adet olarak attım inşallah Ocak ayında gebelik olurBelki iki defa yumurtlamissindir öyle olurmuş bazen
Olur olur ümidimizi yitirmek yok her zaman iyi düşünmek lazım güzel düşününce herşey güzel olurBende iki kere yumurtlama yaşadım hatta adetime 3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım yumurtam catlamisti ilişki de olmuştu folik asit bunyeme ağır geldiğinden adet olarak attım inşallah Ocak ayında gebelik olur
Aynen öyle Allahtan ümit kesilmezOlur olur ümidimizi yitirmek yok her zaman iyi düşünmek lazım güzel düşününce herşey güzel olur
Aynen öyle kimsenin ne dediğini kafaya takmamak her nasib vaktine esirdir sabreden nasibini alacakAynen öyle Allahtan ümit kesilmezStresimi örgü örerek atıyorum stresi hayatımdan attım şimdi sıra ruh emici moral bozucu haset fesat insanlarda onları da hayatımdan atarsam gebelik olduğunda kafam rahat olur
Aynen öyle ben ikiz kız bebek çok istiyorum inşallah nasip olurAynen öyle kimsenin ne dediğini kafaya takmamak her nasib vaktine esirdir sabreden nasibini alacak
Adet oldun mu canım peki iyisin demiÇıktı canım negatif ama morel bozmadım vakti zamanı var devam
Olmadım canım hiç de olasım yok gibi kendim iyiyim teşekkürlerAdet oldun mu canım peki iyisin demi
Nasıl hissediyosun kendini bende olmak istemiyorum hiç olasım yok yaOlmadım canım hiç de olasım yok gibi kendim iyiyim teşekkürlerkendimde tuhaflık hissediyorum anlamda veremedim
İyi ol sakın üzülme olur mu kafana takma öyleOlmadım canım hiç de olasım yok gibi kendim iyiyim teşekkürlerkendimde tuhaflık hissediyorum anlamda veremedim
Canım benim ben olayım istiyorum zaten negatif çıktı öbür ay takibine geçiyim umarım olmazsın geç döllenme falan olur senin hamile olursun inşallahNasıl hissediyosun kendini bende olmak istemiyorum hiç olasım yok ya
Yok takmam fark etmiyor mayısa kadar çalışırım sonra giderim doktoruma bi aşıla tamamİyi ol sakın üzülme olur mu kafana takma öyle
Doğru söylüyorsunCanım benim ben olayım istiyorum zaten negatif çıktı öbür ay takibine geçiyim umarım olmazsın geç döllenme falan olur senin hamile olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?