Ovulasyon testi ve kullanımı

Bana i mom OMEGA vermişti hamilelik öncesi imom primo alınıyor Sivas'ta doktora gitmiştim ve oradaki iyi bir doktor vermişti anlaşmalı oluyorlar ama bence iyiydi gebelikte çok enerjim düşmüyordu iyi geliyordu. Başka doktora geldim yaşadığım memlekette o vifolice başlattı iki aydır onu kullanıyorum

Kullananlarin saçı uzuyor ve dinç oluyormus sizde de öyle etki oldu mu ? Etkisi oluyor dimi benim önce kullandığım folik asit uyku getiriyor kalbime çarpıntı yapiodu bı de bende pkos var diyerek vermiş o folik asiti sonuçlarıma göre olmadığını teşhis etti imom yazdı bugun

Dinçtim gerçekten hatta çok iyiyim falan demiştim boş bulunup bir yerde nazar ettiler herhalde Bana iyi gelmişti o ay şuan vifolic alıyorum o da iyi fakat şu adet döneminde gözüm uykudan kalkmıyor

Saç için çok dikkat etmedim zaten o dönem çok uzundu boyalar gitsin hamileyim diye kısacık kestirmiştim onu pek gözlemlemedim ama enerji açısından iyi gelmişti ben bayağı hareketliydim

Dinçtim gerçekten hatta çok iyiyim falan demiştim boş bulunup bir yerde nazar ettiler herhalde Bana iyi gelmişti o ay şuan vifolic alıyorum o da iyi fakat şu adet döneminde gözüm uykudan kalkmıyor
İnfolic diye folik asit kullanmıştım bende bı ay sonra almadım tekrar bide zararı olur diye hamileliği de etkisi olmamıştı öyle

Hamilelik öncesi 3 4 ay bir şey olmaz da işte ne zaman hamile kalınır onu bilmiyoruz benim şuan ikinci ayım adet bitince üçe geçecem

2 ay oldu şuan kullanan çok arkadaşım var sorun yaşayan yok çocuk düşünüp kullanıp sonra üç ay daha kullanıp bıraktılar ben bu konuda rahatım biraz en rahat olduğum konu bu galiba

Arkadaşlar merhaba. Ben 5 aralıkta çift embriyo transferi oldum.Evde ovülasyon testi vardı diğer test yoktu 3 gündür yapıyorum ilk gün çok silik çıkmıştı 2.gün biraz daha iyiydi bugün yaptığım daha net sizce gebelik var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…