- Konu Sahibi yenigelintoys
Ben i mom kullandım Ağustos Eylül arasında hamileyken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya hiç ummadığımiz anda bizde hamile olduğumuzu öğrenelimİnşallah bizlerde yaşarız o sevinçten
Faydası oldu mu doktora gittim bugün folik asit bunyeme ağır geldigi için onu yazdıBen i mom kullandım Ağustos Eylül arasında hamileyken
İnşallah ben çocuk olsun diye çocuklara amigurumi oyuncak örüp duasını alıyorumİnşallah canım ya hiç ummadığımiz anda bizde hamile olduğumuzu öğrenelim
Ne güzel inşallah onların hürmetine nasip etsin sana daİnşallah ben çocuk olsun diye çocuklara amigurumi oyuncak örüp duasını alıyorum
Kullananlarin saçı uzuyor ve dinç oluyormus sizde de öyle etki oldu mu ? Etkisi oluyor dimi benim önce kullandığım folik asit uyku getiriyor kalbime çarpıntı yapiodu bı de bende pkos var diyerek vermiş o folik asiti sonuçlarıma göre olmadığını teşhis etti imom yazdı bugunBana i mom OMEGA vermişti hamilelik öncesi imom primo alınıyor Sivas'ta doktora gitmiştim ve oradaki iyi bir doktor vermişti anlaşmalı oluyorlar ama bence iyiydi gebelikte çok enerjim düşmüyordu iyi geliyordu. Başka doktora geldim yaşadığım memlekette o vifolice başlattı iki aydır onu kullanıyorum
İnşallah canımNe güzel inşallah onların hürmetine nasip etsin sana da
Kan sonucun çıktı mı canım10 dk olmadı bile canım gidiyorum kan veiriyim haber vericem
İnfolic diye folik asit kullanmıştım bende bı ay sonra almadım tekrar bide zararı olur diye hamileliği de etkisi olmamıştı öyleDinçtim gerçekten hatta çok iyiyim falan demiştim boş bulunup bir yerde nazar ettiler herhalde Bana iyi gelmişti o ay şuan vifolic alıyorum o da iyi fakat şu adet döneminde gözüm uykudan kalkmıyor
Evet canım çok da kullanmakta tehlikeli olabilir diye kullanmadim artıkHamileliğe pek etkisi olmuyor bence ama işte genelde önce başlamayı öneriyorlar
Baya olmuş senin kullanali çok da fazla kullanım hiperaktiviteye sebeb olurmuş demişlerdi bende o yüzden pek kullanmak istemiyorumHamilelik öncesi 3 4 ay bir şey olmaz da işte ne zaman hamile kalınır onu bilmiyoruz benim şuan ikinci ayım adet bitince üçe geçecem
Sen gene de kullan doktorlar genel de tavsiye ediyolar kullanımı 3 ay önce başlayın diyeHamilelik öncesi 3 4 ay bir şey olmaz da işte ne zaman hamile kalınır onu bilmiyoruz benim şuan ikinci ayım adet bitince üçe geçecem