• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve kullanımı

Arkadaşlar merhaba. Ben 5 aralıkta çift embriyo transferi oldum.Evde ovülasyon testi vardı diğer test yoktu 3 gündür yapıyorum ilk gün çok silik çıkmıştı 2.gün biraz daha iyiydi bugün yaptığım daha net sizce gebelik var mıdır
Yumurtlama olduğunu gormussundur canım hamilelik belirtilerin var mıydı

Arkadaşlar merhaba. Ben 5 aralıkta çift embriyo transferi oldum.Evde ovülasyon testi vardı diğer test yoktu 3 gündür yapıyorum ilk gün çok silik çıkmıştı 2.gün biraz daha iyiydi bugün yaptığım daha net sizce gebelik var mıdır
Ovulasyon testi gebeliği göstermez canım sadece Lh hormonunu gösterir o hormonu vücudumuz zaten süreklilik salgıladığı için pozitif olması normal ama bu hamile olduğun anlamına gelmez test alıp o şekilde dene derim

Bende iki kere yumurtlama yaşadım hatta adetime 3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım yumurtam catlamisti ilişki de olmuştu folik asit bunyeme ağır geldiğinden adet olarak attım inşallah Ocak ayında gebelik olur 🤲🏻 🥰
Olur olur ümidimizi yitirmek yok her zaman iyi düşünmek lazım güzel düşününce herşey güzel olur 🙂

Olur olur ümidimizi yitirmek yok her zaman iyi düşünmek lazım güzel düşününce herşey güzel olur 🙂
Aynen öyle Allahtan ümit kesilmez 🤲🏻🌸Stresimi örgü örerek atıyorum stresi hayatımdan attım şimdi sıra ruh emici moral bozucu haset fesat insanlarda onları da hayatımdan atarsam gebelik olduğunda kafam rahat olur 😂😅

Aynen öyle Allahtan ümit kesilmez 🤲🏻🌸Stresimi örgü örerek atıyorum stresi hayatımdan attım şimdi sıra ruh emici moral bozucu haset fesat insanlarda onları da hayatımdan atarsam gebelik olduğunda kafam rahat olur 😂😅
Aynen öyle kimsenin ne dediğini kafaya takmamak her nasib vaktine esirdir sabreden nasibini alacak 🙂🤲

Back